Barcelona dnes představí Aleixe Vidala ze Sevilly

08.06.2015, 08:32
Aktuality
Barcelona hlásí první letošní posilu. Čerstvý vítěz Ligy mistrů si zajistil služby 25letého Aleixe Vidala, který doteď válel v dresu Sevilly. Hbité pravé křídlo na Camp Nou souhlasilo s pětiletou smlouvou a představeno bude oficiálně již dnes po obědě...

Aleixe Vidala ještě v novém působišti čekají zdravotní testy, jinak je už už všechno vyřízeno a potvrzeno oficiálními stránkami Barcelony. Katalánský rodák si však vzhledem k přestupovému embargu za Blaugranas kopne nejdříve 1. ledna 2016.

Pětadvacetiletý univerzál, jenž může nastoupit i na pravém beku, zrovna se Sevillou vyhrál Evropskou ligu a jeho vliv byl cítit především v úvodním semifinálovém klání s Fiorentinou. Tehdy se Vidal dvěma góly a jednou asistencí zpříma podílel na všem důležitém, co se při výhře španělského celku událo.

Ačkoliv se Aleix Vidal narodil v katalánském městě Valls, doposud si ho v minulosti užil akorát druhý barcelonský klub - Espanyol. Ten pravý průlom nicméně Vidal zažil až v Almeríi, kde strávil tři plodné sezony před loňským přesunem do prestižnější andaluské značky, Sevilly FC.

Autor: Tomáš Daníček / fcbarcelona.com, espnfc.us

Komentáře (411)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele