Barcelona dnes představí Aleixe Vidala ze Sevilly

08.06.2015, 08:32
Aktuality
Barcelona hlásí první letošní posilu. Čerstvý vítěz Ligy mistrů si zajistil služby 25letého Aleixe Vidala, který doteď válel v dresu Sevilly. Hbité pravé křídlo na Camp Nou souhlasilo s pětiletou smlouvou a představeno bude oficiálně již dnes po obědě...

Aleixe Vidala ještě v novém působišti čekají zdravotní testy, jinak je už už všechno vyřízeno a potvrzeno oficiálními stránkami Barcelony. Katalánský rodák si však vzhledem k přestupovému embargu za Blaugranas kopne nejdříve 1. ledna 2016.

Pětadvacetiletý univerzál, jenž může nastoupit i na pravém beku, zrovna se Sevillou vyhrál Evropskou ligu a jeho vliv byl cítit především v úvodním semifinálovém klání s Fiorentinou. Tehdy se Vidal dvěma góly a jednou asistencí zpříma podílel na všem důležitém, co se při výhře španělského celku událo.

Ačkoliv se Aleix Vidal narodil v katalánském městě Valls, doposud si ho v minulosti užil akorát druhý barcelonský klub - Espanyol. Ten pravý průlom nicméně Vidal zažil až v Almeríi, kde strávil tři plodné sezony před loňským přesunem do prestižnější andaluské značky, Sevilly FC.

Autor: Tomáš Daníček / fcbarcelona.com, espnfc.us

Komentáře (411)

Přidat komentář
niflheim

A to bude kde strašit toho půlroku? A žold dostávat bude?

Reagovat
fantomas

Já bych ho poslal na hostovačku teda asi, ale těžko říct.

Reagovat
niflheim

No všichni píšou, že bude moci půlroku trénovat s týmem, ale tak kdo ho bude platit? Kdyby Barca, tak by to celkem to přestupové embargo zesměšnilo - to jako může už teď podepsat smlouvu od léta? Chápu, že volný hráč může trénovat s týmem, ale jestli ho i Barcelona během toho bude platit, tak je to k zamyšlení. Žádný hater nejsem, ale tohle je potom trest jak pojď na mě z boku, tam by se to možná mělo řešit nějakou půlroční smlouvou (i roční), kde by měla Barca třeba právo vykoupit za jedno euro.

Reagovat
Manik...

Ono je to správně. Oni můžou hráče kupovat, platit atd., ale nesmějí je REGISTROVAT do soutěže, tudíž hráči můžou za Barcelonu trénovat, hrát neoficiální zápasy, ale oficiální až od zimy

Reagovat
smazaný uživatel

embargo by malo platit v plnej vyske a nie, ze si mozu hraca kupit a zaradit ho do timu. To je len taky polovicny trest, kde si hrac potrenuje a zohra sa v par nedolezitych zapasoch s timom v priebehu pol roka a potom ked sa adaptuje a upliniel mu doba trest nosmalne zacne hrat. Sa normalne cudujem, ze FCB nedaju este take embargo, ktore sa pozastavilo cez prestupove obdobia a po jeho ukonceni by znova nabehla jeho platnost. Toto nie je adekvatny trest za porusenie pravidiel, to sa ani trestom neda nazvat ale iba slabucke pokarhanie...a ze embargo

Reagovat
Rssa

Je to hloupě nastavené ten ban. Barca samozřejmě dělá to, co ji zákaz dovoluje a není se čemu divit, já bych to dělal taky tak. O to více mi přijde, že samotný zákaz byl jen odstrašující příklad a nic více se (prozatím) neděje v řešení těch problémů. Sice proběhli zprávy, že se vyšetřuje Atlético a snad i Real pro stejný přečin, ale to zas utichlo.

Reagovat
smazaný uživatel

tak asi to stejný přečin nebyl, že ano...

Reagovat
Rssa

Nejspíš ale ano. Ale polovičaté řešení si vybírá daň.

Nejsem proti potrestání, ale ať není obětní beránek a odskáčou to všichni, kteří udělali stejný přečin.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
kiciN

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
el Principito

proběhli zprávy pane učiteli

Reagovat
Lorcan

předpokládám že ten půlrok zůstane v Seville formou hostování

Reagovat
Lifted

v tom případě si nezahraje na jaře s Barcou Ligu Mistrů, jestli zůstane v Seville na hostovačku.

Reagovat
Ferguson6

Nie je to tak, že jedného hráča, ktorý už hral LM ešte zaregistrovať môžu?

Reagovat
Lifted

Můžou dopsat hráče do soupisky (když si nechaj místo), ale hráč, kterej nastoupil v podzimní části v LM za jinej tým, tak myslím, už nemůže hrát na jaře ne?

Reagovat
jjnovo

přesně tak

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Manik...

Zahraje, když si ukotví do smlouvy o hostování, že nesmí hrát poháry...

Reagovat
jjnovo

Je to podobný jako se Suou, taky mohl pouze trénovat s týmem, vlastně mohl hrát i nesoutěžní matche, ale pak byl schopnej se do zápasovýho tempa dostat v celku rychle. Aleix bude trénovat se skvělým týmem, to mu určitě dá hodně a pak v lednu bude ready na zápasy!! :) Hostování by taky bylo řešením, ale kam, aby ho nezapsali na soupisku LM no..

Reagovat
Ferguson6

LM hrá len 32 tímov a dokonca len 4 ďalšie zo Španielska, určite by mu niečo našli.

Reagovat
fenixLFC

5

Reagovat
fenixLFC

okej, nic som nepovedal

Reagovat
smazaný uživatel

Celta by bola super, s ňou aj klub spolupracuje v posledných rokoch.

Reagovat
smazaný uživatel

Sympatický přestup

Reagovat
Diego2

Vitej

Kdyz ho nemuzeme zaregistrovat tak nesmi odehrat ani zadne sranda matche ? Ty letni?

Reagovat
jjnovo

Do vypršení trestu nesmí nastoupit za Barcu, bohužel ani někde na tour nebo v nesoutěžním matchi.

Reagovat
Lifted

To měl Suaréz (ten měl globální zákaz vůbec hrát a ukazovat se ve fotbale), podle mě u embarga k neoficiálnímu zápasu nastoupit může.

Reagovat
Diego2

no Suarez hral tusim pratelak za Bcko

Reagovat
smazaný uživatel

On Suarez hrál takovej "sranda" zápas proti mexickému Leonu během svého banu v srpnu. Byl to tušim nějakej sranda pohár, ale hrál tam.

Reagovat
smazaný uživatel

Tphlůe ochcávání banu se mi dost nelíbí resp. se mi nelíbí, že jim to nezatrhli komplet. To je fakt jako princezna Koloběžka. Oblečená, neoblečená, přestupy zakázané, nezakázané....

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

*Tohle

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

podle me to zadne obchazeni neni .... na dusledcich embarga pro barcu se nic nemeni. Mimochodem jak by melo v praxi vypadat to "zatrhnout komplet" ... mohla by barca napr. uzavrit smlouvu o smlouve budouci ... nebo by nesmela zadny klub ani kontaktovat (jak by se to hlidalo) ... podle me v praxi nerealizovatelne.

Reagovat
fantomas

Jaktože se pro ni nic nemění? Zajistila si posilu, kterou by ji během léta mezitim mohl vyfouknout někdo jinej. Ústní dohodu ať si třeba udělaj s 10 hráčema, to pro mě za mě, ale vyřizovat si veškerý oficiality v průběhu embarga, to je prostě pofidérní.

Reagovat
smazaný uživatel

Teoreticky by jim mohli zatrhnout i ten ústní kontakt, vždycky v tom musí svaz figurovat jako třetí strana a i přes milion smluv o mlčenlivosti by to v případě rupnutí takovýho kontaktu byl průser. Jde všechno, když se chce, ale tady se evidentně nechce.

Reagovat
smazaný uživatel

zbytecne komplikovane. pokud mate pocit, ze je barca potrestana malo, tak by bylo snazsi ji ten ban za stejnych podminek dat na rok (ci dele) ... kontrola, ze to barca neobchazi by byla naprosto snadna. proc veci delat slozite, kdyz to jde jednoduse.

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ale nereaguješ na to co píšu...

Reagovat
smazaný uživatel

ten svaz jehoz pravidla barca dodrzovala a kvuli kterymu dostala ban? tohle neni zadny poruseni. oni nedostali zakaz nakupu ale pouze nesmi registrovat hrace. to ze to novinari psali blbe je vec jina.

Reagovat
smazaný uživatel

Cožeto? Fakt to myslíte s tím slovíčkařením o transfer/register banu vážně jo? I FIFA o tom reportovala jako o tranfer banu, tak si tu nehrabte argumenty ze vzduchu.

Reagovat
smazaný uživatel

to neni slovickareni ale realita a dve odlisny veci. proste nedostali zakaz nakupu ale registrace a podle toho se chovaji a choval by se tak kdokoliv jiny. jedina diskuze tu muze byt o tom jestli to byl dostatecny trest ale ne o jeho dodrzovani.

Reagovat
Airus

pokusil by se o to kdokoliv, ale jenom barce tyhle zhovadilosti projdou

Reagovat
smazaný uživatel

taky je otazka co se v anglictine presne mysli transfer ban. jestli to neni cely proces vcetne registrace

Reagovat
smazaný uživatel

hm, takže slovíčkaření

Reagovat
smazaný uživatel

ale tohle neni slovickareni ale presny vyznam trestu a definice prekladanych pojmu. opravdu si myslis ze kdyby to nejak obchazeli nebo plne nedodrzovali tak ze by se hned nekdo neozval. spekulace ohledne nakupu byli celou zimu a kdyby meli zakaz nakupu tak by si to novinari ani nevymysleli

Reagovat
Svatej

Reagovat
smazaný uživatel

Ale vždyť to dělá každý ...

Reagovat
Billy McClane

Ale vy nie ste kazdy

Vy ste Més que un club.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle už je na krev ...

... takový ten příspěvek z kategorie "honem, honem, musím něco napsat a je jedno co ..."

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasně, že se každej subjekt pohybuje maximálně v mantinelech, když je to pro něj výhodný a pokud je to naoko zákaz přestupů, ale pod čarou je, že můžou tohle, tak je to svinstvo.

Tak jasně, že by se to nehlídalo na každém kroku, stejně jako nemáš policajta u každýho přechodu. Ale v dikci fify je v klidu jim to zatrhnout komplet včetně kontaktu hráčů včetně těch budoucích smluv, to mají třeba některé svazy pro mladé hráče v hokeji. Legislativně by to absolutně nebyl problém. Oni se můžou ohánět soudy, ale v tomhle jsou svazu maximálně podřízení.

Reagovat
smazaný uživatel

tak by barca kontaktovala hrace pres treti/ctvrou/patou stranu. pro barcu by to byla pouze prekonatelna prekazka. otazkou je, jaky by to melo smysl. slo prece o to potrestat barcu a to se udelalo a ne pouze na oko (kvuli alvesovi a mozna i xavimu bude mit barca pul roku nejake potize). a ten trest je transparentni (trest snadno vymahatelny a muze byt pouzit i na jine tymy). Jestli je barca potrestana dost to nevim (ale radeji nez zprisnovat kupovani hracu, tak bych jim natahnul obdobi, po ktere nove hrace nemuzou nasadit - oduveodneni viz vyse).

Reagovat
smazaný uživatel

Takže když se dá nějaký trest přechcat, tak je lepší ho neudělovat nebo jenom na oko? Nebo co se mi snažíš vysvětlit?

To je jako kdyby ses rozčiloval, že je nesmysl brát řidičák někomu, když může stejně řídit.

A v čem je ten trest jako sakra transparentní, když dovoluje dělat něco, co v první řadě "názvem" zakazuje?

Reagovat
smazaný uživatel

1. priznavam, ze neznam detaily toho banu, takze bych mel patrne psat vice obecne.

2. obtizne vymahatelny trest by se mel (kdyz existuje alternativa) nahradit trestem, ktery vymahatelny je. vymahatelnost 'zakazu registrace' je mnohem snazsi nez vymahatelnost 'zakazu prestupu' (ci spise dohod o prestupech atd.).

Reagovat
smazaný uživatel

V obecný rovině se o tom bavit nehodlám, protože ti tam vmetu vždycky ty řidičáky nebo něco podobnýho co to postaví na hlavu http://www.fifa.com/governance/news/y=2014/m=4/news=spanish-barcelona-sanctioned-for-international-transfers-minors-2313003.html

Reagovat
smazaný uživatel

ale v tom transfer banu je prave problem, jak omezit prestup jako tento (tak prestup neupekli lednu, ale s predstihem v cervnu). je tohle vubec prestup, nebo je to zavazna dohoda o prestupu, nebo nejaka jimi definovana dohoda (kdyz se dva chteji dohodnout, tak se dohodnou). a to jsme zpet u te vymahatelnosti - takze se klidne muze rozjet dalsi kolo vysetrovani a soudu, jestli barca opet neco neporusila. zakaz pouziti toho hrace v souteznim zapase je jednoznacne vymahatelne.

ale asi to muzeme ukoncit tim, ze se shodeme na tom, ze se neshodneme.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne neshodneme se ani na tom, ty prostě nechápeš, že tohle všechno jim prostě fifa zatrhnout může a není argument proti, že by to stejně nějak ochcali.

Reagovat
niflheim

Reagovat
Feind

vzdyt se stejne mohli domluvit jak s klubem a hracem dopredu, akorat to ted navic verejne ohlasili a snad i zaplatili. nevidim v tom problem

Reagovat
jjnovo

Jakýpak ochcávání, když ten trest zněl tak jak zněl, tak co nevyužít kdejakou "mezeru" co se v něm najde.

Reagovat
smazaný uživatel

četl jsi to celé i po resp. ?

Reagovat
jjnovo

Nepřečetl, omlouvám se. Ráno jsem spěchal, přečetl jsem to jen letmo očkem a vyhodil reakci. Jinak souhlas s tím, že je to postavený na hlavu.

Reagovat
smazaný uživatel

za takovou reakci ?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je žiadne ochcavani banu, ale hlavne sa ten ban zle interpretuje a to hlavne v médiách, keďže nejde o "transfer ban", ale o "register ban". To znamena, že najskôr hráča kupis, potom hráča zaregistrujes. Barca transfer ban nemá, práve ten ban smeruje k registrácii hráčov, čo si môžeš pozrieť aj v oficialnej správe.

Reagovat
smazaný uživatel

Zase jako reakce výše, přečti si to celé, ne jen první část souvětí po resp. To už je tady fakt jako s článkama, kde se čte jenom nadpis, tak v příspěvcích první věta a pak se reaguje.

Reagovat
smazaný uživatel

ad media, jako o transfer banu o tom v první řadě informovala už Fifa.

Reagovat
fantomas

Aha, tak to jo. Ale v tom případem měli dostat transfer ban

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

hm tiez som si to myslel ale ako to pozeram na FIFA stranke (http://www.fifa.com/governance/news/y=2014/m=4/news=spanish-barcelona-sanctioned-for-international-transfers-minors-2313003.html)- nemyslim si ze to je kompletny rozsudok, ale aj tam je veta: he Disciplinary Committee regarded the infringements as serious and decided to sanction the club with a TRANSFER BAN at both national and international level for two complete and consecutive transfer periods

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle mi ani tak nevadí, rozhodně méně, než ten trik s odvoláním, kterým si zajistili posily na roky dopředu, posily, které jim teď pomohly získat jak titul v PD, tak v LM. Tohle teď udělá každý tým, který něco podobného potká, dopad trestu bude ve výsledku nula.

Reagovat
salami

přesně tak, na tomhle nic špatnýho neni

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas. pravni rad je nastaven tak, ze je lepsi kdyz 10 padouchu trestu unikne, radeji nez aby byl 1 nepravem odsouzeny. neomylna justice je patrne nedosazitelna meta.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
alcantara

Sikovnost pravnikov Barcelony vs. nesikovnost resp. nedoslednost cinovnikov FIFA pri pisani pravidiel a urcovani trestu. Za nemohucnost ostatnych Barcelona fakt nemoze.

Reagovat
PP

přesně... Naprosto to postrádá smysl trestu.

Reagovat
db18

Tak oni nemají ban na přestupy, ale jenom nesmí registrovat nové hráče, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je přesně to samé, jako dojednat přestup někdy v dubnu, kdy se přestupovat nesmí, ale zaregistrovat si hráče až v červenci po otevření přestupového okna.

A to dělají všichni.

Zase mi to přijde jako hledání chyb tam, kde nejsou.

Reagovat
sokar

v prvom rade sa dohodli klub s hráčom, tzn že samotný hráč chce do tej Barcy prestúpiť aj s vedomím, že si zahrá až od januára. V druhom rade s tým súhlasil aj vlastniaci klub, ktorý je spokojný s finančným ohodnotením za hráča. Pokial sú obe strany dohodnuté na podmienkach, tak prečo by sakra mal byť problém či je to teraz alebo až v januári? pokial hráč chce hrať za Barcu, tak prečo by následne súhlasil s prestupom inde? (nie každý je nesvojprávny a nevie s čím vlastne súhlasí ako Di Stefano) Pre Sevillu je to istých 18(asi) Mega, prečo by mali riskovať s poklesom formy a tým pádom aj hodnoty hráča?

On môže nastúpiť až v januári, to znamená, že Barca vyhodila 18+ Mega za hráča, ktorý pol roka nemôže hrať, a je otázne v akej forme sa vráti. Ona nesie najväčšie riziko...

Reagovat
valloire

Copak víš o tom s čím souhlasil nebo ne Di Stefano?

Reagovat
sokar

no pokial najprv súhlasil s hraním za Barcu a neskôr súhlasil za Real tak niekde nastala chyba

Reagovat
valloire

Tohle by bylo nadlouho a jestli všechno co o tom víš se ti smrsklo na tohle....prostě jste se k němu nechovali, jak si zaslouží a mysleli jste si, že jste pánem situace. No a ono to tak nebylo. Ne poprvé a ne naposled.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Airus

Reagovat
smazaný uživatel

videl jsem ho nekolikrat hrat (i proti silnym tymum) a udelal na me velky dojem. jeho prestup by mohl byt pro barcu trefa. Tipuji, ze zustane na hostovani v seville (treba s podminkou, ze nebude hrat LM) ... myslim, ze je pro hrace lepsi hrat ve starem tymu, nez jen trenovat v novem.

Reagovat
smazaný uživatel

ze dvou roku nakonece půl rok trestu to je fakt komedie (Barca je Barca)

Reagovat
Diego2

ne, ten trest je sam o sobe komedie

Reagovat
smazaný uživatel

Měli jim na sezonu zatrhnout přestupy komplet, tam i ven. Včetně navazování kontaktu a smluv o smlouvě budoucí.

Reagovat
smazaný uživatel

a nemeli jim zakazat treba i strihani travniku?

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud by se trest týkal špatný úpravy trávníku, tak klidně.

Reagovat
smazaný uživatel

máš zvláštny spôsob trestania

Reagovat
smazaný uživatel

Už máš po zkouškách nebo proč zase prudíš?

Reagovat
NA*JEBANY ABSTINENT

Tak Sado-Masochista, ten by dal Barcelone potrestanie vo forme ubičovania Neymara ... A pekne na holú

Reagovat
off-olda

Ted už je to fuk. Xavi kvůli tomu plakat nebude.

Reagovat
Ed_Hazard

Xavi disagree

Reagovat
smazaný uživatel

ten trest od zacatku zavanel ... dva roky??? hraci, kteri permanentne simuluji (mezi nimi i suarez) zadne tresty nedostavaji (a pritom to je rakovina fotbalu). hraci co hraji jak cumana dostanou stopku na par zapasu ..... jak bylo vubec mozne, ze dostal takovy trest (suarez se potrestal sam, protoze si z nej delaji vsichni legrady a maji ho za pitomce).

Reagovat
smazaný uživatel

pan Vyznám se

Reagovat
minoLFC

k čomu je taký trest keď môže nakupovať

Reagovat
jjnovo

nemůžou ho zapsat na soupisku

Reagovat
-Carles-

Vitaj

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě, jestli tohoto týpka kupují jako náhradu za Alvése, nebo jenom jako lepiče sestavy a pořádné eso na pravou obramu teprve přijde

Reagovat
smazaný uživatel

videl jsem ho hrat jen nekolika zapasech a vypadal jako eso.

Reagovat
-Carles-

Celkom jasne to vyzerá ako náhrada za Daniho. Vidal má presne tie parametre, aké na tej pravej strane potrebujeme aj do budúcna.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Ak by stál len 7 mega libier bol by to parádny kauf. On je hráč vyborny, rýchly, pre mňa jedno z prekvapení tohto roku la ligy. Dani sa tým pádom lúči, držím mu palce kamkoľvek pôjde, bude o neho veľký záujem a určite si ešte môže zahrať rok-dva vo veľkoklube a v LM, drz sa Daniel

Reagovat
Diego2

No jen s kym na beku do ledna? Montoya?

Reagovat
smazaný uživatel

To bude záhada. Je tam Montoya, Adriano, Douglas. Pedro a Bartra určite nie. Jasnú pozíciu zatiaľ nemá ani jeden a zrejme sa bude rozhodovať v príprave a prvých jesenných zápasoch, zatiaľ teda nie je nič jasné.

Reagovat
ADM

Messi

Reagovat
Spalovač šancí

Posun více dozadu by mu jenom prospěl

Reagovat
Spalovač šancí

Uzdraví se Vermalen

Reagovat
smazaný uživatel

tak pokud se opravdu nekdy uzdravi tak to muze byt jeste posila

Reagovat
Rssa

jako levák hraje CB, maximálně LB

Reagovat
Spalovač šancí

No a? Bude hrát přes nohu. Ostatně Adriano to taky tak má, ne?

Reagovat
Rssa

Adriano je obounohý, Verma je čistokrevný levák (stejně jako Alba např.)

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
Spalovač šancí

tak to jo

Reagovat
Phillipinho

Odkud mas 7 mega liber? Nejcasteju se objevuje castka 18 mega eur+4 mega v bonusech.

Reagovat
smazaný uživatel

bola by sranda keby si barca takto nakupila x hracov za 100mega

Reagovat
smazaný uživatel

a nechala je shnít po hostovačkách jako Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Už to začíná Úpadek je tady.... Tak kdo v létě odejde ? Messi, Suarez nebo Neymar ?

Reagovat
smazaný uživatel

o možném úpadku se dá mluvit až na konci příští sezóny, když nevyhrají nic. momentálně jsou nejlepší na světě. uznám to, jinak Hala Madrid!

Reagovat
smazaný uživatel

herně ano, ale jinak je ten tým špatně postavený. Jak vypadli minulý rok z LM, tak jejich bývalý CEO řekl, že jim to akorát finančně pomohlo, protože nebudou muset vyplácet přemrštěné prémie. Jejich vedení v minulých letech slibovalo hráčům strašně moc a nemysleli do budoucna ( taky ty problémy se zákony, přestup Neymara atd )... Všechno naznačuje to, že se ten tým v létě rozpadne. Nový CEO po týdnu ve funkci řekl, že bude v létě naslouchat jakýmkoliv nabídkám a že svou cenu má i Messi. + spekulace o odchodu Enriqueho, který určitě vidí hlouběji do klubu a chce to opustit na vrcholu.

Reagovat
Atlético de Madrid

Trolling level "napsal jsem tolik nesmyslů najednou že se mi je určitě někdo pokusí vyvrátit"

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Sice nevím co bereš, ale chci to taky. Sežeň mi to

Reagovat
smazaný uživatel

herně ano, ale jinak je ten tým špatně postavený...dál nemá smysl číst

Reagovat
smazaný uživatel

takže vyhrát všechny trofeje je vlastně to nejhorší, co se týmu může stát podle této logiky jsou v současnosti nejvysmátějšími kluby Arsenal a Liverpool

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud hráčům naslibuješ do smluv milionové odměny, tak se to finančně nevyplatí. už ten článek hledám, připadám si jak ten zemanův mluvčí

Reagovat
Atlético de Madrid

tak to budeš hledat hodně dlouho

Reagovat
blunted

taky mi tak pripadas

Reagovat
Spalovač šancí

To trošku Ovčáčkovi škodíš, tak blbej zase není ...

Reagovat
sokar

možno sa ti to nevyplatí z pohľadu finančnej uzávierky na konci sezóny, lenže každý podobný triumf ti prinesie niekoľkonásobne vyššie marketingové prímy rozložené do dlhšieho časového obdobia. Ked kúpiš nového hráča je to rovnako veľký finančný výdaj, ale časom svoju cenu splatí. Je to len iný druh investície

Reagovat
valloire

Řekl to člen vedení Barcelony Faus. Máš pravdu, ale to tady nevysvětlíš.

Reagovat
smazaný uživatel

www.fcbarcelona.cz/index.php?page=clanek&id=22155

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

no, škoda ho....

každopádne pre barcelonu dobrý prestup

Reagovat
Kluivert9

Tak vítej.

Reagovat
pospech11

Zajímavá posila a my místo takových mladých španělských talentů, kupujeme Velšany za astronomické částky nebo vykupujeme Brazilce za směšné částky, i když na jejich posty máme stejně kvalitní né-li kvalitnější hráče.

Reagovat
ADM

Ach bože, keby len Dani nebol taký trtko. Inak jeden z najlepších RB čo kedy bol. Odchod velmi zabolí. Odmakal pre nás toľko, že sa to nedá ani poriadne zhrnúť. Tie roky čo zápas čo zápas brúsil lajnu hore dole bez vážnejších zranení a väčšinou to bol on, na koho sa kydali hovná.

Ale Vidalovi verím, Vítam ťa!

Reagovat
ADM

Naviac skvelé doplnenie víťazného tímu hráčom, čo vlastne ešte takmer nič nedokázal a bude mať chuť učiť sa, zlepšovať a vyhrávať.

Reagovat
smazaný uživatel

tak hovna se kydala, protože ty centry prostě nedával, to je fakt. To tam můžu běhat já uplně stejně, aniž by mě Messi poslal střídat

Reagovat
ADM

Ono tie centre vôbec neboli potrebné, ako sa ukázalo tento rok ale jasne, bolo to od neho niečo strašné v jednej-dvoch sezónach. Jeho prednosti sú ale úplne inde a to bolo vidieť najmä túto a sezóny ked boli s Messim na pravo obaja.. A samozrejme fyzička, zápal pre hru, technika ked málokedy stratí loptu atd.. také to niečo naviac čo tomu Alba nedáva aj ked je to jeden z najdôležitejších hráčov v našom tíme a vždy prečísluje obranu súpera a nabieha sa. Niečo podobné vidím vo Vidalovi, čo som kukol videá, ten hráč ma neskutočný pohyb a výber miesta..

Reagovat
smazaný uživatel

jo ten zbytek jo, odchod bude ztráta, to je jasné

Reagovat
Rssa

Oslav Barcelony v Berlíně po vyhraném finále LM se prý účastnil i Mesut Ozil

Reagovat
Kluivert9

Srdci neporučíš, no

Reagovat
Rssa

+ Draxler

Reagovat
smazaný uživatel

cože?

Reagovat
smazaný uživatel

Kde teda Alves skonci?

Reagovat
Rssa

Mohl by ho zkusit LFC, tak kvalitní RB jsme ještě nikdy neměli.

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho nechcem, s našou celkovou obranou, jeho platom, motiváciou a tým, že prichádza z PD a z Barci, by som mu neveril, že sa presadí...

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

a kdo ma byt teda lepsi volbou jak alves?

Reagovat
smazaný uživatel

najprv by som vyriešil DM, aby mali krajní beci istenie a mohli útočiť.. až potom by som sa porozhliadol po bekovi... každopádne Alves nie, dalšie negatívum - výkonnosť bude kvôli veku len upadať... a meno? to neviem

Reagovat
smazaný uživatel

mne teda prislo, ze v liverpoolu je post praveho obrance obsazeny podobne spatne, jako post defenzivniho zaloznika: pokud by se nejakym zazrakem chtelo alvesovi podepsat u lfc (nevykladej si to spatne, ale ten kvalitativni skok je proste obrovsky), tak by liverpoolsti ziskali treba na dva roky super hrace, ktery je navic mentalitou vitez, prave takovihle hraci mohou lfc dostat zpatky do boje o LM, ne preplaceni prumeraci, kteri jen zapadnou

Reagovat
smazaný uživatel

"mne teda prislo, ze v liverpoolu je post praveho obrance obsazeny podobne spatne, jako post defenzivniho zaloznika" to je pravda a ani to nevyvraciam, ale post DM je dôležitejší, ako hociktorý iný post v poli, čiže DM by sa malo vyriešiť ako priorita č.1...

Reagovat
smazaný uživatel

A co takhle na DM nehrát?

Reagovat
smazaný uživatel

, ak budeme mať špičkovú zálohu ako Juventus, kľudne nemusíme hrať na DM, ale LFC takú nemá, Hendo-Milner-Allen-Lucas, to nestačí...

Reagovat
smazaný uživatel

a k tej posile, predstavujem si mladšieho RB, s motiváciu, chuťou sa presadiť a nie Alvésa, kt. vyhral všetko, čo je možné a chcel by si už len zarobiť a chcel by pravdepodobne väčší plat, ako má v Barce a určite by LFC podpísal zmluvu len na dva roky ... pričom by som mu, ako som napísal - ani futbalovo neveril...

Reagovat
smazaný uživatel

to je idealni scenar, akorat jelikoz je v soucasnosti ve svete relativne nedostatek kvalitnich pravych beku, tak to bude zrejme hodne slozite, najit nekoho, kdo bude za neco stat a zaroven by ho i lfc dokazalo ulovit takovy clyne je zrejme solidni hrac, ale lepsi jak alves neni ani omylem, nikdy nebude a jelikoz je anglican, tak bude stat strasne penize... to pro me nejaky super obchod neni napriklad

Reagovat
smazaný uživatel

Jenomže někdo do Liverpoolu tu vítěznou mentalitu přinést musí, jestli se chcete posunout. Rozdíl v tom vzít Suareze a Alvese by mohly být dva - motivace kvůli příchodu v jiné fázi kariéry a tím tak i potenciální peněžní zhodnocení. Ale jinak je to to samé. U Suareze se taky dalo předpokládat, že je Liverpool jen přestupní stanicí na pár let. Alves by splnil to samé, co Suarez. Přinesl by top kvalitu. Potřebuješ vítěze. To samé Juventus s Evrou. Dlouhou dobu nebyli těm nejlepším konkurence schopní, ač měli skvělou zálohu. Evra je posunul. Protože je to vítěz, který ví jak musí hrát. Najednou na beku neměli slabinu, ale výhodu proti těm nejlepším. Liverpool podle mě potřebuje hlavně nasát jistotu. Místo toho jste vzali hráče, který milionkrát prokázal, že vítězem není. Když jsem kritizoval Liverpool za jejich přestupové cíle před rokem spousta se mi vysmála. Snad jen dolar se mnou ve všem souhlasil. Pak přišla sezóna jaká přišla. Když je na trhu možné získat Daniho Alvese, jednoho z nejlepších obránců poslední dekády, tak byste neměli váhat.

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, ako to myslíš, ale hádam nechceš porovnávať dezorganizovaný Liverpool s organizovaným Juventusom, pričom Evra bol len doplnok do takmer dokonalej skladačky a Alvés by musel byť absolútny líder priemerného mužstva z Anglicka, kde nikdy nehral, nikdy neokúsil náročnosť PL, chrbát by mu kryli priemeráci.. A hlavne, Juventus má najvyššie ambície, pochopil by som, ak by šiel do klubu typu Juventus, ale LFC? A ako som napísal, neveril by som mu ani futbalovo, on pôjde už len dole vo výkonnosti, v bránení skvelý nie je, center nemá dobrý, on výborne zapadal do FCB (technický nátlakový futbal), ale viem si živo predstaviť, že v LFC by sklamal na plnej čiare...

LFC by mal stavať káder podobne ako Porto, Dortmund, Sevilla atď, a nie brať staršie hviezdy s veľkými platmi.

A ešte treba vziať do úvahy aj to, že LFC znižuje náklady na platy, nehrá LM atď atď...

Reagovat
smazaný uživatel

Nic neporovnávám. Liverpool by měla být pořád značka minimálně na zvážení při případném zájmu. To už se taky říkalo, že je po Alvesovi, i tu byl vyhazován, dokonce až proklínán. Jde spíše o to, že to je hráč s mentalitou vítěze, který za určitých okolností dokáže být v největších zápasech výrazně lepší než jeho protivníci. Až dominantní. Minulý rok jste měli finance na přestupy. Až mě zamrazilo při představě, co by s tím dokázala udělat taková Sevilla nebo Porto, do jejichž role tu Liverpool pasuješ. Pokud chce být Liverpool konkurenceschopný o ligu mistrů měl by začít přemýšlet vítězně a uvědomit si možnosti současného myšlení v Evropě.

Reagovat
smazaný uživatel

Připadá mi Liverpool hrozně zkostnatělý.

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnávaš.

Značkou sme, veľkým klubom sme akurát tak fanúšikmi, ale inak sa pojem veľkoklub na LFC za posledných 5-6 rokov absolútne nehodí.. Porovnávam so Sevillou preto, lebo na Sevillu, Porto máme aspoň zázemie, ale športovo a prácou na trhu sú tieto kluby o krok pred nami.A už absolútne nemáme na to, aby sme sa porovnávali s európ. špičkou (Juventus)...

Podobne, ako Ty premýšľalo aj AC. Bralo hráčov, kt. svoj strop už len dosiahli, v bývalých kluboch lídri boli, ale v AC nie..Taktiež Maicon napr, zažil super roky v Interi, ale v ManC sa nepresadil..

Zhrniem našu diskusiu tak, že sa proste nezhodneme...

Reagovat
smazaný uživatel

Jde o správný poměr. Tys udal jako příklad extrém - AC. Ale možná mi to poslouží jako dobrý příklad. Jeden extrém je AC, druhý a opačný Liverpool. Koncepce není to, jak se profiluje Liverpool, už vůbec ne s jejich finančními možnostmi. Koncepce je správná vyváženost, která vede k růstu výkonu. Aby se hráči mohli zlepšovat potřebují nejen hrát, ale i někoho vedle koho by mohli gradovat. Koneckonců sám jsi to měl možnost sledovat, když Suarez posunoval své spoluhráče ke své úrovni. I když uznávám, že jsou asi 3 možnosti. Ta první je výjimečně schopný trenér (např. Simeone), který dokáže vtisknout mužstvu ráz, který vede k výsledkům, aniž by měl světové hráče (i když ten měl taky Falcaa). Ta druhá je výborný management (např. Porto). Pak může být ještě něco mezi těmito možnostmi (Sevilla - Emery, Monchi). A třetí je vhodný nákup světové kvality. Tou cestou by měl podle mě Liverpool jít, aby byl schopen se vůbec kvalifikovat do LM. Ale oni jistě moc dobře vědí, jak to dělat. Jen se jim to nedaří. Moje námitka je, že nemají vyváženě poskládané mužstvo. 3 top hráči místo 10 průměrných a mohlo by to být lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím si, že hráči jako Daniel Alves, Bacca, Gundogan, Hermann, Kondogbia, De Bruyne (?), Mandžukič, Gignac jsou v schopnostech Liverpoolu.

Reagovat
smazaný uživatel

Daniel Alves, Kondogbia, Bacca a to mužstvo je někde jinde.

Reagovat
smazaný uživatel

Suhlasim so vsetkym, co si najnovsie napisal, len ten Alves mi tam proste nepasuje...

Reagovat
Rssa

Lepší RB v současnosti nenajdeš

Reagovat
smazaný uživatel

tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

jmenuj

Reagovat
Manik...

Danilo, Carjaval

Nobody a Mourinho ti řeknou, že Ivanovič a opovaž se jim to vyvracet

Reagovat
smazaný uživatel

carvajal byl letos v mych ocich o neco nize jak alves, ale casem ho urcite preroste, jelikoz je o dost mladsi, ivanovic byl letos uzasne produktivni, ale mel trochu vykonnostni vykyvy, alves byl konzistentnejsi, coz si ja u obrancu hodne cenim, proto mam treba radsi azpilicuetu jak ivanovice v ramci chelsea

Reagovat
Manik...

Těžko říct, Dani byl asi nejlepší z obrany Realu, jinak to letos byla fakt bída . Alvés je skvělý hráč o tom není pochyb, ale přijde mi, že letos měl taky jen některé zápasy, ve kterých byl úplně skvělý a v některých tragický, hlavně na podzim mi přišlo, že to dost flákal...

Ivanovič byl letos dobrý vpředu - góly, asistence, ale vzadu se mi letos moc nelíbil, hrál pod svoje možnosti.

Reagovat
Rssa

Ani jeden není lepší než současný Dani Alves

Reagovat
Manik...

Co pro tebe znamená současný? Letošní sezóna? Tak to bych netvrdil. Jak jsem psal už výše, na podzim to trošku flákal...

Reagovat
Phillipinho

Juanfran je treba lepsi nez Carvajal.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Reagovat
Atlético de Madrid

Za mě jsou Juanfran, Dani Alvés i Ivanovič teda lepší než Danilo nebo Carvajal, a to nic proti nim

Reagovat
Phillipinho

souhlas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
misinho7

tak to urcite nie...

Reagovat
misinho7

a po dalsie Carvajal aj Danilo su ovela mladsi a uz teraz su taky jak oni mozno lepsi cize a potencial maju obrovsky , teda danilo podla mna bude urcite najlepsi pravy bek sveta bez pochyby

Reagovat
Phillipinho

Danila hodnotit nebudu, moc ho neznam. Ale Juanfran je dopredu urcite lepsi nez Carvajal a smerem dozadu jsou na tom podobne. To, ze Juanfran hraje zaklad ve spanelsky repre a Carvajal sedi taky o necem svedci.

Reagovat
misinho7

nemam pocit zeby Carvajal nejak sedel a po dalsie pedsa je Juafran starsi a Dani ma cas.. a to ze je dopreduJuafran lepsi by som nepovedal

Reagovat
Phillipinho

Tak jasne, ze je Carvajal mladsi, ma cas a Juanfrana nahradi, ale tak bavime se prece o soucasnosti ne. Abych to upresnil: Carvajal hraje v zakladu v pratelacich zatimco Juanfran odehral v zakladu celou kvalifikaci.

Reagovat
Atlético de Madrid

Dani Alvés byl od těch tažení Sevilly Poháry UEFA konstantně jeden ze dvou nejlepších krajních beků v Evropě vedle Lahma. Poslední řekněme dvě sezony to nebylo nic moc, ale letos zase hrál fantasticky. Celé jaro byl dozadu vynikající, dopředu nebezpečný. Celkově měl myslím deset asistencí, nejvíc obranných zákroků z celé Barcelony a přihrál na góly v několika klíčových zápasech.

Juanfran je pro změnu nejdůležitější hráč Atlética při zakládání útoků. Poslední tři sezony je fantastický a ne nadarmo hraje teď základ i ve španělské repre. Že ho Carvajal nebo Azpilicueta do pár let nahraděj je fakt, ale už jen to, že Juanfranovy akce rozhodují opakovaně zápasy je něco, co vyrovná málokdo. Ona není náhoda, že v letošní sezoně šla více než poloviny všech našich vstřelených gólů přes jeho stranu.

No a Ivanovič je zase dozadu naprostupná skála, která skoro nejde obejít. Dopředu dělá fakt hodně útočných výpadů, dokáže přihrát na gól, dokáže vstřelit gól i z brejku, dokáže pravidelně skórovat z rohů a to i v těch zásadních zápasech. Taky je to docela prase, ale zase ne tak výrazný, aby to ten tým poškozovalo.

Danila nebudu posuzovat protože jsem ho viděl jen za Brazílii a za Porto párkrát v LM. Je to kvalitní hráč s velkou budoucností, ale na tý úrovni konstatntně špičkových výkonů po několik let na tý nejvyšší úrovni samozřejmě není. A Carvajal taky relativně často hoří, Je to budoucnost, ale zatím nemá schopnost spolurozhodovat ty nejdůležitější zápasy a dozadu dělá kiksy.

Reagovat
smazaný uživatel

Jen k tomu Danimu - ten se o post nejlepšího krajního beka dlouhé roky rval s Maiconem. Otázka, kdo z nich je lepší, byla podobně frekventovaná, jako se teď posuzuje Messi s Pelém.

Lahm do tohohle zasáhl až v posledních třech, čtyřech letech.

Reagovat
Atlético de Madrid

To mám asi krátkou paměť ale Maicon podle mě byl lepší než Alvés jen v rom roce 2010

Reagovat
smazaný uživatel

Krátkou paměť nemáš v tom, že byl Dani nejlepší, ale možná jsi už zapomněl ty diskuse o tom ...

Já si pamatuju, jak jsme se tady v tomhle tématu hádali, pak přišel zápas v LM proti Interu a z Maicona si dělal dobrý den Jeffren ...

Reagovat
smazaný uživatel

+- tak nějak

Reagovat
smazaný uživatel

Lahm je světovým hráčem od roku 2008

jako neříkám, že D.Alvese neberu jako lepšího.. ale Lahma řadím určitě výš než Maicona, kterýmu se povedly 3 sezony v Interu + dejme tomu sezona v Římě. a Lahm, kterej hraje neotřesitelně skoro 10 let v Bayernu, všechny turnaje hraje jak pán. dokud se nestrčil do zálohy, byl to pojem..

Reagovat
smazaný uživatel

v ten rok naskočil naplno do sestavy Bavorů. Ale než vstoupil do podvědomí veřejnosti, to trvalo.

Reagovat
smazaný uživatel

to si teda nemyslím.. dle mě vstoupil do povědomí veřejnosti gólem Kostarice na MS06 asi v první minutě a od té doby prožívá skvělou kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

blbost

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám to jak dokázat, ale ty diskuse, kdo je lepší, byly opravdu vždy jen Dani vs. Maicon.

Reagovat
smazaný uživatel

ty diskuze byly daný tím, že oba byli Brazilci a třeba roku 2010 vážně ti nejlepší na svým postu uplně neochvějným stylem.. to za prvé. a taky to bylo dané tím, že Lahm nehrával jen na RB ale i na LB a to neméně dobře (na což se zapomíná)..

Reagovat
smazaný uživatel

Ale o to přeci v téhle diskusi přece šlo, ne ...

jiri - fcb08.06.2015 12:40

Jen k tomu Danimu - ten se o post nejlepšího krajního beka dlouhé roky rval s Maiconem.

Reagovat
smazaný uživatel

já beru ten rok 2010.. v tom se určitě shodnu. tam třeba za mě byl ten Maicon uplně nejlepší.. hodně tomu pomohla LM, kde on byl jeden z nej ofenziv.tahounů a to na pravým bekovi!

Lahma řadím před Maicona a to zcela jasně z hlediska jejich kariér.. Lahm ještě může pokračovat. Maicon už má po. beru to prostě z celkovýho hlediska a ne jen sezonu 2010 ani 2009 a ani 2011.. snad jsem pochopen

Reagovat
smazaný uživatel

s tim i souhlasim, akorat lahm se dostal do povedomi sveta vybornymi vykony uz na MS 2006 (byl i zvoleny do sestavy turnaje), od te doby je brany jako svetova spicka, abych ti to dokreslil, tak treba v tymu UEFA byl pritomny uz v letech 2006 nebo 2008, to by bylo nemyslitelne, kdyby kolem nej nebyl urcity hype v ocich verejnosti

Reagovat
smazaný uživatel

Takže si to shrňme - říkáš vlastně to samé, co já, ale píšeš o mém názoru, že je to "blbost". Zvláštní ...

Reagovat
smazaný uživatel

pokud jsi v tvem komentari rekl, ze lahm je v povedomi svetove verejnosti od roku 2006, tak pak v poradku, ale ja z toho pochopil neco jineho

Reagovat
smazaný uživatel

Ve fotbale to máš tak, že musíš nějaký čas (2? 3? 4? roky) podávat opravdu vynikající výkony, aby ses dostal do podvědomí té opravdu široké veřejnosti, která ti nakonec (postupně) bude dávat nějaký glanc. A až toho glancu máš opravdu dost, tak tě prostě postupně (a nastupuje stádový efekt) řadí mezi špičku.

Úplně stejně je to s úpadkem. Musíš podávat opravdu dlouho špatné výkony, abys ten glanc zase postupně ztrácel, a z té špičky tě lidi postupně zase vyřadí.

Dám dva jasné příklady - Iker - už pořádně dlouho předvádí hodně průměrné výkony, ale pořád byl veřejností (loni se to asi zlomilo) brán jako jeden ze dvou nejlepších brankářů světa. A Pique - hodně dlouho podával hodně nevyrovnané výkony, jeden rok byl skoro na ručník - ale širší veřejnost si toho víceméně vlastně ani nevšimla - Pique se pořád objevoval v nějakých sestavách roku atd. ...

Reagovat
smazaný uživatel

s tim souhlas

ono na neco podobneho koneckoncu doplatil treba i ribery pri zlatem mici, spousta lidi rikala, ze ten zlaty mic za uchvatnou sezonu tentokrat urve, a stejne to nakonec dopadlo jako vzdycky

Reagovat
smazaný uživatel

A abych teda napsal svůj názor na Lahma - samozřejmě, že byl výborný už předtím, ale když se hodnotil nejlepší pravý bek světa, tak se ho prostě dlouho ta diskuse vůbec netýkala. Jestli je to hypem nebo reálnými výkony? To neposoudím.

Reagovat
smazaný uživatel

on hlavne je potreba brat v potaz i komentar, ktery predklada kolega nahore, lahm hodne casto hraval i na levem beku, jeden cas to vypadalo, ze uz se napravo nevrati vubec... proto se samozrejme vice porovnavali alves s maiconem, kteri hrali pevne napravo

jak jsem uvedl ty ucasti v sestave roku v letech 2006 a 2008, tak to treba zrovna byl vedeny jako levy bek takze neni to jen o kvalite, ale i o pozici na hristi

Reagovat
smazaný uživatel

souhlas, ale pořád to potvrzuje to, co jsem psal nahoře.

Prostě pokud jde o Daniho, tak se o post nejlepšího RB pral s Maiconem. Dál jste prostě rozvedli diskusi do úplně jiných otázek ...

Reagovat
smazaný uživatel

ja chtel reagovat jen na lahma puvodne ale tez moje chyba, ze jsem to vic nerozvedl hned zkraje

Reagovat
smazaný uživatel

OK

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

momentalne rozhodne

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

nevěřil, že se presadí? to jako vážně?

Reagovat
The Krupy

Kým je to tento Vidal, v pohode

Reagovat
Kluivert9

Jinýho fakt nechcem

Reagovat
The Krupy

Správny prístup

Reagovat
patas92

Reagovat
smazaný uživatel

Už je docela v letech, ale posilou by určitě byl.

Reagovat
mul

koho by si si predstavoval ako posilu do zalohy ?

Reagovat
smazaný uživatel

Můj primární cíl by byl Kondogbia, dále Koke nebo Oliver Torres. Nejlíp oba. Otazník by byl Gundogan, od kterého moc nevíš, co čekat. Může být skvělý, ale taky může přijít Hlebovat nebo Afellayovat na lavku. Každopádně bych se toho nebál a přitáhl hned dva hráče.

Reagovat
mul

diky takze primarne dynamickeho zaloznika

Reagovat
smazaný uživatel

Nemám vyhraněný typ. Takový Raketa k nám přišel jako v protiútocích fantastická desítka, která umí dát finálku. A hraje u nás pozičního, behavýho ale ne rychlýho čističe. Kdo by to čekal ...

Na Kondogbiovi se mi líbí jeho výška, jistota na balonu, odebírání míčů a rychlost zakládání akcí. Ten by pro naši zálohu byl ohromným boostem.

Koke je zase hodně podobný Raketovi, což je přesně typ záložníka, které naše hra potřebuje. Oliver Torres by zase mohl být dobrým backupem za Iniestou. A mohl by se u nás vyhrát a postupně ho vytlačit.

Reagovat
mul

Reagovat
smazaný uživatel

No a když jsme u toho - pokud by se v Madridu znelíbil Isco, tak klidně jeho. Jako náhrada Andrése asi dobrá možnost.

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Hedně dobrý přestup. Dani je sice jen jeden, ale Vidal má na to ho nahradit alespoň z části.

Reagovat
iamek

Ty voe paradni prestup a ta suma. Parada.

Reagovat
Phillipinho

22 mega je parada?

Reagovat
smazaný uživatel

Danilo stál víc.

Reagovat
2miguel1

len on nieje obranca ani náhodou

Reagovat
smazaný uživatel

Bek dnes musí obsáhnout celou lajnu. Nikdo vhodnější pro Barcelonu než Vidal asi není.

Reagovat
smazaný uživatel

Alba byl taky křídlo. Adriano též. A Dani hrál i krajního záložníka. Prostě dneska už ti hráči nemají většinou úplně pevnou pozici na hřišti.

Reagovat
sokar

snád práve pre to sa ho rozhodli kúpiť už v lete a nie až v zime. Má viac než pol roka sa aspon na tréningoch zohrať so spoluhráčmi a viac sa pripraviť na postu obráncu, a to hlavne takticky a pozične. Z toho dôvodu odpadá aj akékoľvek hosťovanie, kde by nemal zaručené pôsobenie na poste, kde bude hrať aj po návrate do Barcy, a navyše neverím, že by Sevilla hrala pol roka s hráčom, o ktorom vie že ju pred rozhodujúcou časťou sezóny opustí. Toto nie je hosťovanie s možnosťou opcie, určite tam skúsia zapracovať nového hráča alebo príde rovno posila, ten polrok môžu využiť (aj ked možno slabším hráčom) ale svojím vlastným hráčom

Reagovat
Petrinho17

Danny Ings prestupuje do Liverpoolu, prave to oznamili na svojej stranke

Reagovat
smazaný uživatel

mimo přestupové období? K čemu teda tyhle přestupová okna jsou, když si kluby nakupují a podepisují hráče kdykoliv po dobu celýho roku?

Reagovat
Diego2

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

přestupová okna jsou jenom pro posily, což není tenhle případ, takže vše v pořádku

Reagovat
sokar

Reagovat
smazaný uživatel

tak to já vím. Já jsem jen ukazoval absurdnost té diskuse nahoře.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
FUnk

byl zdarma

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Likan7

Pozice: útočník; Hbité pravé křídlo; jenž může nastoupit i na pravém beku....kam se hrajde O´Shea! Jako brankářská jednička nepřichází?

Reagovat
Atlético de Madrid

Teď jsem nějak přemýšlel nad tou letošní sezonou jako celkem a možná největší překvapení celý sezony ze všech hráčů v libovolném klubu je pro mě Pique. V tom srovnání očekávání a předvedených výkonů ho překonává snad jen De Bruyne. Ne snad že by byl špatnej, je to nakonec mistr světa, Evropy a tu LM taky už třikrát vyhrál. Poslední tři sezony byl Pique strašně často splašenej a od tý doby co skončil Puyol to s ním šlo dolů a pořád se čekalo, jestli někdy dokáže hrát bez toho lídra vedle sebe. Jenže s Mascheranem jim to nikdy moc nesedělo, Barca k němu hledala stopera a všeobecně se moc nečekalo, že by Matieu a Vermaelen tu situaci nějak vyřešili. A nakonec ani nemuseli. Letos se v tom fakt našel a konečně ukázal, že dokáže hrát fantasticky i bez Puyola.

Reagovat
-Kopy-

Otamendi

Reagovat
Atlético de Madrid

Ten mě napadl taky, ale řikám si, že od něj se čekalo docela dost, když přicházel s vizitkou jednoho z nejlepších stoperů v Portugalsku. Piquému se regulérně všichni smáli, že je to tragéd (a často ne neprávem).

Reagovat
-Carles-

U Piquého bolo pravdepodobne všetko len o hlave. Ešte na začiatku sezóny bol strašný, Lucho ho potom posadil aj na tribúnu a následne mal medzi nimi prebehnúť nejaký rozhovor od ktorého to Pique prestal flákať a začal makať.

Reagovat
smazaný uživatel

On už se našel minulou sezónu, především v druhý polovině byl fantastický a v nejtěžších zápasech nás pravidelně držel nad vodou právě on, takže překvapením letošní sezony bych ho určitě nenazval. Příchod Mathieuho mu ale podle mě prospěl hodně, protože jestli někdo fakt potřebuje konkurenci, aby na sobě trochu zamakal, je to právě Piqué.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně to znamená, že Dani půjde pryč, což je velká škoda. Ten hráč mi za poslední dvě sezony přirostl strašně k srdci. Je to šampion a je to rozdílovej hráč. Je to důkaz, že hráč můžou být lídr i bez kapitánské pásky. Je to hráč, kterýmu se ne vždy všechno povede, ale vždycky to zkusí znovu, což prostě strašně obdivuju. Je to hráč, kterýho soupeři nesnášejí, protože je dokáže trollit na tisíc a jeden způsob. Ty jesle Vidalovi ve finále LM byly geniální. To je přesně vidět, jak ten hráč uvažuje - on ví, že je Vidal nervově v prdeli, tak ho ještě takhle vyškolí, aby ten mu to fyzicky oplatil, což se i nakonec stalo, ale sudí neviděl.

Dani mi bude strašně chybět, ale tak jako jsme se nezhroutili bez Puyola a bez Vickyho, tak nás snad nesloží ani odchod Xaviho a Daniho. Na jednu stranu nám z tý party, co zažila celou legendární jízdu Barci tímhle tisíciletím, zbydou už jen dva hráči. Na stranu druhou je pozitivní, že dokážeme i tyhle giganty nahrazovat, aniž by to na výkonu bylo nějak podstatně vidět. Plno lidí už několik let predikuje, že teď, teď, teď, a teď už určitě ... je to konec Barcelony a už to půjde jen dolů .... A my pořád žijeme ... a vyhráváme. Strašně pyšný jsem na ten klub a hlavně tyhle hráče.

Díky, šampioni!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Upřímně jsem zvědavý na Messiho v příští sezóně. Odchází mu (aspoň dle mého názoru) největší kamarád z týmu - Alvés a hráč, kterého respektuje z týmu nejvíce - Xavi. Navíc taky už mu bude 28 (a po Bravovi, Mathieuem, Mascheranovi, Adrianovi, Vermaelenovi, Piquém a Suárezovi bude nejstarším hráčem týmu).

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš než věk bych u něj jako otázku viděl zase únavu - odehrál toho letos strašně moc (a úplně jiným tempem, než předchozí rok ...) a v létě místo odpočinku zase Copa ...

Já čekám, že mu bude ubývat gólů, který budou naskakovat Luisovi a Neymarovi. Bude se furt víc zasouvat na čistou desítku.

Reagovat
smazaný uživatel

No uvidíme, kam to s Argentinou dotáhnou.. doufám, že až do finále, který se bude hrát 4.7. Uvidíme, kdy začne příprava, ale nějaký volno tam mít určitě bude.

Co se týče gólů, tak těžko říct.. každopádně si myslím, že pokud nepřijde nějaké zranění, tak bude mít za Barcu zase nejvíce.. A když budou mít Suárez a Neymar více gólů, tak jenom dobře..

Reagovat
smazaný uživatel

Bude kopat penalty (kterých by mělo s naším stylem a s tím, jak vysvětloval pohled rozhodčího Iturralde ...), takže to je dobrých 15 kousků jistých. Takže asi nejvíc v týmu bude mít zase. Ale už to nebude takový rozdíl. Viděl bych to tak na Messi 55, Neymar 50 a Suárez 45

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Takhle by to bylo super, ale silně pochybuju, že všichni 3 budou mít 40+ gólů... byl bych rád, kdyby měli všichni přes 30 (i to už by byl masakr.. mít 3 útočníky s 30+ góly).

Reagovat
smazaný uživatel

Tak letos to bylo 58, 39, 25 s tím, že Suárez nemohl 4 měsíce hrát a s tím, že za rok budeme hrát o 5 zápasů víc, což u téhle trojice může být 10 gólů jen tak.

Reagovat
smazaný uživatel

5 zápasů navíc sice bude (španělský superpohár 2, evropský superpohár 1 a MS klubů snad 2), ale klidně se může vypadnout brzo v pohárech a nakonec ti to dá méně zápasů než v letošní sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

což to je taky pravda ...

Každopádně když dokáží dát 122, když jeden z nich nemůže dlouhodobě hrát, tak těch 150 dát mohou klidně taky. Byl by to brutus, ale nevylučuju to.

Ale možná nejde ani tak o to číslo, ale o poměr, ve kterém bych příští rok čekal rozložení těch kusů.

Reagovat
smazaný uživatel

Jj, jde o poměr.. vždyť po sezóně 11/12, kdy měl Messi 73 (a druhý nejlepší střelec Alexis s 15 góly), se volalo po posílení útok a omezení závislosti na Messim.

Reagovat
smazaný uživatel

Iniesta

Reagovat
smazaný uživatel

Výborne! Podobný hráč ako Alba

Reagovat
herbage

Hm, koukám, že někteří nechápou rozdíl mezi zákazem registrace nových hráčů a zákazem přestupů. Když vám policie zabaví řidičský průkaz, tak nové auto se koupit můžete, jen jej nesmíte řídit

Reagovat
sokar

doplním, môžeš ho aj šoférovať ale nie na oficiálnych cestách teoreticky aj na tých riadnych cestách môžeš, len aká by bola šanca že si nikto nevšimne že za Barcu hrá neregistrovaný hráč určite vyššia, ako ked dúfaš že ťa na ceste nestopnú fízly

Reagovat
smazaný uživatel

pěkný příklad

Reagovat
fantomas

Ježiš, už sme si to všichni vyjasnili snad.

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
r.mrazik

konecne jsem to pochopil...prirovnani k autum vzdy pomuze....diky

Reagovat
Spalovač šancí

A mohu si to nové auto registrovat?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fantomas

Reagovat
teenz

Reagovat
Ritchie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

Reagovat
Infi

Reagovat
smazaný uživatel

200. pro Xaviho a Alvése

Reagovat
smazaný uživatel

už i Barca neumí vychovat,že vykrádá znovu Sevillu jak Man.City ?

Reagovat
smazaný uživatel

aleix už v barceloně hrál buku

Reagovat
KingMaster13

Počkat. Nemají mít náhodou ban na přestupy? To jako dostanou ban na 2 roky a nakupují si jak chtějí? Ať už jde Fifa i Uefa do prdele

Reagovat
sokar

počkat, najprv si preštuduj diskusiu a až následne sa do nej zapoj, ušetríš sa nabudúce zbytočného komentára

Reagovat
-Carles-
Reagovat
smazaný uživatel

https://pbs.twimg.com/media/CG-fUt2XEAAB4yl.jpg:large

Tak to bude opět vydařený nákup.

Reagovat
smazaný uživatel

Snad*

Reagovat
smazaný uživatel

hej ty vole, oni ho fakt dokázali dotáhnout. Tohle muselo být se Sevillou domluvený už dýl, aby to mohlo jít na veřejnost až po tom, co se vyjádří Dani.

Reagovat
smazaný uživatel

Celkem rychle se začíná posilovat, v sobotu finále LM a v pondělí přijde posila.

Reagovat
-Carles-

Presne tak by to malo byť, je vidieť že tam už nesedí Zubi

Reagovat
smazaný uživatel

Zítra vedení musí rezignovat, aby mohly být vyhlášeny volby. A nejsem si jistý, ale po té rezignaci by oni nemohli nikoho koupit či neměli by alespoň a proto to bylo nutné udělat takto rychle. Dnes i víceprezident Mestre řekl, že i když Alves má smlouvu do 30. června a do té doby se on může vyjádřit, tak vedení tolik času nemá a tak na nějakou dohodu s Alvesem zbývá možná jen pár hodin.

Reagovat
sokar

jo na oficiálnu dohodu a podpis zmluvy, lenže môžu sa ústne dohodnúť, že v prípade zvolenia súčastného vedenia tak by sa tá zmluva podpísala, len problem by bol ak by vyhral niekto iný a so zmluvou by nesúhlasil, asi by sa to následne fanúšikom nepáčilo že alves mohol zostať, no on nie je tak silný produkt ako by mohli byť napr. Iniesta alebo iný

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže volby budou 19. července a těžko on bude čekat tak dlouho, aby pak viděl, kdo vlastně Barcu povede a zdali ho budou chtít zaplatit.

Reagovat
smazaný uživatel

+ Ilkay už je prý taky skoro hotová věc

Reagovat
-Carles-

Do Barcy? Čo som zachytil posledné info, tak to vyzerá skôr na United

Reagovat
smazaný uživatel

na TM už tomu dávají 67%, což je u nich fakt hodně... Ilkay sám potvrdil, že je rozhovory s Barcou proběhly, ale více říct nechtěl..

Psalo se o nějakých 20-25 mil a osobně doufám, že to vyjde. Že odejde už je jasné a raději k vám, než k ManU..

Reagovat
-Carles-

Snáď to tak dopadne, on má všetky predpoklady byť opäť špička. Za 20-25 úplný ideál.

https://twitter.com/Alfremartinezz/status/607584727487410176

Reagovat
smazaný uživatel

on má na to nahradit Iniestu

Reagovat
smazaný uživatel

mrzí mě to.. ale život jde dál. tento přestup ho může znovu dostat na výsluní, kam patří...

budu mu přát..

Reagovat
smazaný uživatel

Taky mu to přeju.. po fotbalové stránce mi úplně sedí a obdivuju tento typ fotbalisty. Jako člověk nevím... ten by podle mě bez mrknutí šel klidně i do Bayernu, kdyby mu dali více

Reagovat
smazaný uživatel

to si zrovna nemyslím (s tím Bayernem). on určitě morální zásady dodržuje.. hlavně mně se na něm líbil jeho smysl pro kolektiv.. což mu bude v Barce sedět..

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o tom, že by do bayernu mohl jít se docela otevřeně mluvilo... a dneska jsem někde četl, že to prý selhalo právě kvůli penězům, ale nevím, kolik je na tom pravdy..

proč už si vlastně nedáš BVB do oblíbených?

Reagovat
smazaný uživatel

já to tu zas tak nehrotím..

ale asi bych mohl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne, radši Kovačič

Reagovat
Leo Rekordman

obaja

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
blaugrana

Sranda, ako niektorí neunášajú to, že Barca môže nakupovať. Ale tak staré známe haters gonna hate....Vidal s jeho profilom v Barce prepadnúť nemôže. Je to dríč, je rýchly a určite sa bude zlepšovať aj na lopte, takže mu plne verím. A čo sa týka toho, že môže nastupovať až od januára? Vidím to tak, že tam bude nastupovať Adriano, prípadne by to určite zvládol aj Batra a v úhavu prichádza aj Pedro. Som zvedavý, ak osa to vyvinie s Markom a Douglasom.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Hristo Stoichkov

Vítej, Aleixi! Sympatická posila, rychlý, agresivní hráč schopný pokrýt celou lajnu. Navíc Španěl a ochovanec, takže co víc si přát? Já budu ale pořád v koutku duše věřit, že nějakým zázrakem podepíšeme i Daniho + jednoho záložníka a budeme mít klidné léto.

Reagovat
-Carles-

Hlavne nech to nie je Pogba.

Reagovat
blaugrana

Sen Verrati, reálne pripadá v úvahu Gungo, Koke?! Ale o nom ani nikom ďalšom sa zatiaľ ani nešpekuluje.

Reagovat
-Carles-

Mne by stačil Gundogan. Máme ešte Rafinhu, čiže v tomto smere by som sa do hviezdnych nákupov nehrnul.

Reagovat
blaugrana

Mne sa tiež Gundo pozdáva. Verím tomu, že bude o5 top.

Reagovat
el Principito

sen by byl Verratti, ale to je nereálný, Pogbu tady vidět nechci, bral bych naopak Ilkaye ...

Reagovat
blaugrana

Nj. Pogba je skôr do brejkov a na pozíciu Iniestu, nez na tu "Xaviho". Ivan tu rolu dispečéra zvláda skvele, len ten post chce bezpodmienečne zdvojiť.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Budu kazišuk, ale označovat ho jako odchovance je fakt moc.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Kluivert9

Jn, v tomto případě spíš hráč znalý prostředí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Ted na to koukam a je to fakt hodne pres zavit. Myslel jsem, ze byl v La Masia nekolik let, ani nevim kde jsem k tomu prisel. Omluva.

Reagovat
smazaný uživatel

odchovanec

Reagovat
Phillipinho

Según informa Onda Cero, el acuerdo entre el Sevilla FC y Konoplyanka es TOTAL.

Reagovat
smazaný uživatel

oni to fakt umí fantasticky

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To bude pro Atlético těžká sezóna.

Reagovat
misinho7

Reagovat
smazaný uživatel

to by byl pro Sevillu super kauf

Reagovat
QooBo

Do Sevilly niééé

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem dnes finále shlédl ještě jednou a musím říct ,že to byl skvělý fotbal, byli jsme o něco lepší a vítězství jsme si zasloužili, ale Juventus předvedl velmi profesionální výkon. Myslel jsem ,že budeme dominovat ještě víc, Real je dle mého názoru přehrával znatelněji,ale zase mu to nepomohlo . Co mě vadilo ,bylo posuzování faulů hráčů Juve coby (ne)karetních. To,že Bonucci odehrál zápas bez karty je například velmi úsměvné,stejně jako ,že tu kartu naopak dostal Luis za faul na něj(zákrok neopakovali ,takže nevím zda "byl" žlutý). Vidal mohl také jít dřív pod sprchy,ale to už tak bývá. Sezóna dopadla skvěle,naše útočné trio je asi nejlepší útočná vozba , co jsem kdy viděl, bohužel hra zálohy už není co bývala. Ne že by někdo z trojice halvů hrál zle,ale taková ta dominance z dob před několika lety to prostě není. Ale jak už jsem řekl ,síla toho útoku je taková ,že výsledkově hru zálohy nahradí bez problémů.

Jsem zvědavý ,jak si poradíme bez Xaviho a Daniho ,oni pro mě byli magickou dvojicí a společně s Messim a Donem byli čtyřkou ,která strojila hlavní úspěchy Barcy posledních let. Velký progres zaznamenal Neymar, to je hráč , jehož kvalita Messimu chyběla po celou jeho kariéru,dnes si navzájem pomůžou a s Luisem prostě tvoří něco fantastického.

Věřme,že vše tohle nějakou sezonu ještě vydrží,abychom mohli znovu ukrajovat z náskoku hlavních rivalů. Obrovské díky všem , chlapci moji a Enriquemu zvlášť. Visca el Barca!!

Reagovat
blaugrana

Tak hráme ďaleko priamočiarejšie a záloha nemá toľko loptu sa svojich kopačkách nie len kvôli tej priamočiarosti, ale aj kvôli tomu, že tu hru často tvorí Leo z hĺbky a ten sa nepára s prihravkami do strán, ale rovno ide do prienikovej prihrávky.

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, to je pravda a je to v pořádku ,ten Pepův systém již byl přečtený ,ale přece jen bych tam chtěl ty chvíle tiki-taka vidět třeba ve chvíli kdy vedeme,třeba na Bayernu na to příležitost byla a nechávali jsme se zbytečně přehrávat. Ano,byl to Bayern ,jedno z nejlepších mužstev světa,ale i tak jsme měli s tou psychickou výhodou těžit víc ze hry. Ale tohle nechci ani rozebírat ,po takové sezoně je to spíš nevhodné.

Reagovat
smazaný uživatel

A co se týče nové posily,tak věřím ,že zapadne do týmu dobře, viděl jsem jej a předpoklady má.

Tak hodně štěstí!!

Reagovat
blaugrana

https://www.youtube.com/watch?v=xF1LJETnKzk

Neskutočné s akou eleganciou rieši situácie každého druhu.

Reagovat
smazaný uživatel

Slavnyho Pogbu o dve tridy mazal na chleba.

Reagovat
teenz

Tak on Pogba nehrál špatně, podlě mě. Chybí mu zkušenosti. Nadruhou stranu, vidět labilního Vidala a představit si ho v týmu s Ramosem..

Reagovat
smazaný uživatel

Měl na všechno víc času.

Reagovat
blaugrana

Akože Bus? On hra vo veľkých zápasoch vždy skvelo..ešte o niečo lepšie, než normálne.

Reagovat
smazaný uživatel

Porovnával Pogbu s Busem. Bus měl na všechno víc času.

Reagovat
Leo Rekordman

to ano,ale nebolo to koli tomu,mazal by si ho tak jako tak

Reagovat
smazaný uživatel

Aha.

Reagovat
Leo Rekordman

Pogba nemal vzdy cas,pri kazdom kontakte s loptou a Bus vzdy ten cas mal? Sergio s kludom hral pod tlakom aj ked mal cas,Pogba aj ked mal cas,tak niekedy vyzeral,ze nevie presne,co chce s loptiu spravit

Reagovat
smazaný uživatel

Odlišný pohyb spoluhráčů (nabídka).

Reagovat
Leo Rekordman

to pises,akoby hoci kto hral namiesto Sergia,tak by tak hral

Reagovat
smazaný uživatel

To ne. Ale Pogba měl na řešení daleko těžší situace.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zrovna busquets je nejméně elegantnější hráč snad

On je řeší s klidem, a to je podstatný rozdíl. Dost tomu přispívá pojetí fotbalu barcelony. Busquets většinou řeší situace, kdy má všechny hráče soupeře před sebou, hraje dost z hloubky.

Reagovat
smazaný uživatel

ten zápas mu hodně vyšel.. škoda, že je to takovej pos*anej simulant, kterýho se prostě nedá přát..

Reagovat
blaugrana

Simulant to bol...Nájdi mi video so simuláciami z posledných troch sezón, že koľko ich bolo. A ďalšia vec je, že Bus je najfaulovanejším hráčom, takže sa mu občas niet čo diviť...

Reagovat
smazaný uživatel

žádný bol...!!!

vždyť se mrkni, jak si tam skočí při tom kontaktu s Vidalem. neříkám, že je to bez faulu, ale tohle je prostě hrozně na bednu. u takovýho hráče.. on to nemá za potřebí a přesto to furt dělá. to stejný Suarez. hráči neskuteční, ale Jižani a to se z nich asi nedostane..

Reagovat
blaugrana

Raz za zápas...mal tam snáď nejakú ďalšiu simuláciu? *Trošku pritiahnuté za vlasy.

Reagovat
smazaný uživatel

raz za zápas no..

Reagovat
smazaný uživatel

hrac skvely, ale sympaticky mi prilis nie je

Reagovat
smazaný uživatel

Nekouka nekdo, jak hraje Messi?

Reagovat
misinho7

ide to niekde? rad by som pozrel jak hraje

Reagovat
smazaný uživatel

sop://broker.sopcast.com:3912/257666

Reagovat
misinho7

dik ale nejaky stream nemas?

Reagovat
smazaný uživatel

ne

Reagovat
misinho7

inac myslim si ze za tych 20 min co som videl celkom spoko vykon , technicky je na tom chlapec naozaj inde nato ze ma 16

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

Tyvole, mě by fakt zajímalo, jak by vypadal, kdyby měl kolem sebe světový hráče. Tohle je zas jak koukat na Castillu.. spoluhráči úplně na piču.

Reagovat
misinho7

to norsko je tragedia no...ale chlapec asi pojde hostovat vraj ho chce villareal ale my by sme ho najradsej poslali do malagy ci betisu...ja by som sa nebranil ani rayu,oni hraju na svoje moznosti krasny kombinacny futbal to by Martinovi vyhovovalo

Reagovat
smazaný uživatel

https://youtu.be/1iOfrm-CmUc

Tady je lepsi sestrih. Jinak jo, mas pravdu, ale tak zahraje si s nema trochu lip, pry ho vyhlasli hracem zapasu, tak to neni tak spatny, jinak v case 4:26 a 5:42 je presne ukazka toho, jak to vypadalo v Castille.

Reagovat
misinho7

je zaujimave ale aj smutne zaroven ze 16 rocny chlapec je najlepsi hrac v reprezentacii

Reagovat
smazaný uživatel

tu jedenastku nemoze mat nahodou . Tam musi byt jasny Floreho zamer

Reagovat
blaugrana

Reagovat
Ed_Hazard

Hral parádne, stále sú tam určité medzery, niekedy je zbrklý ale na ten vek je to neskutočné niečo. Inak skrytými prihrávkami mi pripomína Isca z Malagy a zo začiatku pôsobenia v Reale a pohybom tela zase Zidana

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla kromě Konopliyanky koupila i Bakkaliho.

Munir možná na hostovačku do Ajaxu.

A teď perlička - v Berlíně na oslavě titulu v LM byl i Draxler a Ozil. Já věděl, že je to v jádru Culé a v Madridu se ocitl omylem.

Reagovat
misinho7

no enviem ale on stale podporuje Real..na FB ci Instagrame ked hraje real napr LM tak stale dava fotky zato ze ho pozval Neymar dakde tam do baru co teraz...

Reagovat
teenz

U Mesuta těžce pochybuju, že by šel do Barcy. On je furt Madridista. Může se to změnit rychle, Arsenal párkrát něco nevyhraje a jen pár klubů na něj bude mít, ale i tak .. Jemu věřim. Jeho vášeň k Realu/Hráčům je velká podle toho co píše.

Reagovat
smazaný uživatel

A já bych ho i bral.

Reagovat
teenz

To chapu. Je to uzasnej hrac.

Reagovat
smazaný uživatel

Přijde mi, že je to takovej barokář, na kterýho se dobře kouká, když ho to baví. Ale štve mě jeho přístup, kdy mi přijde, že nemá vždy touhu vyhrát zápasy nebo tituly. Takovejch hráčů můžeš mít v kádru jen pár.

Reagovat
teenz

Má svůj styl, jako každej hráč. Jeho hra se dost změnila co je v Arsenalu a už bych si ho dokázal představit i v tý Barce, ale když hrál v Realu, tak to bylo jiný dělo.

Reagovat
smazaný uživatel

a co ten Ozil a Draxler doháje znamená? ani jeden z nich tam nemá vazbu.. nechápu

Reagovat
smazaný uživatel

Sevilla teda (zatím) nekoupila ani Konopa ani Bakkaliho.

Reagovat
Billy McClane

Pique klasicky vymlety By ma zaujimalo, ci tieto posmesky profesionalov! reprezentujucich Barcelonu vyplyvaju z vrodeneho pocitu menejcennosti celeho klubu alebo len chcu byt proste stredobodom pozornosti. Skoda ze Piquemu respekt k superovi nic nehovori a to sa este tvaril ako velky Cristianov kamarat.

Reagovat
valloire

Tady je vidět ten historickej rozdíl, kterej je dožene vždycky. Když vyhrál Real LM, nikoho ani nenapadlo se otřít o Barcelonu. Zatímco oni ve všem co dělaj koukaj na nás. Ta historická frustrace je neopustí ani když vyhrávaj. Je to celkem smutný, ale je to jejich problém.

Reagovat
smazaný uživatel

Mourinho se u vás do Barcelony navážel víceméně týden co týden.

Cristiano zase neopomene využít jedinou možnost, kdy si může rýpnout do Messiho ...

Kluci, generalizujete pěkně, ale krásně si tím kálíte do úst.

Reagovat
misinho7

Cristiano rype do Messiho ? to si snad delas prdel....a murko kazdy vieme aky je on rype do kazdeho proti komu hra...ale asi hraci ani vedenie nemaju narazky na barcu a vy furt..je to vasa hanba

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, Cristiano rýpe do Messiho.

Já naše hráče neobhajuju. Dalo by se to pochopit v případě Sammyho, kterýho jste v Madridu vykopli, tak na vás měl žízeň. Pique si to odpustit měl, ale u něj si zase myslím, že to nemyslel zle, ale jako rejp do kámošů z repre. Každopádně jsou to zbytečný věci. Máme slavit a užívat si to. Holt se i vyhrávat musí umět.

Reagovat
smazaný uživatel

"Ano, Cristiano rýpe do Messiho." nepriestrelný argument

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, nemám to podepřené, ale pamatuju si na situace, kdy na něj narážel. A hledat je nebudu.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.marca.com/2015/06/08/rankings-deportivos/1433759576.html

Jinak tady máš 10 příkladů, kdy si soupeři rýpli sami do sebe. A máte tam taky svoje zástupce, takže je to jak píšu - prostě zase vyčítáte to, co sami děláte - pokrytci.

Reagovat
misinho7

ani raz tam nebidim zeby sme rypali do barci...

Reagovat
smazaný uživatel

"Barcaaaaaaaaaaaa, Mierdaaaaaaaaaa" od Raúla je narážka na nějakou podobně se jmenující lehkou holku?

Reagovat
smazaný uživatel

Vtipně vyzní to vysmívání se Realu Figa, kterej v tý době vyhrál titul v Barce. Jen to ukazuje, jak velkej hajzl a nulovej charakter ten hráč má.

O to víc zaráží, že ho Realisti kladně přijali. Já jsem o tom jeho vysmívání vůbec nevěděl, přiznám se.

Reagovat
Jerichoo

Reagovat
10FKK

Zlej, ošklivej Pique si dovolil rejpáneček do slaďouše a moralista Blil McQuen se může pokakat!

za pečlivé sledování oslav soupeře!

Reagovat
-Carles-

Alebo sa len v eufórii vysmial hlavnému súperovi

Reagovat
smazaný uživatel

Hele, ale teď si čtu, co řekl Pique ... Nezdá se mi to jako nějaká velmi urážlivá poznámka. A že váš pád začal zrovna v tom období, je taky pravda.

Spíš mi přijde, že se zase dělá bouře ve sklenici vody.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tak. Jako nevhodný to je, tu potřebu zabejvat se rivalem, když je člověk na vrcholu nepochopím snad nikdy.. ale urážlivý vůbec, nehledě na to, že to je fakt pravdivý. Ta prohra s Atléticem a následná Crisova oslava fakt bylo to pomyslný dno, ze kterýho se už pak nedokázali dostat dostatečně rychle nahoru.

Reagovat
smazaný uživatel

Zbytečný to bylo, ale na druhou stranu - zveličovat to, aby bylo co řešit? Taky kravina.

Reagovat
Leo Rekordman

Pique

Reagovat
madridcan

https://www.youtube.com/watch?v=kyKfl0SMKBc

Ja som vzdy vedel, ze hlada Valdesa alebo Pinta...len keby sa do toho ti babraci Ronaldo a Varane nepriplietli

Reagovat
smazaný uživatel

Podle Munda se Daniho a barcelonské představy o nové smlouvě přibližují ...

Jako kdyby podepsal, tak bychom měli na jednu pozici rázem 4 hráče ...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele