Augsburg našel náhradu za Maasena, do roku 2025 podepsal s Thorupem

15.10.2023, 19:24
Aktuality
Jess Thorup (© AFP)

Novým trenérem Augsburgu se stal Dán Jess Thorup. Vedení německého prvoligového klubu, v němž působí i český brankář Tomáš Koubek, dnes oznámilo, že s třiapadesátiletým koučem podepsalo smlouvu do roku 2025.

Thorup na lavičce nahradí devětatřicetiletého Enrica Maasena, jenž byl na začátku týdne kvůli špatným výsledkům odvolán. Augsburg má po sedmi bundesligových kolech jen pět bodů a v tabulce je patnáctý.

Koubek pod Maasenovým vedením v této sezoně důvěru nedostal. Thorup byl více než rok bez angažmá, naposledy působil v Kodani, kterou dovedl k titulu.

Autor: ČTK

Komentáře (1)

Přidat komentář
Rudnevs

Skvelá voľba pre FCA. Medzi nemeckými trénermi momentálne nie je zas až taká kvalita či kvantita ako bola kedysi a mnohí sú už vyhorelí alebo stroskotali hneď na začiatku, takže občas je takáto zaujímavá voľba zo zahraničia oveľa lepším riešením než ten nekonečný “incest” tých istých nemeckých trénerov, pri ktorých fans zrejme už od začiatku vedia, čo ich čaká a ako to skončí A som rád, že Schalke to už pochopilo taktiež.

Nuž a čo dodať.. gratulujem FCA k tohtoročnej záchrane. Zas to dajú zmrdi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele