Baticle byl oficiálně odvolán z pozice trenéra Angers

22.12.2022, 17:39
Aktuality
Gérald Baticle (© angers-sco.fr)

Gérald Baticle podle očekávání nepřežije podzim na lavičce Angers. Francouzský klub je na posledním místě tabulky nejvyšší soutěže a kouč ztratil důvěru už před čtyřmi týdny, dnes pak bylo vše oficiálně potvrzeno...

"Gérald Baticle byl propuštěn z funkce trenéra prvního týmu, rozhodnutí je oficiální k 22. prosinci," oznámilo Angers na sociálních sítích.

53letý kouč jako hráč oblékal dresy Amiens, Auxerre, Štrasburku, FC Metz, Troyes a Le Havre. Na trenérské úrovni se angažoval u mládežnických výběrů Auxerre, Brestu a Lyonu, v posledním jmenovaném klubu následně deset let pracoval jako asistent.

Kormidelníkem Angers se Baticle stal před rokem a půl a loni s ním obsadil čtrnácté místo. Probíhající ligový ročník už tak povedený není, Angers na podzim uhrálo pouhých osm bodů a je na posledním místě tabulky.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Tipoval jsem ho na odvolání už loni, předčil mé očekavání a vydržel rok a půl

Reagovat
srandamač

Stejně to je blbost vyhazovat trenéra po repre pauze.

Reagovat
Ferax

Byl neoficiálně vyhozen před ní a dočasně ho nahradil Abdel Bouhazama, někdejší kouč rezervy Angers. Jinak taky nechápu, že neskončil už po sezóně, jednoznačnej přešlap vedení, za který teď nesou následky. Jestli jim v zimě zdrhne Boufal a Ounahi, tak celou záchranu můžou rovnou zabalit...

Reagovat
srandamač

Po MS není reálná šance, že by Boufal zůstal.

Reagovat
Thimpu25

ani Ounahi, oba tam být nechtějí... já myslím, že se ani Angers bránit nebude... bude mít peníze na přestupy, snad 40-50 míčů jim oba hoděj... akorát to potřebujou dobře poskládat

Reagovat
Seydou Doumbia

Jediná šance je to solidně reinvestovat, ale potom to musí být hráči z domácí ligy co se chytí hned, jinak to je na sestup

Reagovat
Ferax

Odejít by mohl klidně i Bentaleb, na něm ta záloha taky stojí, ale fakt nevím, kdo by tam jako dobrovolně šel z hráčů v lize. Za mě je o jednom ze sestupujících už jasno, když si ještě k tomu vezmeme, že letos padají čtyři vzhledem k zúžování ligy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele