ATLETIKO POVEDE I NADÁLE AGUIRRE

19.06.2007, 12:23
Aktuality
Atletiko Madrid se sice nedostalo do Poháru UEFA a zatím ho čeká pouze Intertoto Cup, přesto si vedení španělského klubu pojistilo služby svého trenéra. Javier Aguirre podepsal smlouvu na další rok a jako dárek dostal jednu nadějnou posilu...

Atletiko letos dlouho bojovalo o účast v předkole Ligy mistrů, nakonec to ale stačilo až na sedmou příčku. Týmu hodně uškodila zranění, kolenní vazy si přetrhli Maxi Rodriguez s Martinem Petrovem a především absence prvně jmenovaného byla hodně znát.

Možná i proto se vedení klubu rozhodlo přivést dalšího záložníka. Z Osasuny na stadion Vicenteho Calderona míří španělský reprezentant do 21 let Raúl García, za něho Atletiko zaplatilo třináct milionů eur.

20letý García možná nebude na dlouho jedinou posilou madridského klubu. Ten má zájem i o Joseho Antonia Reyes, který stále patří Arsenalu a letos hostoval v Realu Madrid. Manažer londýnského klubu Arsene Wenger s Reyesem příliš nepočítá a přestup do Atletika by mohl být uzavřen ještě do konce tohoto týdne.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*torres

Jo je dobrý že zůstal,měnit trenéra každou sezonu je na nic.Jinak skvělá posila Raul Garcia

Reagovat
Xavi

Jj. to by mohl být krok vpřed pro Atlético. Měnit trenéry a s nimi půlku kádru nikam nevede.

Reagovat
Shevchenko

Dost dobrý kauf. Jinak Reyes do Sevilly!

Reagovat
smazaný uživatel

Dúfam že sa im podarí dostať sa z Intertota do Uefy. Zaslúžili by si to................

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

už mě štvaly ty neustálé výměny trenérů..

Reagovat
HOST*mysman

kolenní vazy si přetrhli Maxi Rodriguez s Martinem Petrovem

to zni jak kdyby si je pretrhli navzajem

Reagovat
HOST*Andy Conceicao

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele