Baumgartl přestoupil ze Stuttgartu do PSV Eindhoven

25.07.2019, 15:34
Aktuality
PSV Eindhoven získal očekávanou posilu do obrany. Předloňský nizozemský šampion ze sestupujícího Stuttgartu přivedl Tima Baumgartla, za kterého poslal 10 milionů eur...

Německý mládežnický reprezentant je odchovancem švábského klubu, kde se přes rezervní mužstvo, za které nastupoval ve třetí lize, postupně dostal až do 1. Bundesligy.

Baumgartl kromě jiného pomohl Stuttgartu v sezóně 2016/17 s návratem do první ligy, další případný postup už se ho však týkat nebude, neboť přestoupil do PSV Eindhoven.

Důležitou roli při přestupu hrál jiný obránce Daniel Schwaab, který za nizozemský celek nastupoval tři roky a svému krajanovi přestup doporučil. "Jeho pozitivní reference hrály v mém rozhodnutí důležitou roli," potvrdil Baumgartl. "PSV Eindhoven každoročně hraje o titul a to je výzva, kterou jsem hledal," doplnil po podpisu smlouvy do roku 2024.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (16)

Přidat komentář
Stiksxx

Neznám. Ale všechno lepší jak Luckassen.

Na TF měl dokonce hodnotu i 15 mil, navíc je mladej, tak snad pomůže.

Reagovat
smazaný uživatel

Luckassen je nějak hodně zlý?

Reagovat
Stiksxx

Je hroznej. Už od chvíle kdy za nás kopnul poprvé do míče, jsem viděl, že je to provar. Mě přijde na tom hřišti zmatenej. Dělá kiksy..Doufám, že bude sedět a brzo odejde.

Reagovat
AjaxFans

U nás odejde asi Neres.Chce ho PSG,MU a Athletico.Tak to může klidně zalepit Bandé

Reagovat
Seydou Doumbia

Reagovat
Stiksxx

Už je zdravej? Na toho jsem hodně zvědavej.

Reagovat
AjaxFans

Od nové sezóny by měl být fit.Tak v to doufám

Reagovat
Elliasson

Taky doufám. Dali jste za něho dost peněz.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pro me trochu necekany prestup. Cekal bych, ze pujde do lepsiho tymu v Bundeslize. Ale zahraje si pohary a o titul, tak proc ne. Talent ma dost velkej a na svuj vek toho i hodne odkopal.

Reagovat
Rudnevs

Aby dostal zostupujúci za svojich troch stopérov 60 miliónov, to sa len tak nevidí.

Reagovat
smazaný uživatel

Uplne mi uniklo, ze Kavak sel do Schalke. Nemel by na vic? Vim, ze se psalo o zajmu velkoklubu.

Reagovat
Rudnevs

Hovorilo sa najmä o Bayerne, ale nakoniec asi chcel ísť postupne. Plus hovoril, že osobne spoznal trénera Schalke Wagnera, a ten ho zaujal. A možno je za tým už Reschke, ktorý ho získal už do Stuttgartu a teraz robí pre Schalke. Reschke urobil dosť chytrý ťah, v Stuttgarte mu dal do zmluvy klauzulu, potom šiel do Schalke a aktivoval tú klauzulu, ktorú tam sám dal.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stiksxx

Tak a Pereiro za 15 mega do Spartaku Moskva. To je hlupak, ale je mozny ze tam bude moct hrat ten svuj profesorsky fotbal.

Reagovat
Elliasson

Nejoblíbenější tým v Moskvě, krásný stadion, velký plat, ačkoliv Spartak nemám rád, tak ten přestup chápu. Ale bude zázrak jestli ten tým dosáhne něčeho velkého, upřímně.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele