Vidal se vrací do Sevilly, podepsal smlouvu na čtyři sezony

07.08.2018, 12:59
Aktuality
Aleix Vidal si po třech letech znovu zahraje za Sevillu, z níž v roce 2015 přestupoval do Barcelony. Kluby o tomto transferu v průběhu léta jednaly a nakonec našly společnou řeč, proti návratu do Andalusie nic nenamítal ani sám fotbalista a nyní tak mohl podepsat čtyřletý kontrakt...

Pravý krajní obránce hrál za Sevillu už v sezoně 2014/2015, před ní přišel z Almeríe a svými výkony si řekl o transfer do Barcelony. Ta zaplatila dvacet milionů eur a fotbalista se nedokázal probojovat do základní sestavy. V LaLize v dresu katalánského celku nakonec zvládl jenom třicet utkání, polovinu přitom zaznamenal v ligovém ročníku 2017/2018.

Sevilla za Vidala zaplatila osm a půl milionu eur a tato suma nemusí být konečná, v závislosti na bonusech může Barcelona dostat ještě další dva miliony. 28letý fotbalista před sebou má pikantní start druhého angažmá v Seville, za pět dní totiž nastoupí proti Barceloně v souboji o Superpohár.

"Reprezentanti se teprve vracejí z dovolené a doufám, že budu moci přispět k prvnímu úspěchu, i když to bude proti mým bývalým spoluhráčům," vyhlíží Vidal nedělní souboj s Barcelonou.

"Trénuji už od 9. července, po fyzické i mentální stránce jsem na tom dobře. Jsem nadšen ještě více, než když jsem do Sevilly přicházel z Almeríe. Mám za sebou tři obtížné roky a jsem v ideální pozici, abych se stal tím samým hráčem, jakým jsem býval," hlásí dále Vidal.

Autor: Tomáš Pavlík / sportskeeda.com

Komentáře (216)

Přidat komentář
Visca el barca

Tímhle tempem v tom Realu pomalu nikdo nezůstane

Reagovat
Teoretik

gólmanů budou mít dostatek

Reagovat
ttopi

Co má s tímto Real společného?

Reagovat
Kluivert9

Asi naráží na bleskovku o hostování Kovačiče.

Reagovat
ttopi

Tak já vím, že mluví o tom, jak z Realu odcházejí hráči. Ale proč to dává sem

Reagovat
roman1978

možná proto, že na bleskovku nelze reagovat nijak jinak

Reagovat
ttopi

Dobře. Tak když už, tak aspoň začnu tím, že do komentáře dám tu bleskovku

Reagovat
Pablos

napsal to tu jak blb ...ještě v tom kontextu přestupu z Barcy o kterém je článek.

Reagovat
Visca el barca

Napsal jsem to pod článek La ligy

Reagovat
burinka

Ale jak blb

Reagovat
smazaný uživatel

A stejně dopadneme v sezóně lépe než vy . Už se těšte na zabijáka Benzína .

Reagovat
dextroza_m

Zase 1b. ze vzájemných soubojů?

Reagovat
smazaný uživatel

Na Supercopu si pamatuješ?

Reagovat
Visca el barca

Tu jste přece nikdy neřešili ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť jo, pojali jsme to jako přípravu, na výsledku nám moc nezáleželo.

Reagovat
X-bano-X

To nikomu

Reagovat
dextroza_m

Jak se to vždy hodí

Reagovat
roman1978

ta se hraje na body?

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem původně mluvil o celé sezóně, culés si to samozžejmě začali poupravovat tak, aby to vyhovovalo jim. V Supercopě jsme je přejeli.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kluivert9

Bez hráčů, bez trenéra... ok

Reagovat
CHONG

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
El-Pistolero-68

Znamena to, ze zustava Modric? Protoze pokud prodaji oba, tak fakt nevim, s kym chteji hrat...

Reagovat
smazaný uživatel

Já je vůbec nechápu. Měli lavičku, kterou jim mohl závidět každý tým a která jim umožnila 2x vyhrát LM, když dokázali naprosto stoprocentně zastoupit svoje odpočívající kolegy v lize ...

... a oni to během dvou letních přestupáků rozpustí. Loni poslali pryč Moratu, Jamese, Danila a Pepeho. Všechno hráči, kteří dokázali odehrát svůj part skvěle. Letos to pokračuje odchodem Kovačiče. Tohle všechno "nahradili" Theem (letos odchází), Ceballosem (vůbec se neprosadil), Odriozilou (uvidíme) a dvěma brazilckýma teenagerama, u kterých se vůbec neví.

Floreho nechápu čím dál víc.

Reagovat
Visca el barca

Tak nějak Vždyť oni tu soupisku tak osekali, že z nich nejde žádnej strach. To flo šetří na Neymara na příští rok nebo co?

Reagovat
Kluivert9

Bez LM k nim nepůjde

Reagovat
dextroza_m

Tak jako nejde strach, mají tam top mladíky, to jako pozor. Real bude možná ještě lepší díky týmovosti.

Reagovat
Kluivert9

A jako bonus odejde bez náhrady největší hvězda, jedinej schopnej hráč dávat góly

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ono to není tím, že by to jen tak z ničeho rozpustili. Nemůžeš mít 17 hráčů do základu. V Realu existovala ideální 11ka a ta do těch extra důležitých zápasů nastupovala vždy takřka stejná. A ti "lavičkáři" prostě chtějí hrát i ty velké mače a být v té top11. Morata, James i teď Kova chtěli/chce odejít na vlastní žádost aby se stal někde tím důležitým prvkem sestavy. Oni minut dostávali dost, ale sami asi cítili, že to není to pravé ořechové. Nejvíce bude škoda Matea pokud odejde, protože on je prostě náhrada za Modrice, který má před sebou dle mého poslední rok stabilně v základu (proto se to hostování Matea na rok nejeví jako špatný nápad). Navíc v přípavě zatím překvapuje Ceballos, který se chytil šance pod novým trenérem se ctí a mohl by dostat tu minutáž od Kovacice.

Theo to měl těžké, protože do obrany se moc nezasahuje a hraje na pozici nejlepšího krajního beka jaký pár posledních let běhá po trávnicích.

Morata byl jasná náhrada za Benzemu, žolík.

A u Jamese to bylo, buď on nebo Isco.

Ty odchody dávaly smysl a byly logickým vyústěním.

Reagovat
smazaný uživatel

Tyhle odchody by dávaly smysl ve chvíli, kdyby Flore přiváděl postupné náhrady, ale to se neděje.

Reagovat
smazaný uživatel

Ta minutáž je rozdělena jinak. Do středu tam je teď Ceballos a Llorente, kteří pod novým koučem budou hrát důležitější roli. Jamese nahradil Isco, důležitější roli bude hrát i Asensio....

To co chybí, je útočník. Tam měl někdo přijít už loni, natož letos po odchodu Crise. Jinak bych to tak černě neviděl.

Reagovat
smazaný uživatel

ale přece sám musíš cítit, že prostě tebou jmenovaní hráči ti nezahrají co James, Kovačič nebo Cristiano ...

Reagovat
misinho7

pekny blud az na Cristiana vsetci v pohode...Asensio ma pred sebou zlomovu sezonu, Ceballos hraje v priprave super ten to v sebe ma to bolo jasne, problem bol ze nehral

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si fakt myslíš, že to dají?

Reagovat
misinho7

tak oni to daju problem je kto ich nahradi na lavicke...ja by som sa o zaklad nebal skor sa bojim o lavicku

Reagovat
smazaný uživatel

Isco je nad Jamesem, Asensio se na tu úroveň hodně rychle dostává. Co se týče Kovacice, tak ten měl ty první měsíce, z mého pohledu, strašidelné. Postupem času se z něho stal velmi důležitý hráč a za dva roky to mohlo na něm celé stát (a ještě může). Ceballos hrát fotbal umí, proto ho taky Real koupil. On si očividně nesedl úplně se Zidanem (respektive ten měl jiné koně, které upřednostňoval). Ta kvalita tam je, a nevidím moc důvod, aby nějaký středový hráč přicházel.

To, že vy jste se vydali jinou cesto neznamená, že musíme i my přivádět jednoho hráče za druhým.

Reagovat
Reggie

Sorry, ale to je spis zbozny prani. Pro me rozhodne neni Isco nad Jamesem (ten je produktivitou uplne jinde, ktera ted hlavne bude Realu chybet). No nemam Real zdaleka tak nasledovanej jako ty, ale podle me letosni sezona bude hodne mizerna.

A my se tou cestou museli vydat, protoze lavicku jsme meli x let uplne spatnou a konecne jsme koupili mlady a velice kvalitni hrace.

Reagovat
misinho7

Myslim si ze Isco je urcite nad Jamesom... v repre ked to na nom postavili tak to cele tahal ..jeho problem je ze nie je vlemi produktivny ale tak nikto od neho necaka ze bude strielat goly

Reagovat
Reggie

Ale to je prave ono, protoze kdyz odesel CR, tak vam (pravdepodobne) budou chybet prave goly a v tom je James lepsi . Jak tu zminujete porad dokola, vy nepotrebujete az tak hrace jako Hazard, ikdyz by vas samo zvedl, protoze je TOP, ale potrebujete hlavne strelce, kterej bude davat goly pravidelne.

Reagovat
misinho7

ale to by James nezachranil.. sice dal by par golov ale potrebujeme primarne strelca

Reagovat
Reggie

To je taky pravda. Me slo primarne o to porovnani Isca a Jamese, kterej by pro vas byl momentalne prinosnejsi, ale jak rikas. Chce to strelce

Reagovat
misinho7

Ceballos sa nepresadil kvoli Zidanovi...teraz je v priprave asi najlepsi hrac..ten tymto tempom pojde do zakladu zachvilu ale mas pravdu v tom rozpustany ..bol to najlepsi kader co sa tyka sirky zachvili budeme radi za poriadnu zakl.11

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
CHONG

Zase ty tvoje polopravdy.

Pepe nechtěl akceptovat prodloužení smlouvy jenom o rok, Morata se neprosadil a chtěl odejít, Danilo byl k ničemu a navíc ta LM se vyhrála i po jejich odchodu.

Kovačič by letos podle mě zase moc nehrál a ta hostovačka může být jenom ku prospěchu věci, ostatně stejně jako u Thea.

A co se týče Daniho, tak jak zmiňuje misinho, neprosadil se pod ZZ, ale jsem přesvědčený o tom, že pod JLo bude jeho pozice úplně jiná.

Reagovat
X-bano-X

No tu ale ty šíriš polopravdy. Pepe bol výkonnostne na základ a ročná zmluva bola proste výsmech. Morata sa presadil, mal oveľa lepšiu sezónu ako Benzema a aj napriek tomu bol dvojka a nehrával, preto odišiel. Čo sa týka Ceballosa - aby už v novembri nemal nového trénera.....

Reagovat
CHONG

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tady vůbec nejde o okolnosti těch odchodu, ale primárně o to, že jsou ti hráči pryč, víc,nemají je. A tím pádem jsou o hodně slabší. To bylo gro, na které jsem poukazoval.

Reagovat
CHONG

Jenomže je to prostě tak, jak píše imp, takhle silnou lavičku dlouhodobě udržet nemůžeš.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže co? Jste slabší, nebo ne? O to tady šlo. Na vaše jméno jste mohli nachytat dost náhrad a neudělali jste to. Nechápu to.

Reagovat
CHONG

Podle mě je jediný opravdový problém odchod Crise a s ním odchod 50 gólů, kdyby zůstal Pepe, tak bychom riskovali odchod Varaneho, Danilo nechybí vůbec, protože byl k ničemu (Odriozola bude lepší), Kovu v pohodě zastoupí Dani a Thea Reguilón (navíc se oba můžou vrátit rozehraní), Moratič by to nevytrhl a Jamese je na lavičce škoda.

Co se těch přestupů týče, tak pořád ještě není konec přestupáku a jdou nějaké spekulace, že Pérez čeká na 9.8., až bude ze hry kopáč liga a pak to rozjede, tak uvidíme.

Reagovat
smazaný uživatel

Takže se přímé odpovědi nedočkám.

Reagovat
CHONG

A co jako chceš slyšet, ano před třemi lety jsme měli silnější lavičku, ale letos ji nemáme o nic slabší než vloni, kdy jsme LM vyhráli taky, náš problém není lavička, ale to, že odešel Cris a s ním padesát gólů, nemáme pořádného gólového hroťáka a tahounem týmu má být skleněný Balinho.

Reagovat
Jordi Alba

Teda až na to s Reguliónem, nemůžu soudit, neznám.

Reagovat
dextroza_m

Morata měl lepší sezonu jen díky tomu, že přicházel bud do unavených obran nebo hrál proti horším týmům.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Jordi Alba

Takhle si přivlastnit Jennifer Lopez.

Reagovat
smazaný uživatel

Ceballos bude mega velka hviezda a cakam, ze zacne hviezdit uz tuto sezonu.

Paradoxne by tie odchody mohli pomoct mladym Spanielom, ci uz Danimu, Asensiovi alebo Iscovi. Podla mna to vobec nie je tak zle.

Jedine, co by som zmenil je Benzema za nejakeho bombera a su v cajku

Reagovat
smazaný uživatel

Robi sa tu z toho celkom tragedia, ale podla mna sa na tento moment pripravovalii uz dlhsie, myslim odchod Ronalda. Podla mna sa oklepu rychlo a dobre pre nich ak saclenia tie Spanielske talenty

Reagovat
CHONG

Koupil bych jednoho pořádného strikera, nechal si Benzína a RdT a prodal bych Mayorala.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

to by nam presne stacilo bohuzial sa to nestane kupime brankara ktoreho ale ze vobec nepotrebujeme a utok zverime do ruk impotentnemu Karimovi, tragedovi Mayoralovi a strelcovi z druhej ligy

Reagovat
misinho7

ale ten hrot kurna to tam nevidia ze treba? sak ta zaloha, tie kridla Bale,Vinicius,Asensio ..sak oni tak mozu servirovat tomu utocnikovi take sance ale nie my to nechame na Karima ktory ani nehraje v 16nastke a ked sa tam pripletie tak prestreli

Reagovat
janinho

Mayorala uz mozes asi tak max. darovat... ze ak si vezmete XYZ, tak Borju dostanete len za euro.

Reagovat
CHONG

Za pár feniků by střelit šel, třeba do Alavésu.

Reagovat
janinho

https://imgflip.com/i/2ffwg2

ak toto je sportovy riaditel Alavesu tak urcite suhlasim.

Reagovat
janinho

to moj predchadzajuci prispevok nevylucuje

ale tak, urcite nech ide, kludne na hostovanie. staci ze da par golov a nizsiu cenu ako teraz mat nebude. a nebolo by to 1.krat co by Real dostal 10 mil. za hraca, ktory v Acku Realu nema co robit.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dlouhodobe je situace kdy mas silnou zakladni 11 a k tomu i ohromne silnou lavicku proste neudrzitelna. Protoze ty hraci z lavicku budou driv nebo pozdejc hrat v zakladu. V klubu jako Real je to jeste znasobeny, protoze jestlize se prosadis z lavicky Realu, tak mas dobrou sanci, ze budes hrat zaklad pomalu kdekoliv na svete. ZZ a jeho management nekterych hracu tomu taky moc nepomohl - Morata odesel kvuli tomu, ze se mu nemohlo zarucit vic minut, o Jamesovi neni treba psat a Kovacic je ted taky vyusteni nejaky dlouhodoby situace.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Morata i James byli ve stinu osobnosti a hvezd zakladni sestavy a chteli odejit, pro jejich ega zkratka nebyl kvuli vizi treblu LM cas. To jsou proste Zidaneho nevyhnutelne obeti uspechu, kterym bude mozna ted i jeste Kovacic. Danilo byl pro uroven tohoto Realu prumerny az podprumerny. Pepe by zbytecne brzdil Varaneho, ktery s plnou zodpovednosti tuhle sezonu konecne maximalne vyrostl.

Ja spis nechapu to jakemu Mamonu podlehla Barcelona. V soucasnosti nejste vubec vic klub nez Real. Jenom se tim stale honosite, ac je to prave Real kdo nyni pracuje, odvazne, koncepcne a "spanelsky". Zhrzelost poslednich let vam tu fanouskum na ef zatemnila mysleni. Ve skutecnosti to bude Real kdo si vytvori nove oddane jadro pro uplne novou eru. Navic mam pocit, ze si nektere ty mladiky Realu ani nevidel poradne hrat. Osobne treba z toho "nejkontroverznejsiho" jmena Ceballose uchcavam. To je uz hrac vylozene do zakladu.

V souhrnu mi nastoupena cesta Realu prijde sebevedoma, hrda a svebytna. Mam pocit, ze vubec nepodlehaji iluzornimu tlaku. Treba budou behem sezony tapat, coz bude muset mit na svedomi predevsim absence spickoveho hrotoveho utocnika a kridla, ale to co momentalne delaji vraci zhyckany fotbal na snesitelnou uroven, s niz se uz da ztotoznovat a ja muzu rict, ze tenhle Real me timhle bavi tak jako me jeste nikdy zadny velkoklub nebavil.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
ADM

Reagovat
X-bano-X

Ako to je pohľad tak povrchný, že napísať to nejaká beloba, tak snáď to len odbijem emotikonom, keďže tam by mi to prišlo ako troling ale tu by som sa pristavil. V čom je rozdiel keď Real kúpi Odegaarda, Asensia, Isca, Ceballosa, Kovačiča, Odriozolu, Viniciusa,Lunina, Valleja, Varaneho a to nehovorím o Navasovi, Ramosovi, Marcelovi, Kroosovi, Modričovi, Casemirovi, Baleovi , Benzemovi a doplní to Nachom, Carvajalom, Lucasom, Llorentem, Mayoralom, RDT z ktorých tak 2 pôjdu preč? Oproti Barcelone, ktorá kúpila Umtitiho, Lengleta, Semeda, Ter Stegena, Waguého, Malcolma, Arthura, Dembelého a to nehovorím o Rakitičovi, Vidalovi, Coutinhovi, Suarézovi a Gomésovi, ktorých dopĺňajú starší odchovanci - Piqué, Alba, Busquéts, Messi, zároveň s mladšími dravými hráčmi ako Rafinha, Sergi Roberto, Miranda/Cucurella, Denis Suaréz, Aleňa, Munir.

Zámerne som nepísal o hráčoch - Mina, Paco, Vermaelen, Marlon, Samper, keďže väčšina z nich asi v tejto sezóne v kádri nebude.

To je viac sympatické nahradiť Navasa Courtoisom ako Brava Ter Stegenom? Raula Benzemom ako Ibru Suarézom? Je lepšie kúpiť za 100 melcov Balea ako o pár rokov neskôr za 130 Coutinha?

Oba tímy nakupujú keď potrebujú a na posty kam potrebujú. Myslíš si že ak by Chelsea bola ochotna pustiť Hazarda za 130 už by nebol v Reale? Alebo ak by boli dostupní hráči ako Neymar, Mbappe, De Bruyne, Kane, Dybala či Eriksen už by to Real neskúsil? Naozaj nechápem čo ťa na tomto prestupáku zo strany Barcelony tak pohoršilo. To že vymenili Digného za odchovanca?Jedného silového hráča za iného na ktorom ešte zarobili? Či to, že kúpila 3 mladých perspektívnych hráčov presne ako klub, ktorý podľa teba nastúpil na sebavedomú, hrdú a svebytnu cestu? Naozaj tomu nerozumiem.

Reagovat
Kokesh

Nerozumis, to neni zadna novinka.

Reagovat
X-bano-X

Hlavne že ty tomu rozumieš, rozumbrado

Reagovat
smazaný uživatel

Nelibi se mi prace celeho klubu od Valverdeho pocinaje. Momentalne citim mezi Barcelonou a Realem diametralni rozdil v predpokladech byti a fungovani. Muze to byt iracionalni, ale prorokuju uspesnou budoucnost spis tomuto Realu nez tehle Barcelone. Nenalezam v ni onen nadrazene svebytny ideologicky pristup, naopak u ni citim az moc submisivniho chovani, az moc oportunistickeho.

Reagovat
X-bano-X

Ja si naopak myslím, že pokiaľ nespravia minimálne jeden kvalitný nákup, tento tím nemá šancu uspieť a Lope sezónu nedotrénuje. Heh a aktuálna Barcelona je všetko ale submisívna? Hmmmm to asi nie. Oportunistické asi áno. Sú veci ktoré sme stratili a už sa nikdy nevrátia, minimálne pokiaľ bude Barcelona v svetovej špičke. Na druhej strane z historického hľadiska je to práve návrat k tomu čo Barcelona robila predtým, takže je to naozaj oportunizmus? Ja v budúcnosti Barcelony vidím iskričku nádeje. Konečne sa formuje opozícia proti súčasnému vedeniu. Konečne sa zdá že Béčko bude skutočným Béčkom, ktoré pripravuje pôdu pre talenty na vstup do veľkého futbalu a nie len snahou o udržanie sa v druhej lige za každú cenu. A konečne sa zdá že nám dorastá kvalitná generácia, ktorá bude potrebná. Tým že sa v Áčku nenachádzajú odchovanci v strednom veku ale buď starší, ktorí do pár rokov skončia a potom mladší, je tu veľká šanca že práve táto mladá generácia dostane nečakane veľa priestoru.

Už to tu písal tuším Chong a v tom s ním súhlasím že táto sezóna toho môže veľa zmeniť. Ak sa mladí presadia, môžu spraviť veľký krok k dominancii na ďalšie roky alebo vyhoria a budúci rok sa rozbije prasiatko vo veľkom štýle.

Reagovat
X-bano-X

Posledne 2 vety su k Realu.

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
CHONG

Chtěl jsi ho, máš ho mít:

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, co je hrdého na tom, končit v domácí lize na třetím místě a domácí pohár cíleně už roky odpískávat v prvních kolech

Reagovat
CHONG

Co mají trofeje společného s hrdostí?

Reagovat
smazaný uživatel

být nejlepší ve své zemi má společného s hrdostí hodně

Reagovat
CHONG

Bilbao nejlepší ve své zemi možná už nikdy nebude a přitom má víc hrdosti než Real a Barcelona dohromady

Reagovat
Eichel

Reagovat
X-bano-X

Čo má aktuálne dianie na prestupovom trhu z pohľadu Realu spoločné s hrdosťou?

Reagovat
Visca el barca

S tímhle až tak nesouhlasím. Ono se samozřejmě pracuje trochu jinak, když vyhraješ třikrát LM v řadě. Teď to možná zkusí takhle a za rok po sezoně bez trofeje začne Florentino řádit.

Reagovat
Xavi

Heslo víc než klub nemá s přestupovou politikou, koncepci nebo pospanelstenim vůbec nic společného.

Reagovat
smazaný uživatel

Má to ale co společného se svérázem a s ideologickou vzpourou proti politické nastavenosti skutečnosti. Pro mě je momentálně Barcelona úplně typickým představitelem kapitalistické společnosti. Jako ty chceš asi úplně oddělit současné chování klubu od historie. Výborně.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je jedno. Vesměs jen vedu sám pro sebe zbytečné řeči.

Reagovat
Kixi Syhimour

nemá to smysl

Reagovat
Xavi

S tím kapitalismem máš pravdu.

Já nic oddělovat nechci, jen jsem už alergický na to, jak pořád poslouchám, že přestupy, reklama na dresech atd. dávají lidé do souvislosti s heslem víc než klub.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Eichel

Ceballosa by som vôbec neodpisoval mne sa javí ako skvelý hráč

Reagovat
remeslnik

Ať se ti daří, Alešku.

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně štěstí, chlape.

Reagovat
misinho7

nechapem co sa stalo to rozpustanie hracov a to vsadenie na mladikov...ja viem ze lavickari moc nehralia vsetko vyhrali cize mozno chcu ist inde a byt hviezdami, viem ze Cris asi aj Luka chcu dalsie vyzvy ale necakal som po takomto uspesnom obdobi takyto katastrofalny prestupak... to ze vsadzame na mladikov sa moze vyplatit aj ale kruto vypomstit...ked sa nebude darit v lige kto nas bude zachranovat?

Posledne roky som si uzival jednu z najlepsich er realu na cele s Crisom. To ze odisiel Cris som nejak predychal, hracov sme mali uzasnych oni to potiahnu spolu..ale to ze idu aj dalsi uz ma riadne sere..ak odide Luka tak nechcem vidiet tu sezonu..sak rojity obhajca LM rozpredava kader jak nic..

Reagovat
Free_player

výborně

Reagovat
misinho7

Jak pekne to vyzeralo na zaciatku prestupaku ked sa riesilo kto asi pride zostava v style

Navas/Lunin - Dani/Odriozola, Ramos/Valejo, Varane/Nacho, Marcelo/Nacho-Case/Kova,Modric/Ceballos,Kroos/Isco - Hazard/Asensio/Vinicius , Icardi/Benz , Bale/James to by bolo

Reagovat
smazaný uživatel

Pánové nahoře mě přesvědčují, že je vše vlastně v pohodě a jste stejně silní, jako před dvěma lety.

Reagovat
CHONG

Tohle už je celkem nenažranost, ono by bohatě stačilo, kdyby přišel ten Cavani nebo i Lewa.

Reagovat
misinho7

ja viem toto uz je moc to by sme mali 2 vyrovnane 11nastky a znova by polka kadru nadavala ze nehraje ..ale vyzera to pekne

Reagovat
janinho

Lewu som silno nechcel, lebo uz bude len horsi ale ak mame ist do sezony fakt s Karimom a pre mna neznamym RDT tak to fakt nech kludne dojde.

tato sezona moze skoncit asi len prijemnym prekvapenim, lebo moje ocakavania su dost nizke. neverim trenerovi, kader sme podla mna vyrazne oslabili a konkurencia dost posilnila...

bojim sa aby si s nami barca aj real nevytreli prdel. ale necham sa prekvapit.

Reagovat
CHONG

No, ono je to ještě horší, protože do sezóny bychom měli jít s Benzínem a Mayoralem, RdT prý Lopeho nepřesvědčil

Reagovat
janinho

normalne cakam ze sa o chvilu zobudim a bude tyzden po finale LM a toto cele bol len zly sen

Reagovat
celeb

Ktory real si ma s vami vytriet prdel? Betis, Socky?

Reagovat
janinho

atleti jebe mi z toho tepla uz... mi scusi!

Reagovat
smazaný uživatel

Real Madrid potrebuje primárne posilniť iba jeden post - hrot útoku. Ostatné pozície sú obsadené kvalitne

Reagovat
X-bano-X

No neviem. 3 stopér a dvojka za Marcelom to je slabina pri všetkej úcte k Nachovi. Dvojka za DM žalostná, hroťák prakticky žiaden, náhrada za skleneného Balea žiadna, na druhej strane brazilsky teenager ktorý ešte v Európe nehral a pravdepodobne nikdy v živote nehral do plných a Asensio od ktorého sa po odchode Ronalda bude čakať oveľa viac ako zatiaľ dokázal predviesť. Stále to vyzerá tak ružovo?

Reagovat
misinho7

Nacho urcite nie je slabina tam je to poriesne vyborne..DM tam je Llorente tazko povedat co od neho cakat vela u nas nenahral velmi .. problem je Bale a jeho backup pretoze Gareth sa urcite zrani a potom ak tam bude hrat v zaklade Lucas tak rip ...a samozrejme hrotak to je suverejne najvacsia slabina

Reagovat
X-bano-X

Kto chce kam.....

Reagovat
CHONG

Nacho je slabina a dvojka za DM žalostná, dál nemá smysl číst

Reagovat
X-bano-X

Takže Llorente je DM pre Real a k Nachovi nemá zmysel sa vyjadrovať. Týchto rýchlokvašiek z ktorých ste robili polobohov tu už bolo. Posledného sa PSG snaží neúspešne zbaviť už hodne dlhú dobu.

Reagovat
misinho7

radsej sa na to vyser

Reagovat
X-bano-X

Ako keby to nebola pravda Onanovali ste nad Jesém, mala to byť megastar, nestalo sa. Potom tu bol nový Messi z Nórska, Lucas, ktorý a teraz ťa citujem "potom ak tam bude hrat v zaklade Lucas tak rip", no a nakoniec Nacho, ktorý ako som bol práve vašou skvadrou poučený nie je oproti Marcelovi, Ramosovi a Varanemu slabinou. Ako sa hovorí každý deň sa dozvieme niečo nové

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si kkt

Reagovat
X-bano-X

Ňuňuňuňu

Reagovat
misinho7

a co ma s tym Lucas to vieme vsetci ze ten na zakla nema..vieme vesetci aj to ze Nacho je naspolahlivejsi backup .. odegaard ma 19 rokov ale podal teba uz je zatrateny ... a Jese tazko ho riesit ja som mu az tak neveril ale pred tym zranenim bol vyborny

Reagovat
X-bano-X

Nikdy som nepovedal ze je Odegaard nejak skoncil len ma bavi porovnat to ako sa tu oslavoval jeho prestup, kedy to vyzeralo minimalne na znovuzrodeneho Peleho a za posledne 3 roky sa po kazdej sezone opakuje jedina veta. Ved je este mlady.......

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Ed_Hazard

Ty si inde

Reagovat
CHONG

Jesého zničilo zranění, po kterém už se prostě nevrátil do původní formy, to, že jsme Martina překřtili na Messiho z Norska asi každý s polovinou mozku pochopil jako nadsázku, Lucas je hodně slušný žolík, ale snad žádný madridista ho tu nikdy nehypoval a Nacho díky svému klidu a spolehlivosti slabinou opravdu není.

Reagovat
X-bano-X

Je fajn ze ludia neodsudzuju tych co maju len polovicu mozgu a nebudem to robit ani ja. Bavome sa o kvalitnom obsadeni pozicii. Ked sa ti zrani nejaky clen zostavy na mesiac a pol ty tam na zapasy proti Atletom, Barce resp niekomu v LM nasadis Nacha, Reguliona a Lucasa, potom snad pochopis o com som hovoril. V minulosti ste mohli nasadit hracov radovo o triedy lepsich. Ja si teda pod pojmom kvalitne odsadenie pozicie predstavujem naozaj nieco ine. A to som tu nepisal nic utocne, len konstatovanie faktov.

Reagovat
CHONG

Tak Nacho místo Ramose může být zrovna proti Barceloně výhoda

Jinak beru, že jsme tři roky zpátky měli silnější lavičku, jenomže takovou lavičku můžeš udržet jenom krátkodobě, dlouhodobě to prostě nejde, ti borci můžou hrát skoro všude základ, takže je nebude bavit leštit u nás lavičku do nekonečna.

Reagovat
X-bano-X

Ved ja tomu rozumiem, no potom sa tazko da hovorit o kvalitnom zdvojeni ked tam mas hracov ako napr. Regulion, ktory este nehrali prvoligovy zapas. Vicinius, ktory nema skusenost s europskym futbalom, Vallejo ktory 2 roky len sedi na lavicke a zahra si 2-3 zapasy za sezonu......

Reagovat
Kenneth

Kdyby jsme koupili hvězdy, tak zase říkáte že máme všude přetlak a hráči by byli nespokojený. Ted zase že to není kvalita přitom Nacho je spolehlivá trojka, Lucas spolehlivý náhradník a Regulion nebude horší než Theo. Ale hlavně že sis zase něco našel ty trubko.

Reagovat
X-bano-X

Kdyby, kdyby to je tak vagne ze to musi prist trapne aj tebe

Reagovat
Ed_Hazard

3. stoper? Ved tam je Vallejo a slusny Nacho. Za Marcela nepotrebujeme megastar, stavit bude aj ten nadseny a dravy Reguilon/pripadne Theo. Druhe DM nepotrebujeme, vieme to slusne vyskladat aj bez DM a mam pocit, ze by to mohlo fungovat lepsie ako s Cassem...

Nevidis do toho tak nekomentuj. Tam sa tes z 31 rocnych Vidalov

Reagovat
X-bano-X

Kolko toho ten Vallejo odohral?

Reagovat
CHONG

Moc ne a co má být, vy máte na pozici čtvrtého stopera nějakého ostříleného borce?

Reagovat
X-bano-X

Neviem. Momentalne jedneho z najlepsich stoperov z MS?

Reagovat
CHONG

Tak Mina jde na 99% pryč, ne?

Reagovat
X-bano-X

Pravdepodobne ano. Ale narovinu Pique, Umtiti a Lenglet je o dost vyrovnanejsia trojica ako Ramos, Varane a Nacho. Kolko toho nahra 4 stoper? Treti ie dolezity do rotacie, 4 len pri nejakej pohrome.

Reagovat
CHONG

Upřímně Lengleta moc neznám, takže nemůžu soudit, ale Nacha na pozici třetího stopera fakt jako slabinu nevnímám.

Reagovat
X-bano-X

Tak mame rozdielne pohlady. Mne pride neviem preco tak neobratny, nieco ako Mina len ten ma o 30 cm viac. Mozno som az moc ovplyvneny prvym zapasom na MS.

Reagovat
X-bano-X

Co sa tyla Lengleta, poslednu sezonu mal vybornu. Povedal by som ze jeden z top stoperov v lige

Reagovat
Kenneth

Proč by to měla být vyrovnanější trojice? Nacho měl z nich asi nejvyrovnajší sezonu, kolik ty si viděl zápasů Lengleta?

Reagovat
X-bano-X

Sevillu som v minulej sezone videl snad 10 krat. A k tej prvej otazke o vyrovnanosti, no pretoze Nacho kvalit Ramosa S Varanom nedosahuje, pricom o Lengletovi sa nehovori len preto ze ho ludia nepoznaju presne ako sa nehovorilo o Umtitim pred prestupom do Barcelony. Nacho mi pride ako taky lepic zostavy, on sa bude hadzat na oba kraje, na stopera ale nikdy z neho nebude ta uplna top spicka ano v jednej pozicii. Svoje si odohrat moze ale nepridava tam to co oddeluje toho top hraca od priemeru ci od dobreho hraca. Ano byt univerzalom je super vec ale ked to porovnam u nas je tiez Sergi Roberto, ktory hra krajneho beka, zalohu a nehra zle ma stastie na rozhodujuce goly ale nikto ho nedava na uroven top hracov na svojich postoch, aj ked uvod na krajnom beku mal famozny a prekvapil snad kazdeho. To je aspon moj nazor. Je proste rozdiel s.niekym lepit zostavu na par zapasov a nechat ho tam hrat dlhodobejsie, to sa tam ukazu vsetky chyby ktore sa v kratkodobom horizonte neprejavia.

Reagovat
Kenneth

A k čemu bude Realu 3. top stoper? Aby po roce vyplakával že nemá dost minut? Nacha bych jako trojku nevyměnil za nikoho a věřím že většina fanoušků Realu též. Udělal neuvěřitelný výkonnostní postup,je to odchovanec který dýchá pro ten klub. Kdyby byli Ramos a Varane náchylný na zranění, tak by se možná dalo uvažovat o nějaký topce.

Reagovat
X-bano-X

Hmm tak k comu vam bol Varane ked ste mali Ramosa s Pepem?

Reagovat
Kenneth

Talent do budoucna ktery mel prevzat roli Pepeho, coz se take stalo. Co tam mas dal?

Reagovat
X-bano-X

A k čemu bude Realu 3. top stoper? Neviem si sa nejako zacyklil asi.

Reagovat
Kokesh

Bano jede opet bomby.

Reagovat
X-bano-X

Zato od teba sa tu okrem posmeskov nedockame suvislej veci, k veci. Ale tak vsetci vieme ze asi nie je odkial brat zejo

Reagovat
Kokesh

Tak sorry, ale kdyz chces srovnavat tri stopery, co maji odehrano mene souteznich sezon za svuj tym nez samostatny Ramos a pritom mluvit o vyrovnanosti, nemuzu fakt jinak.

Ramos>Pique

Varane>Umtiti

Nacho>Lenglet

Nevim, o cem chces diskutovat, ale tak to proste je.

Reagovat
dextroza_m

Reagovat
dextroza_m

FC Barcelona 99:29

Real Madrid 94:44

----

Když jsou všichni lepší, proč Vám obrana prohrála sezonu?

Reagovat
smazaný uživatel

Nezapomeň, že mají ještě lepšího gólmana, než my.

Reagovat
Kokesh

Aha. Obranci brani a utocnici utoci. A ty se mi asi zdas.

Predstav si, ze i 16/17 RM nastrilel mene golu a obdrzel vice golu nez Barcelona. A hle, byla z toho titulova sezona.

Reagovat
X-bano-X

Hej to bola tzv. legendarna. V Malage vraj slavili tiez

Reagovat
Kokesh

Nemas Bano nejaky dusevni problemy?

Reagovat
X-bano-X

Pocuvaj nemas nejake znalosti o futbale?

Reagovat
Kokesh

Zase chces poradit? Klidne se ptej, dite.

Reagovat
X-bano-X

Myslim si ze ktokolvek z tohto webu, dokonca aj ten googlovy specialista Greatest by musel prejst neuspesnou lobotomiou aby mal potrenu pytat si radu od kapacity tvojho typu. Mozno keby som potreboval poradit v samoobsluznej pokladni ......

Reagovat
CHONG

Legendární byly hlavně ty vaše penalty proti Eibaru

Reagovat
X-bano-X

Legendárne je keď sa mesiac a pol pred skončením ligy vie kto s kým hrá posledný zápas, vie sa o klauzule v zmluve jedného hráča zo zúčastnených, ktorá v prípade titulu pošle porazenému tímu milión eur a existuje možnosť že bodový rozdiel môže byť na konci tak malý, že bude o titule rozhodovať práve výsledok tohto zápasu a všetci sú v pohode. Všetko je normálne Tomu hovorím Legendárny titul. To už snáď radšej Copa 2011, tú aspoň rozhodol šašek priamo na ihrisku Ale chápem vždy je lepšie to mať zmluvne podchytené

Reagovat
CHONG

Jaký měsíc a půl, vždyť to, že budeme hrát poslední kolo s Málagou se vědělo snad už při rozlosování ligy, ne? Navíc ta klauzule ohledně Isca je o pár let starší, je to normální bonus a těžko asi před těmi lety Real kalkuloval s tím, že po pár letech bude hrát s Malagou v posledním kole o titul a těsný bodový rozdíl na konci La ligy taky není nic neobvyklého. Ono je hrozně vtipné (a trochu smutné), jak se křečovitě snažíte pošpinit jakýkoliv úspěch Realu

Reagovat
X-bano-X

Povedz jeden jediný príklad z akéhokoľvek športu kedy sa toto stalo, keď je to také normálne. Pokiaľ ma pamäť neklame už sa to tu 2 krát riešilo a čuduj sa svete žiaden takýto príklad tu nepadol. Čím to asi bude. Mesiac a pol pred koncom to vytiahli noviny, bolo dosť času zmeniť harmonogram aby sa zápas nehral v poslednom kole......najmä po tom ako sa k tej téme dosť priamo vyjadril jak Michel, tak Al Thani. A pošpiniť úspech? Ten ligový ročník bol špina sama, Malaga bola len čerešnička na torte.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Kixi Syhimour

Nezvládáš

Reagovat
X-bano-X

To sa to naozaj zda normalne. Ze sa v poslednom kole stretnu 2 timy, z toho jeden ak neprehra vyhra titul a na zaklade klauzuly v zmluve z pred par rokov vyplati svojmu superovi 1 milion eur? 2 tyzdne pred zapasom sa k tomu vyjadri aj trener Malagy, ktory v podstate povie ze on je vacsi madridista ako Valdano, ktory takto v minulosti v poslednom kole prave zabranil Realu ziskat titul? Ze sa k tomu vyjadri aj majitel Malagy, ktory vyhlasi ze Barcelona titul neziska? Ved je to proti vsetkemu co sport zosobnuje.

Reagovat
Kixi Syhimour

Hej, však už to bylo domluvené při přestupu Isca. A vy si vůbec nemáte co stěžovat, Eibar byste neporazili, kdyby se rozhodčí nezbláznil a nepískl tu suverénně nejhorší penaltu historii fotbalu. Což takhle se nejdřív podívat do vlastních řad?

Reagovat
X-bano-X

Takze porovnavas chybne pisknutu penaltu s tymto? Hmmmm no ok.

Reagovat
Kixi Syhimour

Ano, v protože v případě té Malágy nedošlo k provinění. Obchod byl nastaven takhle a hotovo. U vás se písklata nejnesmyslnější penalta historie, tudíž vám pomohl rozhodčí, Realu ne. Takže z toho vycházíte ještě hůř

Reagovat
sylarko

no neviem co je horsie, ci zle odpiskana penalta, alebo ked nejake dva celky sa spolknu proti tretiemu..mne to ako fairplay moc nepride

Reagovat
Kokesh

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
dextroza_m

A co to má společného s obráncema? Tvrdil si, že jsou všichni lepší

Reagovat
patas92

Reagovat
sylarko

ramos je mozno lepsi, ale varane urcite nieje lepsi jak umtiti a nacho je snad len vtip z tvojej strany

Reagovat
patas92

Vermaelena?

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Phillipinho

Tohle je asi dobra posila, ale jestli jim opravdu utece Sarabia za 18 mega k Sockam a koupi horsiho Castilleja, tak dostane vedeni od fanousku peknej kotel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Normálně už bych Aleixovi nevěřil vůbec, ale to Machínovo 352/532 může být pro něj naprosto ideální. Na beka špatně brání, na křídle ho brzdí kreativita a herní inteligence. Po tom těžkým zranění je to poloviční hráč...

Reagovat
Phillipinho

To zraneni ho hodne zabrzdilo no. Ale ja verim, ze muze byt porad platnej. Konkurenci bude mit na wingbekovi docela velkou v podobe Navase...

Reagovat
Eichel

Reagovat
el Principito

tak Malcom by měl mít číslo 7, Arthur 8, Lenglet 15 a Vidal 22

Reagovat
Phillipinho

Sedmicka je prece pro Griezmanna.

Reagovat
smazaný uživatel

Stejně jsme ho nechtěli.

Reagovat
ADM

posraté kone

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Majk91

ale nakoniec asi dobre ze neprisiel

Reagovat
ADM

Ideál - Arthur 6, Vidal 8 a Denis papá

Reagovat
Filipow

6 je pro Pogbu

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
celeb

*Thiaga

Reagovat
Gazdo

nikdy

Reagovat
smazaný uživatel

Asi v Barce nebylo místo pro dva Vidaly.

Reagovat
celeb

snad uz nebude ani pre 2 Suarezov.

Reagovat
2miguel1

Ter Stegen-Sergi,Pique,Umtiti,Alba-Busquets,Rakitic,Pogba-Coutinho,Suarez,Messi

Reagovat
2miguel1

Lavička Cillessen,Wague,Semedo,Lenglet, Verma, Arthur,Vidal,Malcom,Dembele

Predat Rafinha,Denis,Andre,Paco,Yerri vsetko dokopy za 100mil

Reagovat
sylarko

takze arthur, malcom , dembele, vidal, rafinha, neviem kedy by si zahrali, kebyze pride este pogba

Reagovat
Ed_Hazard

Chlapi ako nehnevajte sa, ale ak sa pozriem na zostavu z pred 3-4 rokov a na tieto vaše srance, ta mi je úprimne do plaču. Čo to je s vami, že to nevidíte?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ADM

Tak to isté bude možno po konci prestupáku platiť o Reale túto vs minulú sezónu

Reagovat
Ed_Hazard

To ne. Prebudovanie kádru muselo raz prísť. Verím že Modrič zostane a dotiahneme ešte nejaký hrot. Ak to bude ten avizovaný Cavani, tak to bude celkom okej.

Reagovat
2miguel1

utok Asensio Benzema Bale by patril stale medzi top3 na svete. Zalohu mate s Modricom najlepsiu a obrana je tiez viac nez slusna.

Reagovat
X-bano-X

Barca, City, Psg, Atletico, Juve, maju urcite lepsi utok. A to tu je este Liverpool, Tottenham.....

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

No ty krávo ....

Reagovat
sylarko

pogba prosim ne....

Reagovat
ADM

Čo by ten Rakitič robil v tej trojčlennej zálohe ? zase raz nestíhal

Reagovat
celeb

behal? Ak si si nevsimol, tak doteraz bol motorom tej zalohy. Iniesta toho az tak nevladal a bol skor na kreativitu smerom dopredu, Busq si riadil stred pola a Raketa lietala hore dole. Hlavne, ked na poste praveho obrancu sme mali dlhodobo problemy, ktore riesil Sergi Roberto. Vidal, Semedo, Montoya zatial neocarili, snad sa v tejto sezone rozbehne Semedo.

Reagovat
ADM

Odomňa skôr narážka na to, že v tej trojčlennej zálohe je u nás už úplne stratený v porovnaní s dvojpivotom s Busom.

Reagovat
2miguel1

4-3-3 s Coutinhom( ktory mimochodom nabehal najviac za Braziliu na tychto MS) je velky rozdiel ako 4-3-3 s Neymarom. Ten, kto bol v trojclennej zalohe strateny nebol Rakitic ale Iniesta.

Reagovat
smazaný uživatel

Běhat má balon a ne hráč. Raketa tam už nemaje místo.

Reagovat
smazaný uživatel

Doufám, že ten Pogba je jen výmysl. Toho blba do Barcelony nechci ani za zlatý prase.

Reagovat
Messi the Genius"10"

Myslite si ze dostanu koupit listek na Camp Nou na zapas 02.09. 18:30 LL Barcelona Huesca ?

Kolik me listek bude stat? Nejakej z tech levnejsich... nikdy jsem na Barcelone nebyl... a ted jedu na 3 tydny do Španelska

prosim muzete mi nekdo poradit co a jak a dat mi info na www.jw.org@seznam.cz?

Moc vam dekuju

Reagovat
ADM
Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele