Baník odehrál velice dobré utkání, uznal sparťanský trenér Vrba

01.11.2021, 10:03
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (25)

Přidat komentář
standa91

Až tak dobré že jste málem vyhořeli.. škoda...

Reagovat
icka

Vyhořeli spíš rozhodčí a var než Sparta.

Reagovat
Beči

Zasloužená plichta. A hlavně už prosím nestav Bořka do základu. Ten chlap už na to evidentně nemá a Karabec nemůže být na lávce, ten potřebuje hrát.

Reagovat
smetos

Reagovat
kilobyte

Bohužel Karabec je teď taky z formy. Ale i přesto má lepší čísla než Dočkal.

Reagovat
žrout

A není z formy právě proto, že vůbec nehraje, necítí žádnou důvěru trenéra a je pod tlakem, že pokud nepředvede okamžitě 2x lepší výkon než Dočkal, tak má to místo Bořek pronajaté? Přitom nevidím nic, co by mělo Dočkala upřednostňovat před Karabcem i bez formy. To co teď hraje Dočkal, zahraje Karabec v klidu taky i na svém minimu.

Reagovat
Neon

Reagovat
doshcz

Reagovat
kilobyte

Je to i tím, že nehraje. Ale přijde mi, že se ani tolik nesnaží. Zápas v Teplicích v poháru pro něj mohl být vstupenkou do základu, jenže vypadal na hřišti snad nejhůře.

Jestli nedokáže hrát pod tlakem, tak stejně v základu hrát nemůže. A hlavně musí využít šance, které dostane. Nemůže čekat, že mu Vrba řekne, že má jasný základ.

Reagovat
žrout

Otázka je, jakou bys cítil motivaci ty, kdybys věděl, že někteří mají na tvém postu místo jisté, protože jim trenér straní. Navíc je mu 18 a asi ještě ne každý je v tomhle věku tak vyzrálý, aby vše zvládal skvěle.

Reagovat
kilobyte

Tohle je fotbal. Prostě musí makat a ukázat trenérovi, že na to má. Nevím jak vypadá na tréninku, ale v zápasech mi nepřipadal, že do toho dává vše.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
žrout

Reagovat
srbic13

Dockal na to urcite ma, ale nepotkava se s formou (ano, dlouhodobe), prosim nezamenovat tyhle dve veci. to se pak prodava Sima do Anglie za desitky milionu eur a podobne.

Reagovat
SuperBanikovec

Penlaty, ne-penalty, konečně parádní zápas se skvělou atmosférou a vypjatými situacemi tak jak to se Spartou má být.... Jenom škoda, že bylo tak málo fans Sparty ve Vítkovicích. Má ten nízký počet nějaký důvod?

Reagovat
icka

Osobně překvapil ten malý počet víc lidí

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit ze se psalo ze na trati byla nehoda a vetsina lidi zo nestihla

Reagovat
Greny

v Anglii by to odlozili

Reagovat
HorajzmAmmann

většina prý dorazila až v 85. minutě - něco s vlakem

Reagovat
Puskas

akorát na penaltu?

Reagovat
monty25

Prý sebevrah na trati.

Reagovat
kilobyte

Jako fakt? To stihli tak akorát dvakrát "Bojujte za Spartu." a mohli zase jet.

Reagovat
Banikovec7

No přišli zrovna tuším u té druhé sparťanské penalty, tak v té době tam byla docela euforie a rozjeli to, ale potom už o nich do konce zase moc slyšet nebylo.

Reagovat
verv

Někdo skočil pod vlak, kterým jela většina lidí z Prahy takže zpoždění 2 a půl hodiny. A ještě je snad držela PČR nějakou dobu před stadionem, ale to nevím, co je na tom pravdy. Každopádně do sektoru dorazili kolem 75. minuty.

Reagovat
wwwx

Baník předvedl dobrý výkon, Boleslav předvedla dobrý výkon... Už by to chtělo, aby i Sparta předvedla v lize dobrý výkon.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele