Baník Ostrava získal kapitána Dukly Tetoura

13.08.2020, 15:30
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (243)

Přidat komentář
John Obi Mikel

Dobrá posila.

Reagovat
bobis21

Dřív v lize vypadal dobře, tak snad bude posilou. Někoho do středu jsme potřebovali

Reagovat
Banikovec7

„Klub Danielovi děkuje za jeho oddané služby a přeje mu hodně štěstí v budoucí kariéře. K informacím, které proběhly v tisku ohledně finančních podmínek Daniela Tetoura v Dukle, lze pouze připomenout radio Jerevan, které mělo podobně věrohodné zprávy. Starší generace ví, o co jde, mladším je třeba uvést příklad: ‚Hovoří radio Jerevan, časový signál: bude přesně 20 hodin, maximálně 20:30‘,“ poznamenal k mediálním spekulacím předseda představenstva Ing. Bohumil Paukner.

Reagovat
FC Porto FC

Aby ne když se psalo že bere 160 tisíc a každý rok 1 Mega bonus

Reagovat
Seydou Doumbia

160 týdně nebo mesíčně? nevyznám se v těch gážích u nás

Reagovat
smazaný uživatel

Ročně

Reagovat
Seydou Doumbia

když sleduju některé hráče, tak by to odpovídalo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ACSeRw!n

Reagovat
smazaný uživatel

Baníku letos věřím na poháry a myslím, že on bude tím nejbližším pronásledovatelem Slavie, Plzně a Sparty.

Reagovat
Fodbalysta

nebude

Reagovat
smazaný uživatel

Tak po výprodeji, sice tradičním, ale přesto výprodeji asi odpadne Liberec, takže to podle mě bude především souboj s Jabloncem, kde Baníku i kvůli Kozlovi (a s tím spojenou jasnou herní vizí, která by se měla v nové sezóně projevit), zajímavým mladým hráčům a celkem našlapanému útoku věřím víc. Překvapením, co se týče hry o horní pozice tabulky, by mohlo být Slovácko, ale to je spíš moje přání.

Reagovat
cetto

No ten útok je našlapanej jen co do množství průměráků, ale lepší než Doležal z nich není žádnej. Pro Šašinku se zdá být to ostravský prostředí zakletý, Zajíc nebyl ani ve Slovácku kdovíjakej kanonýr, Smola asi odejde a Kuzmanovic je běžec, ale jeho strop je tak ten gol na 4 zápasy.

Mladí tam sice jsou, ale pár lidí tu psalo, že reálně je nějaký potenciál asi jen v Buchtovi. Jinak ten klub postrádá křídla a beky a není jednoznačně vyřešený post golmana..respektive je tam Laštůvka, kterej už tak 4 roky přesluhuje a Budinský, který se už 4 roky snaží Laštůvku nahradit a furt to nějak nevychází.

Podle mě je letošní Baník přesně takový ten tým středu tabulky nepotěší-nezklame. Navíc, dokud nevyřeší aspoň ty beky, tak se to nezlepší. Fillo s Fleišmanem tam fakt už další 2 roky neuhrajou a potenciální náhrady a la Holzer nebo Granečný jsou špatný vtip.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nesmysl. Kraje jsou nášlapné a začínají dorůstat odchovanci. Zapamatuj si jméno - Chvěja. Nechme se překvapit.

Reagovat
cetto

No Chvěja...Chvěju si pamatuju už tak 5 let, kdy mu tehdá ještě jako sedmnáctiletýmu klučinovi FMko vygenerovalo talent na úrovni Limberskýho. Nicméně ve 22 má za sebou první povedenej půlrok v nejhorším týmu druhý ligy. Trochu bych to nadšení proto brzdil...

Reagovat
GariCZ

Taky nechápu to nadšení všech po dvou zápasech v přípravě a přitom je jasné,že pokud nepůjde hostovat tak dostane pár minut v zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Sečti to.

Reagovat
bobis21

Liberec s Jabloncem ty kádry mají pořád silné a proti slabším asi moc ztrácet nebudou. Top 6 čekám stejnou jako minulý rok, ale za favorita na to 4. místo bych si nás označit netroufl.

Reagovat
smazaný uživatel

Já bohužel taky ne, 5-7 Tetour pro mě zbytečný, to radši ať hrajou naši mladí, nevím no, třeba se pod Kozlem vystřelí k super výkonům, ale je to průměrák, kdyby nebyl tak by asi nehrál ve 26 letech 2.ligu...

Reagovat
bobis21

Druhou ligu hrál rok, protože po sestupu neutekl z Dukly - jinak už předtím odehrál v lize snad 5 sezon. Takový Kuzmanovič hrál jen 2. ligu snad až do 28 let a přesto byl vloni náš nejlepší hráč v ofenzivě. Kozel Tetoura zná a asi ví proč ho chtěl, do jeho hry evidentně bude sedět.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Tetour je průměrný fotbalista, ale oblíbenec podprumerneho trenéra Kozla.

Reagovat
smazaný uživatel

Ty jsi ale TurboMentál.

Reagovat
Seydou Doumbia

Asi tak + Bolka možná zase pozlobí...5-7 místo pro Baník

Reagovat
lampas

Bude TOP 3 a pak velká mezera, kdy si to o dvě místa zase rozdají Slovan, Jablonec a Baník. Určitě letos čekám Baník nebezpečnější jak loni, my podle mě máme kádr kvalitativně na úrovni jak loni a od Jablonce těžko říct co čekat. Možná to největší očekávání 4. místo letos bude od Baníku...

Reagovat
Imos

Reagovat
ratusek

Tak ještě Růsek a bude dobře

k tomu se prosadí Chvěja, Buchta, více i Drozd a Kaloč.

Není přece normální, abysme měli nejstarší kádr v lize

jinak jak hraje Šáša na podhrotu?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře a zdaleka už nejsme nejstarší kádr v lize.

Reagovat
Kiwi-21

No co se týče základní 11 je dost možné že nejstarší hráče máte

Ale je jasné že všechny najednou vyměnit nejde obzvlášť pokud mají stále výkonnost

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, nemáme, zajímám se o to.

Reagovat
AjaxFans

Tak kdo má nejstarší?

Reagovat
bobis21

Podle TM máme až 9. nejstarší kádr v lize. Navíc to vypadá že příští rok budou v ideální sestavě jen 1-2 třicátníci, pokud Kuzma opravdu odejde do toho Partizanu. Jediné co jsme měli staré byli beci a gólman - doprava už přišel Juroška který by měl hrát základ a vlevo taky čekám minimálně stejně minut pro Holzera jako Fleišmana.

Reagovat
Greny

Predpokladam ze my budeme mezi nejmladsimi kadry v lize

Reagovat
Kiwi-21

Pokud to tak bude tak to bude jen dobře

Ale pokud si udrží veteráni své pozice

Laštůvka,Fillo, Fleišmann a kuzmanovič neodejde tak se mi zdá že bude těžko pohledat starší základní 11, minimálně vzadu určitě.

Otázka je jaká bude aklimatizace třeba zmíněného Jurošky, Kuzmanovič ještě neodešel atd

Věřím tomu že se během sezóny povede omladit a snad už na podzim ale zatím počítám v základu i z těmi veterány

Reagovat
smazaný uživatel

Vy jste mega staří, vaši sousedi ze Zlína, klasicky Plzeň, Jablonec brutálně zestárnul, Teplice, Opava, Olomouc, potom tam někde budeme i my. Ojediněle může být naše základní sestava i nejstarší za celé kolo, to je jasné, těch možností může být hodně. Já chci ještě mladší kádr Baníku, určitě, ale budeme mít v tomhle stejné, spíš menší problémy než mnou vyjmenované kluby, navíc trend je pozitivní, omlazujeme...Už teď je v mých očích zbytečné řešit Baník jako přestárlý klub, který se v tomhle liší výrazně od průměru, to pravda již není.

Reagovat
AjaxFans

Tak Příbram bude ještě starší,než my? U nás to hodně dělá Kadlec,Petržela a Kalabiska.Ale pokud mají výkonnost,tak proč né.V každé lajně zkušený hrac

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to tak můžeš brát i nás, Fillo, Fleišman a Laštůvka. Příbram se těžko odhaduje, ale jim budou hodně snižovat průměr mladíci, navíc Slepička ukončil kariéru, jestli si pamatuju a Michal Škoda od nich odešel. Plzeň třeba 4 sezóny v řadě neměla v základu teenagera, minutáž pro hráče do 23 let měli v loňské sezóně jako jediní v lize pod 10% a to výrazně (5,5%), dlouhodobě mají velmi starý kádr, ale funguje jim to...Už tam drží nějakou osu spoustu let, pomaličku obměňují, věk nevěk, funguje jim to pořád. Fotbaloví "pedofilové" jsou z nich na prášky, ale jim ty talenty pomůžou vychovat Boleslav, Budějovice, Pardubice, v minulosti Sokolov, Znojmo...Ten ideál s jak starým kádrem pracovat je pro každý klub jiný, Sparta byla třeba na jejich cíle až moc mladá, teď už to vypadá daleko lépe, mix mladých, střední generace a zkušených mají ideální. Slavia na to dost tlačí, aby nakoupila mladé, protože sama si je ještě nedokáže vychovat a Spartě se v tomhle blíží, mix mají taky velmi dobrý.

Reagovat
ratusek

Přesně na tohle jsem narážel

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to vím, ale myslím, že k nové sezóně to úplně relevantní není. Že budeme někde v průměru české ligy. Dělám si i důkladnější záznamy a Baník pod Kozlem, jak o něco omládnul, tak i jednoznačně měli mladí hráči větší minutáž.

Reagovat
mistr129

Jo, to nepopírám, navíc je to dost vyrovnaný.. Ono by stačilo, aby v uplynulé sezóně dostával Fleišmanovy minuty 20letej kluk a rázem byste byli třeba na úrovní Budějovic

Reagovat
smazaný uživatel

Fleišman měl z celého Baníku nejvíc minut, no. O minutu více jak druhý Stronati. Když jeho minuty dostane Holzer, jak se předpokládá, tak máš průměr o 1,1 menší v jednom hráči. Česká liga obecně by měla být mladší, ale u Baníku to budou v této sezóně už jen "dozvuky" příchodů zkušených z ledna 2018. Reálně z 5 třicátníků aktuálního kádru má (jestli nedostane nabídku ze zahraničí) perspektivu více než 1 roku v kádru jen Kuzmanović, z ročníku 1991 zase Potočný (jestli to tedy od něj nebude ještě horší jak na jaře). Ten směr je dobrý.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Kaloc se nechytne... leda ze by sel znova od pripravky a naucil se zaklady... treba nahrat

Reagovat
Bakary3

sice jsi taky dement, ale o 5-7 vtipnejsi nez hector.

Reagovat
smazaný uživatel

Oba stejni. Ale tenhle jebe do Kaloce s ne do Soucka takze mi to je jasne...

Reagovat
John Obi Mikel

Tenhle jebe (pokud si ho s nekym nepletu) do Kaloče i Součka zároveň (do Kaloče víc), takže i možná větší trouba Na druhou stranu to alespoň necpe úplně všude.

Reagovat
Bakary3

Jak píše obi, do obou, ale Hector je vyloženě nudnej, tohle od Laviho mě trošku pobavilo

Reagovat
ratusek

Reagovat
mxyzptllk

doufám, že Tonda zachová zdravej rozum a do Ostravy nepůjde... Má mnohem na víc.

Reagovat
Kepy_FCB

jo to jste si nalhávali a podsouvali jinejm svého času i o Lutonským,Zúbkovi,Pacandovi,Švancapíčovi, a dalších...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

však tihle taky do Ostravy nešli, takže z tohoto pohledu to vyšlo ne?

Reagovat
mxyzptllk

Reagovat
Kepy_FCB

co Zubek ?

Reagovat
soukup

ten se tam jen mihnul až byl za zenitem, nechtěl jsem si takovou maličkostí kazit vtip

Reagovat
Kiwi-21

Tak zrovna Pacanda kdyby se nezranil na Žižkově před podpisem z Boloňou tak měl opravdu našlápnuto na velkou kariéru u zbytku souhlasím

Reagovat
smazaný uživatel

Mnohem lepší by byl samozřejmě Houska, ale tohle je prostě zajímavá posila. Očekávám, že stejně jako Zajíc a Juroška bude v základu. Jinak mi tam už prostě nesedí Fleišman, který ve svých 35 letech těžko bude předvádět nějaké úspěšné útočné výpady a hlavně u něj je problém přesný centr. Dozadu si svoje asi celkem splní, ale prostě bych tam mnohem raději viděl Helešice.

Víceméně stejný případ je Fillo, který se mi teda jako bek líbí mnohem více, než jako pravé křídlo, on má neskutečný fyzický fond a na hřišti nechá všechno, ale zase je tady ten věk.. a tak doufám, že bude hrát Juroška a Martin buď půjde někam jinam, nebo to tady jen dokope z lavičky, kontrakt mu končí příští rok.

Lašty taky už poslední sezona a potom se zařadit mezi legendy klubu a buď jít trénovat mladé brankáře nebo najít pozici ve vedení, raději už bych tam viděl někoho mladšího, trochu mě štve, že Buďa nedostal více prostoru, protože je to vynikající gólman a ty nejlepší roky proseděl, protože měl před sebou v každém klubu zkušenějšího gólmana, který dostával přednost.

Pryč určitě Chmiel, Azackij, Šindelář, Azevedo, Lalkovič, Smola a přivést ještě někoho na křídlo, Potočného bych raději viděl v útoku se Zajícem a střídačka s Šášou mladším.

Jinak Grancovi přeji hodně štěstí, byl bych hodně překvapený, kdyby se tam prosadil a udělal přestup někam dál, protože s tím jak se mu míč plete pod nohama a jak zmatkuje ve většině situací to bude mít těžké. Ale třeba si ho tam zkrotí a ještě to někam dotáhne, takže ať se daří

Reagovat
Hector17

S kraji obrany souhlas Potocneho bych klidně poslal Židovi do Prahy, oni berou vše, když se do kádru dostal Souček.

Reagovat
Fodbalysta

než ste ho koupili, tak to tu každý Baníkovec mluvil o tom at ten přestup dopadne... to je vážně tak špatný ? nebo na to se*e ? nebo kombinace obojího

Reagovat
ratusek

obojí dal bych mu ještě tento podzim zda mu hra pod Kozlem bude sedět či nikoliv. případně v zimě pápá

Reagovat
bobis21

Nejdřív se mu nedařilo a pak ho to kvůli tomu přestalo bavit. Snad chytne začátek sezóny formu, jinak se tam zas bude plazit já mu ale pořád věřím, v noze to má.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
John Obi Mikel

Souček v příspěvku: Cíl splněn

Reagovat
smazaný uživatel

Zase nepřeháněj s tím omlazováním...Co bude příští rok se uvidí, ale minimálně Fillo může zabojovat i o smlouvu pro sezónu 2021/22.

Reagovat
lichna.

Azackij pryč proč? Vždyť by nám pak zůstali tři stoperi.

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud to bude hrat misto kaloce tak vsemi deseti brat

Reagovat
hodjohn

Druholigová posila . Chápu, je to až třetí nebo čtvrtá varianta, tak snad mě překvapí.

Reagovat
Seydou Doumbia

Zase v té druhé lize jsou kvalitní fotalisté o tom prostě nemůže být řeč. Zlín, Karviná, Olmík po postupech asi neprodávali své hráče jen tak bez důvodu...

Reagovat
hodjohn

Jak jsem psal, snad mě překvapí.

Reagovat
cetto

A co ten Vlkanova? Furt ještě po něm nikdo nesáhl? Tipoval jsem to na Liberec.

Reagovat
krupa1919

Asi ho tam ukecali ještě na poslední pokus na udělání ligy, protože v sezoně 20/21 tam opravdu jiný kandidát není

Reagovat
eleven11

haha

Reagovat
smazaný uživatel

Hoftych říkal, že takových hráčů mají dost takže ho nepotřebují. Navíc se dost mluví o tom, že týmy z ligy mají strach, že to nebude zvládat fyzicky a taky že Hradec chce dost peněz...

Reagovat
cetto

Nevím no, mne to překvapuje. Ten kluk měl ligový kvality už když ještě Hradec hrál první ligu. Jako jeden z mála z toho tehdejšího týmu. Já chápu, že měří mín než průměrná patnáctka a váží asi 40kg, ale jestli zvládá fyzicky ten zabijáckej fotbal ve druhý lize, tak první by měl dávat taky.

Reagovat
smazaný uživatel

Slušná posila, snad se mu bude dařit.

Reagovat
smazaný uživatel

KRásně zbrojí už na příští ročník FNL holt zápasy se Žižkovem nebudou vyhrávat jenom tak

Reagovat
smazaný uživatel

Haha ty koště.. Být tebou, tak šoupu nohama. V poslední sezóně jste byli skoro až do konce +- stejně jako Baník, v příští jste bez kangy poloviční. Rozpočet klasicky po slavce největší. Sparťanská ostuda

Reagovat
bobis21

V minulé sezoně ještě fandil Baníku.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Není to Matušovič?

Reagovat
smazaný uživatel

+- stejně

Reagovat
smazaný uživatel

A ne snad ty debilku? Značnou část jste byli dokonce za nama okolo 10.mista.tak spadni z ty hrušky

Reagovat
hodjohn

jebat ShowMan

Reagovat
smazaný uživatel

fakt chudák sparta, kvůli takovým dementům ji prostě nemůžu mít rád, NIKDY

Reagovat
hodjohn

I kdyby ho nebylo. Prostě nikdy!

Reagovat
smazaný uživatel

Hnup

Reagovat
smazaný uživatel

jak mě to ze začátku bavilo tak už tě začínám litovat každou odpovědí ten můj výsledek zvyšuješ. Je mi tě líto Dělám si piču ty tlustá midgetovská pičoooo co je ty kundo zhubni ty nulo sis myslel, že budu mít soucit nad nějakou kundou

Reagovat
smazaný uživatel

Nedal sis na tu hliníkovou lžíci málo vody?

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si vymyslel skoro 4 hodiny? Hodne slabe i na tebe

Reagovat
Zdechlina

Kluku, že ty ještě čekáš na občanku?

Reagovat
smazaný uživatel

Čeká, ale marně, takoví se z ústavu dostávají jen s doprovodem, ale je mi záhadou proč jim tam neomezí internet, dovolil bych jim jen koukat na pohádky a hrát farmu.

Reagovat
KingMaster13

To je hodně slabý trolling

Reagovat
Bakary3

Reagovat
honza.kvapill

Nevim proc, ale mam pocit, ze to nebude propadak a ze za pul roku ho budeme velebit narozdil od vyhypovaneho Potocneho....

Reagovat
smazaný uživatel

půl roku ho budete velebit protože, proti hradci žižkovu bude platný

Reagovat
honza.kvapill

ok reknem si za pul roku

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

Aktuální posila to moc není ale vyhraje se a bude dobrej

Takto posilovat je pro Baník dobrá cesta, jen tak dál!

Reagovat
Kepy_FCB

Jinak koukám na těch novejch pumáckejch dresech opět ty velké odporné a trapné tři vykřičníky !!!

Veškerá debata ovzhledu a líbivosti těchto dresů tak je naprosto bezpředmětná a není to vinou výrobce

Reagovat
smazaný uživatel

Tři vykřičníky jsou logo Ostravy. Řekl bych, že to logo je naprosto geniální, bo kraj rázovitý.

Reagovat
Kepy_FCB

co je na tom rázovitého tvl je naprosto primitivně nevkusné, ať to dáš kamkoliv, ne jen na dresu, je to jak u blbejch na dvorečku

Reagovat
Zark

řekl bych, že ti stačí málo k tomu, aby pro tebe bylo něco geniálního, bo jsi asi ovce razovita

Reagovat
bobis21

Tohle byl snad nejlepší příklad toho marketingového loga měst u nás

Reagovat
AjaxFans

Ajax má taky XXX podle Amsterdamu.

Reagovat
Kepy_FCB

Jude Ajax vzorem

Reagovat
AjaxFans

Co ti říct.Tak si nech udělat hlasování třeba o hakenkreusnu.Nebo co bys tam chtěl mít?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kepy_FCB

jaký hlasování copak sponzoři se odhlasovávají

Reagovat
Mass

Tak to logo se třemi vykřičníky stálo Ostravu 1,8 milionu, tak ho musí uplatnit aspoň na dresech.

Reagovat
Zephyr

Za mě je to logo ok. Aspoň se Ostrava!!! trochu odlišuje. Jinak totiž kouknu na loga zbytku českých měst a mám normálně pocit, že si všichni najali stejné grafické studio. Pochopitelně na vykřičníku není nic světoborného, ale lepší než drátem do oka.

Reagovat
Achašveróš

Přesně většina měst má stejně akorát barevný čáry bez smyslu, to jsou ty vykřičníky lepší a dá se to právě cpát za slova.

Reagovat
pingla

máte někdo odkaz? rád bych na ně mrknul

Reagovat
bobis21

Dresy ještě nebyly představeny. Zatím jsou jen ty 3. černé, ve kterých hrajeme pratelaky: https://fcb.cz/media_show.asp?type=1&id=334&url_back=http%3A%2F%2Ffcb%2Ecz%2Fzapas%2Easp%3Fid%3DPozdni-finis-v-Sochau-Admira-Banik-2-1-635#1

Reagovat
icemike

Ostrava!!!

Reagovat
smazaný uživatel

V jádru a obecně s tebou souhlasím, ale bohužel ti markeťáci mají pravdu. Když dneska někdo vidí !!!, tak si hned vzpomene na Ostravu. To logo prostě funguje, ať už se komu líbí, nebo ne.

Reagovat
smazaný uživatel

To je zajímavé, to tak mají i lidi v Čechách - já jsem kousek od Ostravy, ale asi bych si na ni nevzpomněl. Když to vidím na dresu Baníku, tak ano, ale vidět na nějakém plakátě logo tří vykřičníků, tak bych musel asi hodně přemýšlet

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se 3 ty vykřičníky teda líbí...

Reagovat
smazaný uživatel

Mi se ty...

Reagovat
ACSeRw!n

naprosta silenost

Reagovat
Rothbard

Ten mi přišel vždy s nadstandardní kopací technikou na spodek I. ligy, kde se Dukla pohybovala. Co kolikrát vymyslel za přihrávky nebo jaké finesy předvedl. Je to fajn pro ligu, že si jej vytáhl někdo z TOP 4.

Reagovat
PavlíčeQ

On ale nešel do Slavie, Plzně, Sparty ani Jablonce

Reagovat
smazaný uživatel

Na jeho spolupráci s Janym se těším. Takhle na papíře by to mohlo tvořit dost zajímavé duo středních záložníků.

Teď už tedy jen, zda Partizan zvedne svou nabídku na Kuzmu, která začala na nějakých 300 k €... To je prý pro Srby taková startovací lajna (to samé u Zia jiné týmy, avšak Zia bych střelil ještě letos, ať zarobime peníze, příští rok bude pro konkurenci levnější), a pokud se nedohodnou, už bych ty přestupy nehrotil.

Jsem osobně spokojen se skladbou kádru. Zajímaví, mladí hráči, žádné debilní předplaceni, ono může být pro nás i výhoda, že zůstala drtivá většina hracu. O to více se pak sžijí se systémem, co chce hrát pan trenér.

Reagovat
smazaný uživatel

Počkej, 300 tisíc euro za Zia startovací lajna? Aspoň 750 tisíc, když je to vlastně ještě mladý stoper...

Reagovat
smazaný uživatel

Kuzmu vole

Ale i tak by to byl výdělek jak blázen. Ale proč je nezkusit ještě podojit.

U Zia jsou nabidky kolem 800-900k, na to FCB zatím nepristoupilo, proto je stále u nás.

Reagovat
smazaný uživatel

Aha Já si říkal dle toho "to samé u Zia jiné týmy". Jinak s Kuzmou určitě souhlas. Je trochu srandovní, že se říká, že nedokážeme prodávat ven a přitom...

Reagovat
honza.kvapill

Ale prave Kuzmanovic byl minulou sezonu hodne produktivni. Je tam hrac, ktery ma potencial jeho cisla nahradi

Reagovat
honza.kvapill

Nahradit?

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ano, třeba Buchtou a hlavně týmovostí. Od nás mají hráči odcházet za lepším a my je máme zase nahrazovat, to je koloběh, který by měl být u "zdravého" Baníku. Samozřejmě kdyby odešli Kuzma a Zio, tak by neměli odcházet Jánoš a další důležití, 1-2 nahradit dokážeme, ale u většího množství hráčů by to bylo komplikovanější. Jánoše navíc beru jako našeho nejklíčovějšího hráče, kterého Kaloč ještě v podobné kvalitě nahradit nemůže.

Reagovat
honza.kvapill

Jo, tak je jasné, že se může chytit někdo jiný a snad těch 9-10 branek nasázet :) Bránit mu v odchodu, když bude mít zájem by byla samozřejmě blbost, plus už má nějaký věk a ta cena se bude v dalších letech jen snižovat. A jak píše trevor, hlavně, že neprodáváme ve velkém hráče do Sparty, Plzně a Slavie...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jestli chce Brabec z Baníku top klub, tak by top 3 neměl prodat nikoho, že jo...Na tohle jsem zvědavý. Teď jsme reálně neměli až tolik zajímavých hráčů, ale to se bude měnit...

Reagovat
honza.kvapill

rok zpět jsem si říkal, že by Slavia mohla sáhnout po Ziovi No uvidíme hlavně u mladíků, když se nějaký hodně chytí, tak na tyhle hráče Slavia cílí a tam už můžou cinkat fakt zajímavé peníze...

Reagovat
smazaný uživatel

Můžou, ale otázkou je, jestli tak Baník "nezakonzervuješ" v boji max. o 4. místo...Když jednou povolíš, tak se to s tebou může vléct. Důležité bude, kdy Baník udělá aspoň předkolo evropských pohárů apod.

Reagovat
honza.kvapill

V takovém případě se právě bude lámat, jaký klub chceme být. Pevně věřím té variantě, že pokud prodej mladíka, tak do zahraničí, až se vyhraje a vykope u nás. Ale i ten mladík se může seknout, s vidinou lepších peněz, ligy mistrů atd v ČR. Pokud to nastane, nebude to jednoduché, ale fakt doufám, že si budeme budovat pozici.

Reagovat
smazaný uživatel

Kaloc nemuze nahradit zadneho hrace.. stezi by nahradil uklizecku tam..

Reagovat
smazaný uživatel

No, hlavně produktivitu začal mít, až když se změnil styl hry. Ach jo, kde Baník mohl být, kdyby se ta změna provedla dříve...

Ale jinak souhlasím a upřímně jsem rád, že FCB začíná být samostatné na prodej frajerů za hranice a není to s mezipřestupem u Sparty, Plzně a slavie.

Reagovat
smazaný uživatel

Oni ti řeknou, že Emmen jsou průměráci v Holandsku. Ano, jsou, ale hrají ve stejné lize s Ajaxem, PSV, Feyenordem a AZ tedy kluby na stejné, u minimálně dvou klubů na vyšší úrovni než česká top 3 a to ještě Granec byl z jistých důvodů poslední dobu ne moc dobrý. Změní prostředí, když se mu tam bude dařit, tak ho koupí a pak když bude mít konstantní formu, tak se může dostat ještě mnohem výš, minimálně do Rotterdamu nebo Alkmaaru, což by byla už slušná kariéra (která tam stále nemusí končit). Tohle je dobrý motivační přestup a Denis je pořád mladý synek, je to na něm.

Reagovat
smazaný uživatel

No, Emmen je pro Denise ideálka. Přeci jen ještě před dvěma lety hrál ten tým pravidelně druhou ligu.

Jen ale moc nerozumím tomu, proč to teď stáčíš na přestup Grance

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem to obecně, ale u Grance to hodně lidí překvapilo, tak proto jsem ho zmínil a souhlasím, teď je to pro něj super.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale když jsi udělal lehčí OT ohledně FCB...

Pro někoho slavné datové analýzy na vyhledávání hráčů.

Takový Kaloč má dle těchto šarlatánů lepší čísla než Jánoš. A proto, když přišel Tetour, hledá se pro Filipa hostování, aby mohl pravidelně hrát a dál rozvíjet svůj talent

Tak proto jsem skeptický vůči různým číslům, datovým analýzám atd., čím se teď "prezentuje" moderní fotbal. Není nadto vidět ty hráče a pak nechat posoudit zdravý rozum. To platí i ohledně průměrných věků u sestav týmů.

Reagovat
honza.kvapill

Nejlepší je to nějak zkombinovat. Nebrat datovou analýzu jako naprosté dogma, ale jako pomocníka, který může něco napovědět o výkonnosti a perspektivě hráčů. Ale nejdůležitější je vždycky vidět hráče osobně, nejen jak se chová na hřišti, ale i mimo něj. Takže rozumné využívání ano...

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně, když si vytipuješ hráče, sleduješ ho nějakou dobu a pak, jak jsi sám uvedl, projedeš ho v číslech. Ale nebral bych to jako směrodatný impuls. Jak si sám napsal, jako maximálně jakožto pomocník.

Reagovat
honza.kvapill

Hlavně pro ty, co ještě pořád scoutují hlavně skrze videa na youtube

Reagovat
smazaný uživatel

To už snad není probkém na Baníku

Co sem tak pochytil, konečně se dal nějaký kapitál právě do potřebného scoutingu, ale je to v plenkách a spíše na CZE-SVK úrovni. A pak samosebou na tipy od agentů. Není tajemstvím, že třeba starý Nehoda má blízko k FCB. A pak ti frajeři, co zastupují opaváky.

Reagovat
honza.kvapill

taky si myslím, že už se to Baníku netýká. Ale nikdy nezapomenu na Komňáckého, jak to říkal v nějakém rozhovoru (ne v mistrovské sezone, až později), že jim přišel zajímavý hráč na testy, že na youtube vypadá zajímavě. Ale to bude už dobrých 10 let beztak, nechce se mi to hledat, jen mi to utkvělo v paměti

Reagovat
smazaný uživatel

Tak hráče přes YT dělal ještě Dušanko před dvěma lety :-)

Nicméně se mi fakt dost líbí, jak Baník dělá přestupy a hostování.

Žádné finanční dostihy, peníze spíše narve velkotovárník do klubu, aby se vybudovala infrastruktura, mládež, scouting, marketing.

Teď, když se klub stabilizoval, bereme hráče, jenž mají kvalitu, ale ne za 10M, +... A odchody..Nejdeme na první dobrou. I z hostování Grance by mohla kápnout dost slušná finanční injekce. A když sem nakousl hostování, tak teď Číž do Jihlavy, na hostování ale s tím, že si ho můžeme kdykoliv stáhnout.

Vážně dobré, mám z toho radost. O to větší škoda s karvinou, že tam jsou vzájmené blbé vztahy. Baník mohl posílat háče tam, hráli by první ligu, oni nám zas dávat ty, co se u nich vyprofilují...No, komu není rady...

Reagovat
honza.kvapill

Souhlasim. Neprinese to vysledky za mesic, ale za rok, za dva ano, pokud se z dane cesty neuhne. Aspon je spoluprace s Opavou, ale Karvinou nechapu - vlastni zdroje nemaji a spoluprace s banikem by pro ne byla vyhodna. Brat hrace od nas proverene ligou je asi lepsi nez no name hraci kdo vi odkud. Jako par hracu se jim povedlo, ale na jednoho povedeneho je 5 nepovedenych...

Reagovat
salami

Tak muze to samozrejme fungovat i naopak, treba pro zahranicni scouting. Vyfiltrujes si hrace s nejakejma atributama a dovednostma a pak je sledujes nazivo nebo ze zaznamu, jestli to funguje i na hristi.

Reagovat
smazaný uživatel

Kolik se jich takhle podařilo? Však u slávie jen ten bubák, Baluta finanční provar...

Reagovat
ratusek

ještě Růska, pokud je reálná šance a bylo by to super

Reagovat
smazaný uživatel

Růsek by chtěl, ale zase nepřeplácet. Stejně jako tomu bylo u karviné.

Reagovat
Kepy_FCB

jestli volit mít Růska nebo nechat Brno zkrachovat tak volím druhé

Reagovat
smazaný uživatel

Ty seš fakt idiot.

Reagovat
hodjohn

Reagovat
Jolly Roger

A co ten Rousek?

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hraje hokej za Spartu.

Reagovat
Didier Drogba

Nevím, jestli je horší Ostrava čistě jako odporný místo a nebo ti negramoti, co tam obývají místní doly

Reagovat
hodjohn

Reagovat
smazaný uživatel

sám seš někde z horní dolní za brnem, fakt závist

Reagovat
smazaný uživatel

To říká Brňák Nejtupější lidi od Lisabonu po Užhorod

Reagovat
db18

Reagovat
HorajzmAmmann

Jánoš+Tetour Jo to by mohlo fungovat. Teď ještě najít někoho, kdo té hře dá myšlenku a bude zásobovat naše křídla a útok přihrávkama.

Variant je samozřejmě víc a líbí se mi všechny.

a) Jánoš, Tetour - Jirásek (za předpokladu, že se bude Jirásek starat pouze o ofenzivu mi to příjde jako zajímavá varianta)

b) Jánoš, Tetour - Chvěja (Chvěja v přípravě zatím výborný)

c) Jánoš, Tetour - Kuzmanovič

Reagovat
hodjohn

Proč by nemohl být Tetour tou myšlenkou ve hře? Píše se o něm, že hrát hraje s balonem.

Reagovat
HorajzmAmmann

třeba bude, ale podle Kozla je to něco jako Souček, hráč s vyváženou ofenzivou i defenzivou.

Potřebujeme Lukeše 2.0

Reagovat
hodjohn

Potřebujeme. A nutně.

Reagovat
db18

Růsek dle Zbrojovky zůstává v Brně.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud i oni chtějí ojebávat FCB, tak jen dobře. Peníze se mohou použít jinde, či do klubu a Růsek bude nasraný :-)

Reagovat
soukup

ojebávat FCB? Prostě jen chtějí držet své nejlepší hráče. Chováte se někdy, jak kdyby vám liga patřila

Reagovat
smazaný uživatel

Ozvala by se Plzeň s takovou nabídku a Růsek by tam byl už tři týdny. To je realita. Nicméně je to vaše věc.

Reagovat
soukup

Ano, kdyby nabídla slušnou částku Plzeň, byl by už pryč. A co jako?

Reagovat
smazaný uživatel

Baník nabídnul přes 10 mega a dva hráče...To není slušné? Já myslím, že je...Víc k tomu nemám. Brno patří do ligy, takže vám celkem přeju, ať se zachráníte. Tím bych to ukončil. Čus.

Reagovat
smazaný uživatel

No, pokud tu předvádí to, co ohledně Růska a Baníku, tak to potěš koště. A ještě liga zadarmo a prskaj tu

Reagovat
smazaný uživatel

Zase...My jsme podobní v tomhle, taky bychom prskali... Jen u nich je to markantnější...Aspoň co se mi zdá. Je fakt, že ambice je hezká věc a je mi to sympatické. Ovšem Brno až na jeden rok s Péťou Uličným, kdy měli +- stejně bodů jako my a skončili 4. snad neskončilo v top 5 co pamatuju. To my měli v posledních 20 letech strašné výkyvy, ale těch úspěchů jsme měli i tak o dost víc. Otázkou tedy je, jestli k těm ambicím mají reálné předpoklady a ne jen ty, že jsou z velkého města...Budoucnost ukáže.

Reagovat
soukup

no já myslím, že to máte trochu překryté tím, že se vám poslední dva roky daří a jste na dobré cestě. Protože jinak Baník a Zbrojovka často končí na velmi podobných místech v tabulce. Za posledních 10 jste byli v top 10 dvakrát. V posledních dvou letech. Zbrojovka taky dvakrát. 6. v sezóně 15/16 a 9. v 13/14.

Baník má za posledních 10 let - 14,14,14,10,13,16,2. liga, 13, 5, 6.

Zbrojovka 15, 2. liga, 13, 9, 14, 6, 11, 16, 2. liga, 2. liga

Takže bohužel v posledním desetiletí byly k smíchu oba kluby celkem srovnatelně

Reagovat
smazaný uživatel

Budoucnost ukáže, jak jsem psal

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
soukup

no budoucnost asi budete mít lepší, máte za sebou silného majitele a dobře rozjetej projekt. V Brně tečou peníze hlavně do hokeje. Když uděláme za tři roky takovej progres jako udělal po postupu Baník, tak budu nadšenej, ale moc šancí tomu nedávám.

Reagovat
John Obi Mikel

Baník to udělal dobrým trenérem a posilami. Pánik je dost zvedl a i Kozel zatím vypadá dobře.

Reagovat
smazaný uživatel

A kolikrát Brno dostalo ligu zadara? :-)

Ale to jen tak na okraj, když to tu vše porovnáváš, víš co...

Reagovat
soukup

No tak je to asi míň slušné než co si vedení Zbrojovky představovalo. Nebo se zkusili poptat, co za vašich 10 mega koupí za náhradu a zjistili, že nic a tak i přes třeba slušnou nabídku furt vyjde líp si Růska ještě půl roku nebo rok nechat.

Když dá letos 12 gólů v lize, tak půjde za dvojnásobek a výš než do Baníku. Když se mu nebude dařit, třeba nebude mít za rok zájem ani Baník nebo nabídnete už jen polovinu a budete moct říkat "vidíte, měli jste to vzít před rokem", to je holt riziko. Asi to Zbrojovce za to stálo. Kdyby byla nabídka fakt neodolatelná, přijala by ji.

Reagovat
smazaný uživatel

V klidu. Říkám já komplexy z Brna nemám.

Reagovat
db18

Má smlouvu do roku 2022, takže za dvojnásobek asi nepůjde (leda by se do toho zase vrhla Slavia nebo Růsek ještě prodloužil s příslibem, že za dvacet může jít).

Reagovat
db18

Jaké dva hráče ale?

A myslím, že v případě Plzně by se Brno snažilo uhádat, aby Růsek zůstal ještě rok na hostování ve Zbrojovce.

Reagovat
smazaný uživatel

Smola, Šindelář.

Reagovat
John Obi Mikel

Taky Plzeň je pro hráče lákavější než Baník.

Reagovat
smazaný uživatel

A já říkám, že není? Jen jsem se vyjadřoval k tomu "prostě chtějí držet své nejlepší hráče". Ozval by se někdo z top 3 a i za menší cenu než by nabídnul Baník (zase ale třeba lákavější procenta z dalšího prodeje) a už by byl pryč. Je to i o renomé toho klubu, ne že ne.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
soukup

a o možnostech, co nabídnou hráči. Když se ozve Baník, Bolka, Jablonec a podobně, můžeš hráči zvednout plat nebo se s ním dohodnout ve stylu "tady máš jistej základ, hra na tobě stojí, když se ti bude dařit, za rok se ozve Plzeň a pustíme tě". Ale když se ozve rovnou teď Plzeň, tak není co nabídnout jako výhodu při setrvání

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Kdepak, to je Slovan Praha.

Nám liga nepatří, kdyby ano, kupujeme každého i za šílené částky.

Holt jste na úrovni karviné, nastřelíte částku a čekáte, že místo k nám vám to zaplatí rezerva Liberce či Plzeň.

Upřímně, mi je to jedno, své sem k tomu napsal. Ušetřené peníze holt zainvestujeme jinde a jak Brno naloží s nasraným Růskem, to už je jejich boj, ne náš :-)

Reagovat
soukup

možná jsme na úrovni Karviné, ale vy rozhodně nejste na úrovni Slavie, Plzně nebo Sparty, ale chováte se tu někdy, jak kdybyste vyhráli deset titulů v řadě. Před třemi lety jste byly stejný hovno jako Zbrojovka - nováček ligy. Teď jste vejš, zhruba tam, co by Zbrojovka za tři roky taky ráda byla, ale pořád je to úroveň Mladá Boleslav.

Zbrojovka neudělala jen to, že odmítla vaši nabídku na hráče. Bez debilních vyjádření podle všeho po férovým jednání z obou stran a ty se tu chováš jak zhrzená dvacítka, co když dostane kopačky, tak všude říká, že to byl stejně kretén. Dyť víš hovno, jestli je Růsek nasranej nebo ne, víš hovno, jak dobrá nebo špatná byla nabídka Baníku.

Reagovat
KoryVCF

Reagovat
smazaný uživatel

Ty se čílíš jen kvůli tomu, že je dobře, že se nenecháme ojebat od regionálních týmů? Aha.

Neříkám, že Růsek je kretén, dle všeho je to dobrý hráč, ale když Baník nechce přistoupit na ojebání peněz, tak jsem samozřejmě za to rád.

Už sem to psal jednou, že ty peníze se mohou investovat jinde a Brno, ať si s nasraným Růskem, který k nám chtěl dělá, co chce.

Co je na tom špatného?

Reagovat
soukup

však ne Růsek, ale vyjadřuješ se tu, jako že Zbrojovka jsou kreténi. Že vás ojebávají a neváží si vaší skvělé nabídky a nechovají se jako správný regionální tým, co když si Baník ukáže, tak musí hned hráče zabalit s mašličkou a poděkovat za nákup. Stříká z toho arogance a povýšenost. Ale samozřejmě sám to na svých postech těžko uvidíš

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ano, to sem napsal a stojím si za tím. Nabízeli jsme dost slušnou částku a dva hráče k tomu.

Nechceš, OK, proč ne. Ale nevidím důvod, proč by Baník měl přistoupit na to dávat za frajera +15 M. To se mohl rovnou vzít Lingr... A asi si už možná pochopil, že toto není transferová politika Baníku.

Takže jsme zas u toho, než aby si moravské a slezské kluby pomáhali, tak cítí prachy a snaží se z toho co nejvíce vytřískat. Tak jo, ale jinde.

Jak říkám, mi to žíly netrhá, že tu nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

Každý tým se snaží co nejvíc vytřískat, když už někdo chce jejich klíčové hráče. Na nějakou pseudo moravskoslezskou výpomoc se ti tak akorát každý vysere

Reagovat
smazaný uživatel

Oni budou ztratní, až třeba budou chtít oni hráče atd. Opava to pochopila, jiní ne.

To je pak těžké, no.

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Na tebe se tu čekalo

Reagovat
PISTOLERO

Amen. Arogance chacharů nezná hranic.

Reagovat
Dru Zeree

To je směšný. Prostě požadují víc peněz, než můžete dát. To je jak u Lingra. Myslet si, že nabídnu 8 milionů a všichni se poserou . To přece není o ojebávání Baníku, vítej v kapitalismu.

Reagovat
Banikovec7

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
smazaný uživatel

Však sem to již vysvětlil. Kapitalismus to být může, proč ne. Vy zas tady z toho děláte estrádu. Já ne :-)

Reagovat
soukup

děláš a ani si to neumíš přiznat

Reagovat
smazaný uživatel

No, kdo tu vyskočil jako čertík z krabičky jsi ty, ne já. Nemám ani proč.

Reagovat
doocetung

tyvole, já už ty tvoje příspěvky nemůžu ani číst neberu ti že máš asi o dění v Baníku větší přehled než většina, ale chováš se tu jak totální šašek co sežral všechnu moudrost světa a všechny jiné názory kromě tvojeho jsou špatné

Reagovat
smazaný uživatel

Co jsem řekl špatně? Že je dobře, že se Baník nenechal ojebat o +15 míčů? A že je dobře, když ty peníze zainvestuje jinde?

Za to mě vážně chceš prcat?

Aha...

Reagovat
doocetung

Spíš než konkrétně za tuhle diskuzi je to za plno minulých dohromady jsi neskutečně vztahovačný, ať už cokoliv někdo něco napíše na Baník, a nebo jako v tomhle případě.. Proč zas hned psát že nás chce někdo ojebat? Si fakt myslíš , že primární cíl Brna je nás ojebat o pár mega? Bože.. Prostě si ho cení na 15mega a buď to dáme a nebo si ho prostě radši nechají. Nic víc, nic míň

Reagovat
smazaný uživatel

Vztahovacny?

Co se dnes ještě nedozvím... Pokud někdo píše hlouposti o FCB, tak se ozvu, to není nic špatného.

Ze ty mas dnes taky nějak prehrato, že sis sem přišel na mě upustit páru? Pokud nerozumíš tomu, jak jsem myslel to ojebani, leč je to tu x krát vysvětleno, tak není o čem a asi tu jen zajebavas diskuzi s tím, aby sis nahnal body, no. Dal nemá cenu moc pokračovat, měj se :-)

Reagovat
PlackaSKS

Reagovat
Blasphemer

Reagovat
Bakary3

Reagovat
smazaný uživatel

Z hlediska penez logicky krok Brna, za pul roku prijde treba zid a da jim treba dvakrat tolik. Ale zase se pripravili o dobre hrace pro boj o zachranu, takovi jako od nas jim ze Slavie neprijdou - a) vsichni jsou uz v Liberci b) kdo by dobrovolne sel hostovat do Brna...

Reagovat
John Obi Mikel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
lichna.

Reagovat
Kiwi-21

Koho jste vlastně nabízely ??

Reagovat
Greny

Šindeláře a pak přidali Smolu

Reagovat
Kiwi-21

Jj děkuji Šindelář by byl fajn i když nevím jak moc potřebuje Brno do obrany posílit tak na místě Brna bych to zkoušel na 12+ Šindelář, Smola dle mého názoru zas nějakou cenu nemá a bude rád jak se vrátí do Opavy ještě

Ale díky za info

Reagovat
Greny

Do obrany posílit potřebujeme aktuálně je tam jen Dreksa a Moravec zranění : Endl, Kryštůfek, Šural, Kotula a i Baris teď hrál na beku útočník Hladík..

Na druhou stranu o víkendu má dorazit posílá do defenzivy tak jsem zvědav kdo to bude

12 m je málo v době když Slavia vytáhla ceny za hráče tak vysoko.. takže neprodavat

Reagovat
Kiwi-21

Tak tu cenu zase beru tak že pokud se prodává mimo Top 3+ Šindelář tak je dobrá cena ale chápu postoj Brna buď se ti vyplatí a půjde za lepším a za více a nebo pomůže k záchraně a odejde za +- stejné peníze tak či tak, v Karviné sice tak prodělaly na Wagnerovi ale zase pomohl k záchraně 13 góly v té sezóně

Reagovat
Greny

A ke Smolovi.. trenér má rád hráče co zahrají více pozic a spíše běhavé typy proto třeba je Vaněk na hraně sestavy a vypadá to na lavičku, nelíbí se mu jeho přístup atd... Zatím nemůžou najít společnou řeč, navíc tím že by přišel Smola a odešel Rusek bychom dopředu dost oslabili

Reagovat
smazaný uživatel

Smola musí určitě zůstat v Baníku, pokud je situace jaká je.

Reagovat
soukup

Tohle se pořeší tím pravidlem o maximálním počtu hostování v jednom týmu. Příští rok budou ve Slavii tahat sirky. Tři nejdelší Liberec, nejkratší je jasný Brno

Reagovat
čolo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ratusek

Reagovat
HorajzmAmmann

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Han střelil první

Reagovat
Kepy_FCB

Jeho škoda, čím déle bude hnít v Brně tím méně v kariéře dokáže jako všichni odchovanci brněnští

Reagovat
Bakary3

Urcite...

Reagovat
Greny

Tak vůbec se nepotkali názory obou klubů na Ruskovu cenu

8-10 mega plus Šindelář je prostě málo.. to že Baník chtěl pak přidat Smolu to snad ještě zhoršilo protože takovej hráč se Machálkovou vůbec nehodi

Jinak nechápu zde ty kecy že Rusek zůstane v Brně nasranej... Momentálně se jedná o tom že prodlouží smlouvu o rok dva ...

Reagovat
honza.kvapill

A co ten Svozil do Jablonce? Zas jen kec zonglu, nebo to ma nejake pravdive zaklady?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozřejmě, že nemá. Když už jen ta varianta, že odejde Svozil do Jablonce za 7 mega, když jsou ve finanční kondici jaké jsou a JS by nebrali hned do základu je sci-fi. Psali tam i o Šindelářovi...Takže bychom měli 3 stopery a Zio...On si zaslouží přestup dál a co vím, tak jsou s vedením domluvení, že deadline je do konce srpna, když nějaký klub splní podmínky, tak tam přestoupí, jestli ne, tak zůstává min. do zimy a měl by podepsat vylepšený kontrakt do roku 2024. Všechno je tam naprosto korektní. Kdyby Zio neodešel, tak v té první repre přestávce odejde Šindy (asi by to nakonec byla ta Karviná), jestli by Zio odešel, tak by zatím zůstal, ale max. do zimy, perspektivní pro LK není a měli by mít na radaru min. tři stopery, byl tam i Martinec, ale ten podepsal v Jablonci, takže by tam měli mít aktuálně dva černochy, jednoho z české ligy, druhého ze slovenské ligy a Lischku na hostování s opcí ze Sparty (prý jsou aktuálně víc naklonění, že by v kádru byl čtvrtým stoperem Plechatý a opce by mohla být zaplatitelná)...

Reagovat
honza.kvapill

Mne to taky prijde jako blbost. Hlavne Svozil ma potencial byt opravdu dobrym stoperem a nahradit Zia. Jina by byla, kdyby svozil chtel sam odejit a bylo neco pravdy na blbem vztahu s Kozlem...

Reagovat
smazaný uživatel

To je samozřejmě hloupá pomluva.

Reagovat
honza.kvapill

Diky za info. Zongl je dno.

Reagovat
HorajzmAmmann

Svozil do Jablonce maximálně za 20 mega a půlku přehrady. Jinak nasrat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele