BARZAGLI - FIORENTINA, NEBO JUVENTUS?

17.06.2007, 13:48
Aktuality
Andrea Barzagli v létě s největší pravděpodobností opustí Palermo. O italského reprezentačního obránce mají zájem Fiorentina a Juventus. Sám hráč preferuje renesanční město, sicilský klub by ho ale raději prodal do Turína...

Barzagli se nedávno nepohodl s prezidentem Mauziriem Zamparinim a jeho dny v Palermu jsou podle všeho sečteny. "Andrea Barzagli je na odchodu. Je lepší mít v kádru někoho oddaného," prohlásil sportovní ředitel Palerma Rino Foschi.

O Barzagliho se již delší dobu zajímá Juventus, k němuž se nyní přidala Fiorentina. A právě Viola má, zdá se, větší šance na ulovení obránce. "Obdrželi jsme nabídky od obou klubů, teď musíme počkat, jak se k celé situaci postaví Palermo. To by bylo raději, kdyby Andrea šel do Juventusu, kdyby to ale záleželo pouze na hráči, Andrea by okamžitě podepsal Fiorentině," prozradil Barzagliho agent Claudio Orlandini.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*ital

Asi má své důvody,proč by radši šel do Fiorentiny.Napadá mě jenom nenávist k Juventusu,jinak si to dokážu těžko vysvětlit.Každopádně si myslím,že stejně nakonec skončí u nás.

Reagovat
HOST*marcocruz

A nebo si myslí že má větší šanci prosadit se ve Fiorentině, i když pokud je cílevědomý, měl by si vybrat Juventus, jenže u Juve se taky pöřádně neví,jak bude po postupu hrát že.

Reagovat
HOST*ital

On a šanci prosadit se?A podle mě je lepší nejistota v Juve než jistota boje o 4. příčku ve viole.Navíc v Juve má perspektivu do budoucnosti. O tituly se tam bude bojovat určitě během 2 let.

Reagovat
HOST*chemic77

a co třeba fakt, že by si příští rok zahrál pohár UEFA, zatímco v Juve se bude sázet jedna karta na to že se snad usadí do 4. místa. ;-) Ale to je jen názor.

Reagovat
HOST*ital

Čekal jsem,že někdo bude argumentovat pohárem UEFA,ale ten hrají italská mužstva s béčkovými sestavami.A navíc nemyslím si,že je to přestup na rok a s výhledem do budoucnosti je logicky lepší přesup do Juve.

Reagovat
smazaný uživatel

Barzagli -> Juve

G.Milito -> Real

Reagovat
HOST*ital

Radši tak...

Reagovat
HOST*

Barzagli -> Fiore

G.Milito -> Juve

Reagovat
smazaný uživatel

s tím půl mega na týden je to nějaká blbost, ne?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele