BANÍK REMIZOVAL S JABLONCEM 0:0!

10.04.2004, 17:22
Aktuality
Sigma Olomouc, Slavia i Sparta Praha se po dnešku mohou opět přiblížit k Baníku Ostrava, který po psychické stránce nezvládl další zápas na svém hřišti, s Jabloncem uhrál pouze bezbrankovou remízu! Foto: slavistickenoviny.cz

Baník chtěl od začátku zápasu jezdit naplno, vstřelit branku hned v úvodu zápasu. "Chceme vyhrát," ozývalo se z ostravské kabiny. Ale! Baník opět po psychické stránce doslova propadl! A dává tak možnost ostatním týmům, aby stáhly jeho náskok.

Baník byl v zápase nebezpečnější, ale severočeský klub několikrát podržel brankář Michal Špit. Baník si vytvářel šance, ale ty měl na druhé straně i Jablonec, i když jich bylo méně.

V 19. minutě se do velké šance dostal Marek Heinz, ale ocitl se v tísni a jakoby nevěděl, co má dělat. Jen potvrdil svá slova, že se cítí být unaven. O tři minuty později měl šanci na druhé straně Šenkeřík, ale nastřelil jen domácího brankáře Laštůvku, kterého měli sledovat zástupci Stade Rennes!

Ve 42. minutě jsme mohli vidět další šanci severočeských. Jablonec dlouho držel míč. Po přihrávce Flachbarta se k míči dostal Radek Čížek. Vystřelil, ale Laštůvka Baník zachránil. Další vážnější šanci jsme mohli vidět v 60. minutě, kdy balón napálil Heinz, ten se odrazil ke Kišovi, jeho dělovku Špit ale pokryl. Trápení Baníku pokračovalo.

V 86. minutě se opět do šance dostal jablonecký Šenkeřík. Přelstil Bolfa a z úctyhodných čtyřiadvaceti metrů vyslal na Laštůvku dělovku, ten však svým bravurním zákrokem nenechal míč spadnout za svá záda a vyrazil ho na roh.

Do konce utkání jsme už vážnější šance neviděli, a tak se fotbalisté museli rozejít smírně. Baník opět nepotvrdil roli favorita a v zápase, který měl vyhrát, získal pouze bod.

Baník Ostrava - FK Jablonec 97 0:0

Branky: -

Sestavy:

Ostrava: Laštůvka - Pospěch, Bolf, Besta, Drozd - Kiša (71. Magera), Bystroň, Lička (71. Slončík), M. Čížek - Matušovič, Heinz.

Jablonec: Špit - König, Hochmeister, Hrotek, Svojtka - Michálek, Kordula, Herzán, Flachbart - R. Čížek (82. Vodehnal), Šenkeřík (90. Nesvadba).

zdroj: fotbalovenoviny.com

Autor: Pavel Janega

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

hmm hlavne at nevyhraje sparta...

Reagovat
smazaný uživatel

Mily Banicku, jestli poserete jeste jeden zapas tak uz zpivat hymnu nebudu!

Reagovat
Mr.Jindros

spravny fanousek fandi i kdyz se tymu nedari

Reagovat
smazaný uživatel

to je dobry hehe mili banicku jestli nevyhrajete ligu tak ste lameri no ale brno nema co rikat

FORZA BYSTRC !!!!!

Reagovat
HOST*Miguel

Bystrc by uz taky mohl konecne doma vyhrat. A za 5 let finale LM

Reagovat
PJ

Aaaaa, je to tady. "Nikdy tě neopustíme", nebo jak jsou ty slova? Pěkný kulový, nejlepší fanoušci v republice jste jen pokud se vyhrává. Až se zase začne prohrávat, tak se na ten svuj Baníček z vysoka vys... Nebo se mýlim? Rád bych...

Reagovat
HOST*Bill

Svatá pravda!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon že ta slavie taky remizovala ale jestli dneska Olomouc vyhraje tak to bude zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspon že ta slavie taky remizovala ale jestli dneska Olomouc vyhraje tak to bude zajímavý

Reagovat
smazaný uživatel

Už aby se vrátil lídr Látal, bez něj to nejde! Heinz je zralej na lávku, ale koho stavět?

Reagovat
smazaný uživatel

To radči ať titul vyhraje Baník než Sparta, nejlepší by bylo kdyby vyhrála Sigma.

Ať žije Sigma Forza Milán

Reagovat
HOST*Bill

Di už se sigmou do píči.

Reagovat
HOST*

Ta Sparta je fakt Ku...Nenavídím Poborského.Vypadá jako nějaký čert.

Reagovat
HOST*

Škoda že už není Offi.A Heinz chce zase do Německa.Ale Baníček je náš ne?Já fandím Baníku...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele