Barák se po zranění dostává do formy, prověřil ho Juventus

08.10.2018, 18:53
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (62)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak ale už by to chtělo pořádný výkon kluci...pod Jarolímem se mi za poslední rok a půl nějak více zapsaly jenom výkony v přáteláku proti Belgii a kvalifikace s Německem, přestože oba skončily prohrou.

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka - Kadeřábek, Čelůstka, Brabec, Novák - Šural (Masopust), Barák, Jankto, Zmrhal - Vydra, Schick

Reagovat
REPLIKATOR

Šural, Brabec

Reagovat
smazaný uživatel

Šurala na pravo nevidím jako problém a koho bys tam jako na CB dal? Hlavně mi nepiš Gebreho jakožto klasickýho RB, možná na Kadeřábka když už taky bych si uměl představil na pravý straně zálohy a Gebreho jakožto pravého beka.

Jinak při absenci Kalase či Suchýho je Brabec jako jasná varianta.

Reagovat
REPLIKATOR

Stronati nebo Pudil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak u Stronatiho nevím, když měl problém se prosadit v Rakousku, teď nevím jak hraje, třeba se zvednul, ale Pudil co jsem koukal toho moc ve druholigovým anglickým týmu moc nenahrál.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty vole, Šural nemůže hrát křídlo. Rychlostně je na tom hůř než Lafata.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlasím, Erich Brabec by na to v pohodě měl.

Reagovat
Hafna

To je zas prasopes

Reagovat
smazaný uživatel

Je to jen moje představa, neprožívej to, Více jsem napsal nad tebou co si myslím.

Reagovat
Hafna

Já hlavně nevím proč se boji všichni zkusit Gebreho na stoperovi, když jsme tam v háji a na RB máme přetlak...

Reagovat
REPLIKATOR

Protože stopera hrál proti Ukrajině a všichni jsme ten zmatek viděli. Nemá návyky na hru ve středu obrany. Celý život hraje na kraji.

Reagovat
Hafna

Ale to bylo v tom rádoby in rozestavení, které je pro obranu mnohem náročnější než 4-4-2 nebo 4-3-3. To si myslím, ze by horší než Brabec v klasické čtyřčlenné obraně nebyl...

Reagovat
smazaný uživatel

Však to píšu, při tom poslednímu systému to byla kravina, při rozestavení 4-4-2 si ho tam umím představit, systém hrát se třema obráncema je s naším momentálním výběrem podle mně blbost, což se projevilo na výsledcích.

Reagovat
Hafna

nakonec se shodneme

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, teď už si rozumíme, jen jsem chtěl vědět argument a většinou se rozumní domluví

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já nevím, ale když hrál právě gebre v tom systému na 3 obránce, tak mě tam moc neseděl. I když je pravda, že při momentální situaci ohledně stoperů těch variant moc není no a je fakt, že pořád by asi zahrál Gebre lépe na stoperu než někdo průměrnej z ligy.

Reagovat
Hafna

Prave, když si vezmu ze momentální stoperi jsou neprovereny Celustka, nejistý Brabec, Hejda který sedí v Plzni a Kudela, který se dostal do sestavy v naši lize jen díky extrémní marodce, tak je ten Gebre menší zlo... Uvidime časem co Suchý, Kalas nebo třeba i ten Jugas se chytí

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PBLead

Líbí se mi ta záloha a útok. Ale prosím bez Šourala, to je hráč, co by měl teď sedět na lavičce ve Spartě a ne hrát za repre.

Reagovat
smazaný uživatel

To teď opravdu hraje tak zle?

Reagovat
PBLead

Tak příšerně nehraje, ale na to, že je jeden z nezkušenějších a je to kapitán, tak nic moc. Hraje pomalu a neřeší spousta věcí správně. Góla dal naposledy v srpnu. Na druhou stranu je dobrej v tom, že dokáže měnit pozice během zápasu (útok, záloha a pak třeba zas zpět podle potřeby). Nechci ho hanit, je to můj oblíbenec, ale v poslední době mě dost v zápasech zklamal.

Reagovat
mistr129

Chudák Pavlenka

Reagovat
smazaný uživatel

Mimo jiné, Barák byl v zápase s Juve jeden z nejhorších na hřišti

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale trefil tyčku.

Reagovat
smazaný uživatel

V závěru poločasu - asi když to rozhodčí pískl a Barák mu chtěl kopnout balon.

Reagovat
smazaný uživatel

tohto šaška priemerného, čo nehráva ani stabilne v podpriemernom talianskom klube si pamätám ešte pred žrebom Ligy národov, ako povedal, že by nás chcel do skupiny, pretože by si na nás jednoducho veril a čakal, že sme z prvého koša najslabší súper, že sme naprosto zrovnateľné tímy, ,no som zvedavý Antonínko, čo Češi teda ukážu proti nám a u nás, nakoľko máte najslabšiu generáciu v historií samostatného Česka a my najsilnejšiu... v roku 2009 ste mali omnoho kvalitnejší výber ako máte teraz a tam sme vás porazili u vás doma takmer s polovicou hráčov čo nastúpi teraz( možno menej ako polovica o 2 hráčov) a treba povedať, že tí naši mladí sú ešte lepší ako vtedajší hráči, ako netvrdiím, že Čechov dvakrát vypukáme, ale minimálne doma by sme mali vyhrať... u nás nevyhrávajú aj lepšie tímy ako Česko, no uvidíme na ihrisku, jediné, čo môže našich zväzovať je hlava, že to budú mať proste vsugerované, že to je derby, v tomto boli Češi vždy napred, že sa s tým dokázali vysporiadať lepšie, ináč kvalita hlavne v zálohe, kde sa bude najviac rozhodovať o výsledku a góloch je na našej strane, ja proste nevidím u vás také persóny ako je Hamšík,Lobotka,Mak...v obrane Škriniar,Škrteľ,Pekarík

Reagovat
smazaný uživatel

ešte na začiatok som chcel doplniť za tou vetou : že sme z prvého koša najslabší súper,... ako ja netvrdím, že máme úplne TOP reprezentáciu a aj v tom 3 koši sú možno lepší súperi ako my( Srbsko,Grécko), ale na Čechov by to malo stačiť náš výkon

Reagovat
smazaný uživatel

Eurofotbal.CZ

Reagovat
Posledni Kovboj

tl;dr ovcomrd je butthurt

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ladyboy arsenal

tadytoho kripla co sleduju fest tlačí bryndza za ráfkem

Reagovat
Posledni Kovboj

mnam

Reagovat
TopinB

Reagovat
Bakary3

Ty jsi hrozně zamindrákovanej pitomec

Líbí se mi, jak se tu vždycky u článků o našem nároďáku zjevíš a začneš nám cpát tvoje moudra a jak máte TOP TOP hráče.

Neboj, my vaše hráče známe, nemusíš nám je pořád představovat.

Jinak mě kvůli takovejm, jako ty, fakt pobaví, když nás neporazíte

Reagovat
smazaný uživatel

Ja som zamindrákovanÿ pitomec? mne skôr príde zakomplexovaný pán Barák, čo článok to väčšia sračka, chlapec má asi zo Slovákov veľké komplexy, pozerám, že je z Přibramu , 60 km od Prahy :D tak už mi to dáva väčší zmysel, prečo má takéto silné reči a podceňuje nás, snáďpo zápase zamrzne ten jeho optimizmus a naivita ako si myslí, že Česi sú možno aj lepší ako naši, fakt ma to baví, že sa chcete rovnať , ako keby sme sa my rovnali s vami v hokeji, že sme na stejnej alebo lepšej úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Jste stejný hovna jako my.Zas tak lepší kádr teda určitě nemáte.kdyby sme hráli s Francií, Německem neřeknu nic.Ale s váma? Tam je to vždy 50-50.Máte tam 2 hráče kteří ok, hrají špičku, zbytek jsou průměrná evropská jména jako naši.

Reagovat
smazaný uživatel

To je tvoj názor a neberiem ti ho , uvidime po zapase , podla mňa je to 70 ku 30 pre našich , 50 na 50 to bude možno u vás v Prahe, ale doma sme oveľa silnejší ako von

Reagovat
Bakary3

Nevím, co s tím má společnýho, že je z Příbrami, ale vůbec mám problém s pochopením tvejch myšlenkových pochodů.

Barák je hodně inteligentní kluk se zdravým sebevědomím a nevidím nic špatnýho, jestli řekl něco ve smyslu, že by to byl s váma zajímavej zápas a že bysme měli šanci, to je pravda.

A kdo se s váma chce rovnat? Teď neurážím Slováky, ale fakt si myslíš, že vy byste jako pro nás měli být měřítko? Ikdyž jste momentálně výš - no Škrtel, Hamšík a další taky stárnou... - nenech se vysmát.

Všichni tak nějak uznávají, že teď prostě ten tým máte poskládanej líp (ikdyž to neznamená, že na hřišti to nemůžeme urvat my), takže nevím, o co jako jde.

Porovnávat chceš pořád jenom ty a pár tobě podobných, vy jste nám víceméně jedno..., to svědčí o tvym mindráčku.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, že skoro všetko od Prahy je voči Slovákom zamindrákované .... nedaj sa vysmiať s tým meritkom, vy nieste meritko už ani pre Austráliu nie to pre nás, herne vás prehrálo Rusko aj Ukrajina a v podstate každý váš súper je herne lepší, si myslíš, že Slovensko je až o tak moc horšie ako Ukrajina alebo Rusi aby sme boli počas celého zápasu bitý ako žito? My sme s Ukrajinou zahrali u nich doma naprosto vyrovnaný zápas , rozhodla jedna blbá penalta, keby Ukrajinci hrali proti nám tak ako proti vám tak dostanú naložené, nakoľko máme aj lepších hráčov na brejky ako vy..áá boha ja ani neviem prečo sa tu naťahujem s vami , Slovensko vyhrá o to sa nebojím, pre nás momentálne súper nie ste ako my pre vás nie sme súper v hokeji tečka skončil som

Reagovat
smazaný uživatel

Hamšík a Škrtel starnú to máš pravdu, ale naši mladí sú takisto lepší ako vaši mladí, Lobotka,Škriniar,Hancko,Mráz,Bero,Béneš, Jakubech,Rodák,Fojtíček,Vavro, Mazáň pozri sa kde všetci hrajú v akých ligách.. vaša U-21 je už z boja o postup na ME, zatiaľ čo naša bude bojovať až dokonca o postup, už to o niečom svedčí, kde je český a slovenský reprezentačný futbal

Reagovat
smazaný uživatel

To niesú nejakí vidláci, čo kopú vašu ligu a keď prídu do zahraničia majú problém sa chytiť... Hancko má 20 rokov iba a už hral polčas za Fiorentinu..a časom bude dostávať ďalšie šance, Mráz už takisto hravá v Empoli a hneď v prvom zápase dal gól a to bol na Ihrisku 15 minút, . To by som chcel vidieť nejakého mladého Čecha v takom veku, jedine Schick, ale ten tiež nehráva furt ako Lobotka, Škriniar o ktorých už majú záujem aj veľkokluby typu PSG, Barcelona atď

Reagovat
Bakary3

Když napíšeš "tečka skončil som", tak skonči

Všechno porovnáváš jen výsledkama a dost zapomínáš, že jsme měli trenéra tragéda, ani teď to nebude hitparáda, ale ty výsledky neodpovídají našim možnostem.

Máte silnou generaci, k tomu talenty, zatím to ale fakt není důvod, proč byste měli pro nás být dlouhodobě měřítko.

"Slovensko vyhrá o to sa nebojím, pre nás momentálne súper " - tak to byste nás při takový sebejistotě v obou zápasech měli zfouknout o 3 kousky, ne? Proč jsi psal výš, že v Praze to může být 50/50 ?

Ty žiješ v bublině, že máte repre jak Němci, nebo co Třeba vyhrajete, ale žádnej debakl nečekám.

Reagovat
smazaný uživatel

já prostě čekám že naši vyhrají.Slováci jsou na hrušce, naši podceňovaní, přitom zas tak horší hráče nemáme, jestli vůbec.Přesně role co nám sedí.K tomu prostě citím že už příjde i povedenej zápas jak herně tak výsledkově.Tím to nebudu brát jako nějakou výhru že porazíme slováky. V tom průměru budeme ještě několik let.

Reagovat
zgeroTT

a maja treba brat s rezervou. Jeho letne prispevky o kvalitach nasich lig su legendarne.

Reagovat
VP85

navíc, nové koště lépe mete...

Reagovat
VP85

V Praze sice Slovensko vyhrálo, ale obraz hry vypadal tak, že my jsme utočili a byli lepším týmem, za stavu 1:1 Jarolím trefil spojnici tyče a břevna, chvíli na to bylo 1:2 z brejku. Kdyby to tam padlo, vyhráli by Češi. Tenká byla tehdy hranice mezi úspěchem a neúspěchem. Takže se tu oháníš vítězstvím, jako by bylo jednoznačné, ale tehdy jste měli jen velké štěstí.

Reagovat
smazaný uživatel

VP85: vtedy ste ale boli favoriti vy, nie my a to je veľký rozdiel..my sme mohli iba získať, teraz je to naopak , vy môžete iba prekvapiť... Naši hráči, ktorý sú teraz skúsení a starší tak boli vtedy mladé uchá bez skúseností, teraz si myslím, že máme o level lepších hráčov ako v roku 2009, popravde ak vás neporazime tak to bude pre nás hanba (ostuda) je to niečo také ako keby ste vy prehrali s nami na olympiáde v hokeji

Reagovat
Reggie

Ako keby jsme s vami prohrali na OH v hokeji??? Nenech se vysmat. Ano, ted mate mozna o neco malo silnejsi generaci nez my, ale prirovnavat ten zanedbatelnej rozdil k rozdilu v kvalite nasi hokejovy repre s vasi, je teda uplne mimo

Reagovat
VP85

Jak jsem psal, měli jste štěstí.

Reagovat
uff

S tým šťastím je to relatívne. My sme si dali nešťastný vlastný gól. Zápas to bol vyrovnaný.

Reagovat
smazaný uživatel

čoboláku, vždycky budete ti druzi za Cechy

Reagovat
smazaný uživatel

a ešte som zabudol doplniť Dudu do tých persón... najlepší strelec v bundeslige momentálne

Reagovat
dextroza_m

Bohužel máš pravdu, naší hráči v zahraničí kromě Rbcek a golmanu paběrkují, zatímco Vaši kluci jsou základní stavební kameny svých týmů. Jedu se na ten zápas podívat, ale očekávám 3:0 pro SVK. Přání 1:2.

Reagovat
smazaný uživatel

3:0 to nebude podľa mňa, zápas to bude ťažký pre nás hlavne po psychickej stránke.., ale snáď bude pekný zápas, tým, že naši by mali vyhrať aspoň 1:0 , bude to zápas o góle

Reagovat
8lampard8

Paco Alcácer nesouhlasí

Reagovat
Greny

na Dudu nasadime Radka Dudu

Reagovat
uff

Reagovat
Posledni Kovboj

staci Limba

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nebudte smiešny. Derby nemá favorita, a proti Slovákom sa Ceši tradične vyhecujú. Takže typujem remízu, možno aj prehru 0:1.

Reagovat
Reggie

Souhlas, muze to dopadnout jakkoliv. Tim spis, ze vasi asi budou pod vetsim tlakem, protoze jste se nam konecne papirove vyrovnali, mozna jste ted o kousek pred nama. Proto budete mirnej farvorit, navic hrajete doma. Ale to jsou pouze papirovy predpoklady.

Reagovat
smazaný uživatel

Možno stopéri, inak krajní obrancovia nemajú zápasovú prax.Ani útočník nie je bohviečo.A na krídlach to už nie je ako kedysi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele