Barcelona, Real a další kluby musejí vrátit státní podporu

04.03.2021, 13:52
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (39)

Přidat komentář
kilobyte

La liga

Reagovat
Unique

PL

Reagovat
Pony Slaystation

Je vidět, že ty největší kluby v lize se s tím neserou

Reagovat
smazaný uživatel

moje rec. takova Osasuna..

Reagovat
jack_donaghy

Reagovat
smazaný uživatel

Neziskové organizace. Bože.

Reagovat
Svatej

Tyvole, tý Barceloně vážně není přáno. Je vůbec něco, co jim finančně či sportovně poslední dobou šlo na ruku?

Museli vyplatit snad každej nesmyslnej hráčskej nebo přestupovej bonus, stále ještě špičkový hráče (suarez, možná i Messi) pustí zadarmo, nebo téměř (Rakitič) zadarmo, Bartomeu zatčenej (pro fanoušky zjevně super zpráva, ale image klubu trpí).

Po tý krásný éře je tohle snad nejvtrdší pád na hubu od doby, co na fotbal koukám. Alespoň, že sportovně jim to ještě úplně neodešlo, jako některým italům.

Reagovat
Mercury

ticho

Reagovat
Ranoth

A to este chcu nenasadzovat Coutinha do konca sezony aby nam nemuseli vyplatit tych par mega este

Reagovat
Remt

Mají pod čepicí nicmene chudák Couts

Reagovat
Eichel

tak on reálne na ten základ cez Pedriho a De Jonga ani nemá

Reagovat
sokar

Reagovat
celeb

tak hlavne sa stihol zranit, navyse zahral dobre (resp. ako-tak) par zapasov na zaciatku sezony. Od vtedy siel zas hrozne nadol. Hrat moze len AM a tam je Pedri aj DeJong neporovnatelne lepsi.

Tak co s nim?

Reagovat
sokar

Reagovat
mrann1x

Co třeba poslední dva kola CdR, kdy postoupili ani neví jak? Na to jak začali sezónu, tak teď se jim dost daří. Suaréze si nechali utéct, takže jejich smůla a to je jejich vedení si to zaslouží.

Reagovat
Kokesh

Eric Garcia se jim vrátil zdarma, což je v momentální situaci win-win. Akorát kdyby se z něj hned nedělal jackpot a jasná jednička na 15 let.

Reagovat
Gazdo

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě jsme si zvolili do vedení tyhle bezpáteřní hovada. Hned po volbách podali trestní oznámení na minulé vedení (to nejlepší vedení v moderních dějinách klubu). A jejich klauniáda pokračovala víceméně celá funkční období. Prvně zabásli Rosella, teď i Barta. Hořká ironie ...

A teď po něm bude muset někdo ten chlív uklidit a alespoň trochu napravit jméno klubu. V současný mizérii jsou světlem v tunelu mladíci, kterých máme hodně a minimálně Pedri s Fatim by mohli v budoucnu být opravdové superstar.

Osobně mi Bart vzal o Barceloně hodně iluzí, stáhl nás do strašně hlubokýho morálního a ekonomickýho bahna, ale snad už to bude jen lepší. V létě vyřešit Messiho (čekám, že tady zůstane), vyřešit kouče (nebyl bych proti setrvání Koemana), vyřešit některý drahý hráče (Alba, Couts, Pjanić), zapracovat ještě víc mladíků ... A ono to půjde. Jestli budou trofeje? Asi ne tak, jako v nedávné minulosti, ale třeba přijde zase někdy generace, která nám je přinese. Teď je třeba začít ten klub (nejen tým) budovat od základů a řídit. Je třeba zlepšit hospodářství, finance zasadit do nových ekonomických pořádků na fotbalovým trhu, zlepšit práci s mladými, zastavit příchody přeplacených hvězd ... Je prostě třeba se vrátit nohama na zem. Minulé vedení nám Barcu poslalo do kolen. To se už prostě nesmí nikdy zopakovat.

A trochu rejpanec do vlastních řad - tak co Jakube, ještě pořád budeš tohle prasopsové vodení obhajovat? Od začátku jsme tady říkali, že jsou to nechutní zločinci, jen tys to nechtěl videt.

Reagovat
smazaný uživatel

A zapomněl jsem na největší zločin, co tihle hňupové udělali. Nikdy jim nezapomenu, že se snažili vrazit klín mezi fandy a největší legendu a nejlepšího hráče v klubové historii. Za to bych je kopal do prdele každý den do konce jejich prašivých životů. Svině zasraný.

Reagovat
valloire

aspoň že ti je jasný, že jsi měl iluze

Reagovat
Eichel

ten odchod Rakitića s jeho platom a výkonami bol podľa mňa stále dobrý obchod avšak dodnes nechápem, že sa nepredal po MS

Reagovat
sokar

Tak tak, mal odist hned po MS ked bol onho zaujem a urcite za lepsi peniaz

Reagovat
celeb

a preco by ho vtedy niekto predaval, ked do MS bol v Barce vyborny a 1. zlu sezonu mal prave az po MS???

Reagovat
sokar

slabu sezonu mal už aj tu sezonu ked boli MS...

Reagovat
Eichel

presne, už v tej dobe bol na ústupe, poslednú dobrú sezónu mal ešte pod Luchom. V 4-4-2 pod valverdem ešte dokázal urobiť dosť čiernej roboty, ale nadstavba žiadna a na tú prvú a druhú sezónu pod Luchom vlastne už nikdy nenadviazal.

Reagovat
celeb

nehadam sa, mate na to svoj nazor, ja mam svoj.

Ja viem, ze mal obrovsky vykonnostny skok prave po MS v Rusku, kedy mal odohranych sialeny pocet minut, pred MS hral snad v kazdom zapase, na MS vsetko predlzenia, hrali finale - tam sa proste zatavil a dalsia sezona bol priepastny rozdiel vo vykone.

Ale ak niekto zaregistroval, ze uz aj pred MS siel dole, ok. Klobuk dole.

Co potom poviete na posledne sezony Piqueho a Busquetsa, ked mate taku citlivost na vykony?

Reagovat
Eichel

Že v ideálnom svete by bol Busquets už rok na lavičke a Piqué tak isto. Avšak musíme si priznať, že Piqué je s Araujom stále náš najlepší stopér, čo hovorí o tom ako tragickí sú Lenglet a Umtiti. Bol by som radšej keby je tretím stopérom ale v tejto situácií musí hrať vačšiu úlohu než by som bol rád. Busquetsa by bolo tiež fajn nahradiť, často nestíha, hlavne v LM alebo proti lepším súperom je to veľmi vidieť, má problém s pohybom a často si pomáha pri defenzíve rukami. Tiež by som bol radšej keby máme na CDM niekoho iného a on rotuje v lige. Ale nemáme. Jedine tam stiahnuť De Jonga, ktorému sa ale v novom kalendárnom roku veľmi darí na vysunutejšej pozícií. Pjanić nepripadá v úvahu. Takže ideál oboch po sezóne vyprevadiť na lavičku ale v súčasnej situácií tam nemá kto iný hrať. S lengletom a pjanicom to skutočne nejde. A btw. zrovna ja Busquetsa kritizujem už fakt dlho a chválil som ho len po ligovom zápase so Sevillou, pretože som vobec nečakal, že dokáže podať ešte takýto dobrý výkon

Reagovat
celeb

asi nemam co dodat, vidim to tak ist, akurat za mna je Oscar nas 2. najlepsi stoper po Araujovi, pred Piquem. Ale zda sa, ze mu Koeman nasiel dobru poziciu na RB za Destom.

Bez poriadneho DM a kvalitnych stoperov schopnych hrat aj na lavo, kde hrava Lenglet s Umtitim dieru do sveta nespravime.

Reagovat
Eichel

To s tou prvou zlou sezónou nie je presné.

Reagovat
Ranoth

To kedy sa vtej Barcelone a Reale stali takymi uboziakmi, ze 2 najvacsie kluby na svete maju za potrebu brat podporu od statu

Reagovat
smazaný uživatel

to je teď moderní, že nejbohatší berou podporu od státu...

koukni jak to funguje u nás již pár let...ve Španělsku tomu říkají podpora od státu, u nás Andrej sosá evropský dotace...

Reagovat
smazaný uživatel

Neziskovky lol

Reagovat
smazaný uživatel

zrušit neziskovky, Tomia na ně

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
h8_sfatto

vždy když populistům dojdou argumenty (a rozpočet), odnesou to "neziskovky"

Reagovat
valloire

Reagovat
Spalovač šancí

A taky by se jim měly odebrat všechny trofeje, které kvůli tomu získaly neoprávněně

Reagovat
smazaný uživatel

Podvodníci z Barcelony

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele