Bayern Mnichov do konce sezóny přišel o Goretzku

10.05.2021, 20:04
Aktuality
Leon Goretzka ve zbytku sezóny nepomůže Bayernu Mnichov. Německý reprezentant laboruje se zraněným stehenním svalem a zůstává ohrožený i jeho start na ME...

Šestadvacetiletý záložník se zranil ve víkendovém zápase s Borussií Mönchengladbach (6:0), do kterého zasáhl až po hodině hry, na hřišti ale vydržel jenom deset minut.

Podrobné vyšetření potvrdilo vážnější zranění stehenního svalu, takže Goretzka vynechá poslední dva ligové duely německého mistra.

Odchovanec Bochumi nyní směřuje uzdravení k blížícímu se mistrovství Evropy, které pro Německo začíná 15. června zápasem s Francií. Podle německých médií se počítá spíše s tím, že by Goretzka byl k dispozici až na další průběh skupiny proti Portugalsku a Maďarsku.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (1)

Přidat komentář
stas87

Dost skoda, ale preco ho tam Flick vobec daval? Ved uz bol v tejto sezone viackrat zraneny, tak k comu ho da za rozhodnuteho stavu do hry? Alabu mohol nahradit kludne Roca...lenze to by musel mat doveru trenera. Kedy by uz mal Roca dostat sancu, ked nie za stavu 4-0?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele