Barrios se bude znovu stěhovat, Montpellier neuplatní opci

01.05.2015, 13:01
Aktuality
Poslední čtyři zápasy v dresu Montpellieru před sebou má Lucas Barrios. Naturalizovaný paraguayský útočník ve francouzském celku letos hostuje ze Spartaku Moskva a Montpellier má opci na trvalý přestup, kterou se nechystá využít...

"Lucas je skvělý hráč a hraje velmi efektivně, každopádně na přestup nemůžeme ani pomýšlet," prozradil vice-prezident Montpellieru Laurent Nicollin.

"Investovat pět milionů eur do 30letého fotbalisty? To je dle mého názoru nesmyslné. Lucasovi jsme vděční, ale v létě odejde," dodal.

Barrios si v minulosti udělal jméno gólovými hody v chilském celku Colo Colo a před šesti lety přestoupil do Dortmundu, mezi angažmá v Borussii a Spartaku Moskva následně vklínil působení v čínském Guangzhou.

Za Montpellier letos nastoupil k 27 ligovým zápasům, v nichž nastřílel jedenáct branek.

Autor: Tomáš Pavlík / sport-express.ru

Komentáře (12)

Přidat komentář
FC Porto FC

Nevděčníci

Reagovat
Irek

coze? Kdyby mu bylo 19-25 tak nevahaji a zaplati 5mil.ale za 30ti leteho "duchodce" je to nesmysl...nejsou city bo madrid aby si tohe dovolili...souhlasim s jejich postojem, oni potrebuji za 5mil.koupit mladicka a po 2-3letech ho strelit za 30mil. a vice...zdrave premysleni (aspon v tomto pripade)

Reagovat
lucius6

zasloužil by si to za své výkony, ale tak do lazia bych ho klidně bral

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

strašný vajčák, kdyby nezdrhl za prachama, tak mohl udělat kariéru v PL

Reagovat
smazaný uživatel

To bol vtedy kanonier v Dortmunde a zahrabal sa v najlepšom veku....prial by som si jeho návrat do BL

Reagovat
Bayernista18

Neměl vůbec odcházet a už vůbec ne za prachama třeba do Číny ...

Reagovat
STR

Tak tohle celkem chápu, borci by si o rádi koupili, ale no money no funny.

Reagovat
smazaný uživatel

v lete do BVB

Reagovat
Godwinson

5 mil. Docela se divím, že do toho Loui nejde. Tehdá to skoro vypadalo, že dá 10 za Nianga Každopádně jsem četl, že z Anglie se někdo chystá nabídnout asi 2 mil.!!! za Congrého. To by byl nejlepší prodej v L1 posledních tří sezón.

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

Krym patri ukrajine

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele