Belotti ukončil spekulace a stal se novou posilou AS Řím

28.08.2022, 17:45
Aktuality
Andrea Belotti (© AFP)
Andrea Belotti se po dvou měsících vrací do práce a od této chvíle bude oblékat dres římského AS. Italský reprezentační útočník se v hlavním městě dohodl na podmínkách jednoleté smlouvy, prošel zdravotní prohlídkou a dnes vše zpečetil podpisem...

"AS Řím udělal velký pokrok a má jasné ambice, oba tyto prvky moje rozhodování hodně ovlivnily. V této fázi kariéry se chci nadále zlepšovat a jsem nadšen z možnosti, že mohu hrát za tento klub. Už se nemohu dočkat, až si na stadionu před našimi fanoušky vyslechnu klubovou hymnu," řekl 29letý Belotti.

Belotti udělal první podstatné kroky kariéry v Palermu a posledních sedm sezon strávil v Turíně, kde nastoupil k 251 zápasům a nastřílel 113 branek. Svými výkony si vysloužil i místo v italském národním týmu, za který se ve 44 duelech trefil třináctkrát. Koncem června ovšem neprodloužil smlouvu a stal se volným hráčem.

Belotti neměl o zájemce nouzi a o jeho služby stály i AS Monaco, Dortmund, Valencia, Monza, Wolverhampton nebo Galatasaray. Nabídka posledně jmenovaného klubu byla finančně hodně lákavá - turecký celek fotbalistovi nabízel víceletý kontrakt s ročním platem jeden milion eur, další finance by Belotti dostal díky bonusům.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (109)

Přidat komentář
danko10

Konečne. Vitaj! Teším sa moc.

Reagovat
Largo

Reagovat
$dolar$

A jak to chteji ted postavit? Vsak Belotti je jasna devitka a to same Abraham.

Reagovat
Beči

Můžou hrát 3-4-1-2 s Tammym a Belottim na hrotu a Dybalou na podhrotu.

Reagovat
Furia Ceca

Takže ještě vykoupit Franca Vázqueze z Parmy a legendární útočný trio z Palerma bude kompletní

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Milan.B

Som zvedavy jak mu to pojde . Stale som rozmyslal ci je hodny tych prachov co zanho chceli , ci sa chyti vo vacsom klube

Reagovat
Alberto Aquilani

Ten faktor Mourinho tam stále - Dybala, Belotti, Wijnaldum ( ) či pred rokom Abraham, to sú mená, z ktorých by za iného trénera do Ríma prišiel tak max . jeden, ale skôr nikto.

Navyše sa udržali všetci kľúčoví hráči až na Mkhitaryana, ktorý ale po 3 super rokoch v Ríme a svojich 33 chcel ísť ešte hrať LM.

Vitaj, dávaj góly a zobuď Tammyho.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Jeden milion eur? To je blbost ne? Vzdyt v AS ma 2,8 milionu eur rocne a Gala nas preplatilo.

Reagovat
Houfi

To je zase nějaký informační šum.. mám pocit, že se psalo o 6 ti milionech ročně

Reagovat
Largo

Reagovat
LesyJePan

6? To je mega veľa

Reagovat
10

hlavně se dost psalo o Torontu, v první fázi...tam by asi měl mnohem víc, trošku jsem se bál, že tam půjde taky

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
tadko97

Perfektný nákup. Konečne to vyšlo, keďže to bolo dohodnuté už na začiatku augusta. Pomaly som prestal dúfať, že to vyjde. Veľmi dobré posily, strašne by som Mourinhovi doprial vyhrať ligu, ale mám pocit, že tomu ešte niečo chýba. Dúfal som ešte v príchod jedného stopéra, čakal som, že dotiahnu Erica Baillyho. Tak snáď ešte príde náhrada za zraneného Giniho, hovorí sa, že Mady Camara by mal byť istý, v utorok vraj zdravotná prehliadka. Celkom by sa mi ale páčil príchod Sáula Niguéza, o ktorom sa začalo šepkať.

Reagovat
danko10

Saula si s jeho platom nedovoli momentalne v Taliansku nikto.

Reagovat
tadko97

To je pravda. Na jeho mieste by to ale dávalo zmysel, reštartovať si kariéru aj za cenu menšieho platu. Spolupráca s Mourinhom by ho mohla lákať, pred pár rokmi ponúkali za neho niečo cez 100 miliónov. Nechápem ten jeho pokles.

Reagovat
Largo

Reagovat
tadko97

Hlavne sa obávam o obranu, naozaj. Trojka Mancini,Smalling,Ibanéz vyzerá zatiaľ perfektne. Ale zápasov bude strašne veľa, vzhľadom na to, že budú hrať aj Európsku ligu. V prípade zranenia čo i len jedného z nich je tam už len Kumbulla a ten pôsobil v minulej sezóne veľmi nepresvedčivým dojmom. Prekvapuje ma, že nepriviedli stopéra.

Reagovat
Largo

Já myslím, že stoper byl na pořadu dne, dokud se nezranil Gini. Podle mě by Londelöfa nebo Dialla zkusili. Teď asi max. Zagadou.

Reagovat
tadko97

Zagadou by bol skvelý. Len nech hocikto príde ako poistka. Nemyslím, že Mourinho je spokojný jedine s Kumbullou ako náhradou. Alebo možno plánujú stopéra na január.

Reagovat
Largo

Já myslím, že o stopera Mou hodně stojí. Minule na tiskovce říkal, že Římu chybí ještě tři hráči. Belotti, Camara a stoper. Ale fakt asi až leden. Podobně jako Solbakken.

Reagovat
tadko97

Musím samozrejme uznať, že Tiago Pinto urobil skvelú prácu. Svilar, Matić, Celik, Dybala, Wijnaldum, Belotti. Škoda toho Giniho, ale famózna práca na trhu. Hlavne keď si predstavíme, že jediný hráč, za ktorého zaplatili bol Celik a to 7M. Ostatní zadarmo/hosťovanie, to je priam neuveriteľné. Preto som čakal, že privedú aj stopéra za nejakých 10-20 M. Ale asi naozaj Giniho zranenie znamenalo, že museli upustiť od stopéra a zháňať náhradu. Naozaj škoda toho zranenia.

Reagovat
Largo

Velká škoda. Pinto, hlavně na svůj věk a na to, co zdědil po předchůdcích, fakt klobouk dolů. Ale myslím, že vedení teď chtělo spíš šetřit, přece jen na tom nejsme finančně zrovna ideálně.

Reagovat
Largo

Camara bude dobrej, jen mám trochu obavy z tý opce. Dvanáct mega je dost.

Reagovat
tadko97

Máte toho Camaru nasledovaného? Priznám sa, ja moc nie. Je naozaj dobrý? Je to taký útočný záložník?

Reagovat
Largo

Nemám, viděl jsem ho snad jednou, dvakrát ještě v pohárech s Arsenalem. Jen highlights na YT. Z nich vypadá jako typově podobný jako Gini, ale těžko z toho dělat nějaký závěry.

Reagovat
Pipo123

Ja som ho videl proti Slovanu a to ma moc nenadchol, na druhej strane tam hral celý Olymp piču

Reagovat
Truffaldino

Ta je opce je v pořádku, je to výsledek toho, že Olympiacos chtěl obligačku, Řím jen opci a výsledkem je kompromis v podobě vyšší opce. Ale nemyslím si, že by měl Pinto v plánu ji využít. Camara je záskok než se vrátí GIni a pokud se ukáže v dobrém, tak se oba týmy vrátí k jednání, Mady má smlouvu jen do 2024. Jde o podobný příchod jako představoval Oliveira. Ale moc mu nevěřím, popravdě jsme se mohli pokusit integrovat Diawaru a nějak ho ještě nastartovat, aby se přiblížil výkonům z první sezóny.

Reagovat
tadko97

Ak by sa aj nechytil, nevadí. Mourinho ho aj tak využije iba max na Európsku ligu, aj to len na skupinovú fázu. Na tie tímy by to malo stačiť. Na kľúčovú druhú polovicu sezóny už snáď bude pripravený Wini. A možno bude Mady najväčším prekvapením sezóny. Môže len prekvapiť.

Reagovat
Largo

Osobně myslím, že by překvapit mohl a mohl by se stát hodně důležitým hráčem. Ale uvidíme. Každopádně jako typově podobný hráč skvělá volba.

Reagovat
Pipo123

AS má odrazu asi najlepší útok v lige, Dybala, Zaniolo, Belotti, Abraham

Reagovat
10

aby jim tohle složení do konce mercata vydrželo

Reagovat
Pipo123

Myslíš že ešte skúsite toho Zaniolu? Či skôr Abrahama vykúpi niekto v PL

Reagovat
10

Juve ne, ale někomu v PL bych se u těch dvou nedivil, tam je možný všechno

Reagovat
Pipo123

Tento rok asi nie, tie TOP kluby majú plno na ich pozície, jedine žeby ich kúpil nejaká VIlla či West Ham a taký hlupáci nebudú

Reagovat
10

plno v PL neexistuje

Reagovat
tadko97

Jedine tak Eldora Shomurodova Zaniolo si myslím podpíše čochvíľa novú zmluvu, Mourinho ho evidentne podchytil a okrem pálenia šancí hral naozaj skvele prvé dva zápasy. Abraham určite ostane, Mourinho z neho vydoloval v minulej sezóne maximum. Belotti prichádza, aby mal Abraham konkurenciu a osobne ho tipujem na posledných 20-30 minút kazdého zápasu v talianskej lige a na zápasy Európskej ligy.

Reagovat
Largo

Obávám se mnohem víc zdraví než prodeje.

Reagovat
tadko97

Reagovat
Emmett Brown

tak už by sa patrilo začať dávať góly

Reagovat
Largo

+ Pellegrini

Reagovat
Pipo123

Tak to je záložník, toho tam nerátam

Reagovat
Largo

Ale náš druhej nejlepší střelec v loňský sezoně.

Reagovat
Panini Calciatore

Nikdy nehral vo velkom klube, na EURO pohorel, bol zraneny...

Som zvedavy...

Reagovat
10

je to kopyto, na mezinárodní scéně jsou jeho technický limity dost zásadní, ale taky to je bojovník, dokáže to strhnout energií, s dobrým výběrem místa, kterej ty současný hráče v AS dobře doplňuje...

Reagovat
Pipo123

Pripomína mi Immobileho

Reagovat
10

ty dva si můžou podat ruce, pro mě jsou oba hlavní důvod, proč Itálie nebyla na předchozím MS a nebude ani na tom letošním...to, že s ním v sestavě vyhrála Itálie Euro je zázrak, taky jim to dost kurvil

Reagovat
Pipo123

Ja milujem Cira, ale tu máš pravdu, mňa by skôr zaujímalo či je to taký rozdiel hrať v repre a hrať v Laziu, Ciro proti Interu robil veci ktoré v repre nedokázal, on hral lepšie než Lukaku a Lautaro dokopy.

Vie zahrať proti najlepší v rámci ligy, aj v tom jednom ročníku LM hral dobre, ale príde repre a on vyzerá strašne, nepodrží loptu, nejazdí tak po prdeli ako v Laziu.

Reagovat
Panini Calciatore

Rozdiel je v tom ze v Torine sa to vzdy krutilo okolo neho a bol tam ustrednou postavou roky, zatial co na EURO mal okolo seba aj proti sebe o triedy lepsich hracov co logicky hracovi uberie zo sebavedomia. Ked mu potom nevyjde hned prvy vstup do turnaja tak to potom vyzera ako keby nevedel hrat futbal.

Goly davat vie, strelec je to perfektny, to ma byt jedina jeho uloha v AS. Servis mat bude luxusny tak je to len na nom ako s touto sancou nalozi.

Ak bude zdravy podla mna sa chyti ale nie hned.

Otazne je totiz ci vobec je zdravy a v kondicii, neabsolvoval ziadnu timovu pripravu, je mi aj cudne preco ma zmluvu len rok, aj to asi o niecom hovori.

Reagovat
danko10

Kopyto?

Reagovat
10

a ne snad? on ty svoje technický limity dokáže nahrazovat bojovností, v týmu jako Toro to třeba není tolik vidět, ale když pak hraje v repre do zatažený obrany, tak je to naprosto neadekvátní

Reagovat
Talker

Není to jiným stylem hry a systémem, který prostě některým hráčům nevyhovuje? Někteří hráči prostě sedí do specifického stylu, kde dokáží zářit a v jiném jsou úplně na facku a nejde jim tam vůbec nic.

Reagovat
10

a není to trošku to samé, co píšu?

Reagovat
ED91

Reagovat
Truffaldino

V rámci Itálie to takové kopyto není navíc přichází jako backup. A pak je to hlavně pracant co dokáže dát i pár gólů úplně z ničeho.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Hráč, kterej v AS chyběl.

Reagovat
Csaplárova past

na EURU pohořel i Immobile ..

Reagovat
Panini Calciatore

Ale Ciro hra vo velkom klube a nebyva zraneny.

Tazko hovorit o niekom ze pohorel ked vyhral titul...

Ale bol zakriknuty a nevyslo mu dokopy nic.

Reagovat
Pinturicchio

Ve velkém klubu? Titul sice má, ale jelikož mu nevyšlo nic, tak se na něm vlastně pořádně nepodílel a byl ... kopyto.

Reagovat
Panini Calciatore

Ja hovorim o Laziu ty bukvaj majovy.

Reagovat
Pinturicchio

A to je ten velký klub?

Reagovat
Panini Calciatore

Pochybujes snad o tom ze Lazio nie je velky klub?

Velkost klubu sa nemeria len titulmi ak na to narazas.

Jasne ze nepatri do absolutnej spicky velkych klubov ala Real, Barca, MU, Juve a pod. ale stale je to svojm sposobom velky klub.

Reagovat
Pinturicchio

Nepochyuju, vím to, Lazio velký klub není.

Reagovat
Pipo123

V Laziu má Alberta a SMS, taký support nemá ani v tej slávnej repre,

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Nuno čomes

Reagovat
Csaplárova past

Lazio neni velkoklub ani poctem trofeji, ani financne. Vyznamne hrace, kteri tam hrali bys napocital na prstech jedne ruky. Kolik hracu z Lazia se dostalo do reprezentace?

Klub, ktery se pohybuje mezi patym a devatym mistem neni zadny velkoklub.

A jake jsou tvoje parametry pro velkoklub?

Reagovat
Panini Calciatore

To snad ani nemyslis vazne.

Hracov z historie by som tu napisal taky zoznam ze by si odpadol, zrejme nesledujes futbal az tak dlho. A veru kopa z nich hravala aj na ME ci MS.

Nesta

Peruzzi

Fernando Couto

Stanković

Nedved

Inzaghi

Signori

Mihajlović

Pandev

Klose

Bokšić

Ruben Sosa

Riedle

Mancini

D.Simeone

Fiore

Silvio Piola ci Chinaglia, Giordano z davnej minulosti...

To len co ma napadli z hlavy mena, este stale si myslis ze to boli drevenaci ktori nedosiahli ani na repre?

Ze sa pohybuju medzi 5.-9.miestom tak ak si si nevsimol ze je tam aj nejaka konkurencia ktora je tiez na nejakej urovni, mimochodom dalsie velke kluby ktore vyhravali europske trofeje tak ja uz neviem.

Niekto z velkej sedmicky potom vzdy bude aj 5. aj 6. aj 7...

Parametre pre velkoklub su u mna je mix historie, uspechov, stadion, zazemie, fanbase, vyznamni odchovanci, reprezentanti ktori tam hravali.

Ked hra nejaky klub vonku tak tam je tiez isty barometer v navstevnosti.

Reagovat
Csaplárova past

Kdyz se rekne vyznamny hrac, vybavim si nekoho, kdo tam zazil nejlepsi roky kariery a dovedl ten tym k trofejim. Kdo tam ma sochu a rikaji mu klubova legenda. Kolik tech tebou zminenych hracu to splnuje? Lazio jen prestupni stanice, pro spoustu hracu.

Ze Lazio balancuje mezi patym a devatym mistem .... kvuli konkurenci? Tak to teda moc konkurenceschopne neni.

Spatne jsem se vyjadril. Myslel jsem reprezentanty Italie.

Tak. A ted ta tvoje teorie o belkoklubu - jistorie uspechy, stadion, zazemi fans, odchovanci vyznamni a reprezentanti. Tak jakou ma Lazio historii? Jake ma uspechy? Kolik ma fanousku v Italii v porovnani s ostatnimi? Kolik tam hralo reprezentantu sve zeme?

Reagovat
Pipo123

tie parametre ktore spominas by sa dali pouzit na kazdy ako tak lepsi klub, velkoklub v ramci talianska je Inter, AC a Juve. Zvysok sa k nim ani nepriblížil,

Reagovat
Panini Calciatore

Vyssie som pisal ze nie je na urovni top klubov ale je velky klub.

Asi mame kazdy iny meter alebo pohlad alebo by sme mali rozlisovat slova velkoklub a velky klub co by teda nemalo byt to iste.

Velkoklub je trojka ktoru si spominal a velky klub je Lazio a u mna aj Napoli a Fiorentina.

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujeme ho hlavně v Serii. Velké zápasy bude vždycky začínat Tammy.

Reagovat
Panini Calciatore

Belotti hraval s Dybalom este kedysi v Palerme ked mali po 20 rokov.

Bude zaujimave dat ich znova do dvojicky.

Ja by som presunul Tammyho na podhrot a tychto dvoch dopredu.

Nieco sa zmenit musi lebo 3 zapasy a len 3 goly mate.

Reagovat
Kaspar

Proc jen na rok?

Reagovat
tadko97

Though, his deal also includes the option for an additional two-year extension based on certain performance-related criteria.

Reagovat
Csaplárova past

To je zajímavá pojistka, ale i tak - 3 roky smlouva pro 28 let starého borce, to se asi jen tak nevidí ...

Reagovat
Csaplárova past

S Tammym můžou dát za sezónu těch 30-35 gólů. AS bude vysoko tento rok. Tvrdil jsem to i minulou sezónu a Mourinho zklamal, ale všichni známe Mourinhovy druhé sezóny

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Tak ještě Camara a je to nejlepší přestupák AS, co pamatuju. V lednu stoper a zdarma Solbakken.

Reagovat
Francesco Totti AS

Ten stoper měl přijít už teď. Zápasů bude hodně

Reagovat
Largo

Zřejmě nejsou peníze, protože nebýt zranění Giniho, tak myslím, že by na sto procent přišel někdo do základu.

Reagovat
Francesco Totti AS

Vždyť se skoro nic neutratilo

Reagovat
Pipo123

Tak vás možno limituje FFP nie?

Reagovat
Largo

Reagovat
Nuno čomes

O parník.

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že nebude AS zas ve fife

Reagovat
wiggum

A odchod kdo? Kolem Eldora ticho, o Kluivertovi a Felixovi taky.

Reagovat
danko10

Felix bude zajtra ofiko.

Reagovat
cr7sux

" Nabídka posledně jmenovaného klubu byla finančně hodně lákavá - turecký celek fotbalistovi nabízel víceletý kontrakt s ročním platem jeden milion eur"

Reagovat
Emmett Brown

Takže opcia sa automaticky aktivuje ak Gallo nastúpi v tejto sezóne do 21 zápasov, za mňa super, bál som sa, že to bude nejaká debilina.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Útok vyřešen.

Hlavní problém je ale přechod do něj. Pelle, Camara, Bove, kdokoliv s Maticem, jen ne Cristante.

Reagovat
Largo

Reagovat
pastal

Bryan má bohužel neotřesitelnou pozici že bude nůž číslo jedna ve středu zálohy však taky má nejvíce minut odehraných minulý rok a letos to vypadá že to bude to samé!!! Nerozumím tomu nejenom já ale více lidí jak tento kluk posadí všechny své konkurenty, třeba první půlka proti Juve jak on jim mazal a co ve středu předváděl to bylo šílené

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže problém je, že tu konkurenci nemá. Kdyby byl Gini zdravý, hraje od 4.-5. kola všechny zápasy proti top 10 on, Bryan by točil jeho i Matiče.

Jenže Gini je mimo na půl roku, ani Mou nemá koule tam poslat Eda Boveho, i když za mě to není větší risk než dát ofentivního záložníka Zalewskiho na beka loni. Pelle bude vepředu dokud se neuzdraví Nico. ten Camara z Pirea je asi dotažený, je to hostování s opcí, pokud je to box-to.box dynamo, e úplně jedno jak je průměrný, z fleku Bryana posadí, protože i Mou musí být dojebaný z toho, jak pomalý ten střed je s Bryanem i Pellem. Matic není problém, běhá hlavou a za 30 minut proti Juve ukázal lepší pohyb než Bryan za rok, který sbírá kilometry do tabulky ale bez efektu. Nemanja hrál CM i DM a běhal kolem Cristanteho dokola.

Frattesi byl řešení, sice nezkušené, ale my tam fakt potřebujeme tu energii a dynamiku, víc než dva dlouhé pasy za zápas a oblíbenost v kabině. (+ tři šance pro soupeře, prohrané hlavy a pasivitu bez míče. Letos už to nedopadne.

Pellegrini tam hrát může, ale nemá tu dynamiku.

Kéž bychom hráli obranu o 10-15 metrů výše, tím se by to částečně eliminovalo.

Je to začarovaný kruh. Ale pořád není prodloužený a kdyby ho někdo koupil za 15+5, zkusit Fracka za peníze o trochu menší než platí Neapol za Raspu by mělo být průchozí. Mohli by pak třeba zkusit hostovačku těch mladých z Juve - Miretti, Fagioli.

Reagovat
pastal

Já s tebou ve všem souhlasím, ale sere mě když Bryan hraje 3 zápasy v kuse 90 minut a zítra zase nejspíš rád uvidím Boveho s Maticem ale to se stane jen párkrát v sezoně

Reagovat
smazaný uživatel

Mě to hrozně sere, ale nedá se s tím nic dělat do zimy.

Na jaře bude pořád jako alternace za Matiče, na CM budou Gini a Camara, nemyslím si však, že by je dal Mou oba na dvojpivot, bez klasického DM, i když Gini za Live na štítu nastupoval a Mady v tom dvojpivotu hraje standardně. Viděl bych to radši než Bryana na DM.

Reagovat
Pipo123

Chce toto vôbec Mourinho zmeniť? Videl som vás v každom zápase a vždy hráte hodne hlboko, aj proti Cremonese bola ta obrana zatiahnutá, na papieri máte najsilnejší útok v lige, ale úprimne si myslím že Mourinho nie je tréner čo ten potenciál vyťaží na 100%.

Reagovat
smazaný uživatel

Když bude Matič kombinovaný s dynamický B2B záložníkem, věřím, že si můžeme dovolit vytáhnout obranu výše, Iba je rychlý jak zm.d, Mancini by se měl vysouvat dopředu aby doplnil zálohu - je to v zásadě jeho jediná silná stránka a my ji moc nevyužíváme, Chris taky není šnek a Ruie těžko změníme, ale snad nebude čekat na čáře, až si útočník doběhne dlouhý míč, pokud za obranu půjde. Loni mi ten superopatrný přístup ještě dával smysl, cílem bylo konsolidovat celkovou obrannou činnost týmu, i když bez DM to bylo pořád s otazníky.

Lehce věřím, že to budeme postupně posunovat nahoru, Matič bude hrát pravidelně, Mady Camara se snad brzy adaptuje, ale fyzicky bude obrovským rozdílem proti Cristantemu a tím bychom mohli konečně trochu propojit zálohu s útokem, více držet míč a nebýt tak moc vzadu. I s rizikem, že se tam soupeřům otevře okno pro závody s Ibanezem. Nemyslím si, že by si soupeři vypracovali více šancí, než když čekáme na vápně s až úchylným sebevědomím, že Smalls všechno odhlavičkuje pryč.

Nejsilnější útok v lize - na tom papíře ano. Víme, kolik gólů nasypal Mouův Real v lize, a hráli JEN protiútoky. Samozřejmě ta kvalita u nás není, ale italská liga taky na kvalitě ztratila, loni jsme měli snad jako jediní z top7-8 zápornou xG, a to výrazně. Těch 70 gólů jsme dát měli a letos bychom měli ještě více, i když to tak zatím nevypadá.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele