Palmeiras získalo kanonýra Barriose

19.06.2015, 10:44
Aktuality
Zvučnou posilu do útoku získalo brazilské Palmeiras. Za to by měl střílet branky Lucas Barrios, jenž naposledy nastupoval za Montpellier, který do Brazílie přestoupil ze Spartaku Moskva...

Paraguayský reprezentant si udělal jméno hlavně během svého tříletého působení v Borussii Dortmund, odkud následně trochu překvapivě odešel do čínského Guangzhou.

Barrios se sice po pouhém roce do Evropy vrátil, avšak za moskevský Spartak se dříve obávanému kanonýrovi nedařilo, to následně platilo i ze začátku hostování v Montpellieru.

Ve druhé polovině sezóny sice 30letý útočník své výkony zlepšil, nakonec nasázel jedenáct ligových branek, přesto Montpellier opci na přestup nevyužil a Barrios se tak stěhuje až nyní, kdy ho z Ruska vykoupilo Palmeiras. "Bude to pro mě čest, že budu oblékat dres Palmeiras," řekl Barrios, jenž momentálně bojuje s Paraguayí na Copa América.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (10)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Škoda, že nešel k nám do Slavie..

Reagovat
smazaný uživatel

tam už kanonýr je

Reagovat
smazaný uživatel

Potřebujeme ještě aspoň 1 útočníka..

Reagovat
Murtago

Kupte Voltra a dejte pokoj

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

najlepsia sprava dna !!!

Reagovat
Elliasson

Už jsem myslel, že to píšeš jako Spartakovec.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
raduinho

James je boží A Neymar taky

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele