Atlético využilo šanci a má nového stopera, zdarma přišel Gabriel Paulista

31.01., 13:01
Aktuality

Atlético Madrid před třemi dny měřilo síly s Valencií a vyhrálo 2:0, nyní s tímto klubem pro změnu obchodovalo. Defenzívu klubu z hlavního města Španělska vyztužil Gabriel Paulista, 33letý brazilský stoper přišel zdarma.

Informace o chystaném odchodu Jihoameričana z Valencie se začaly množit začátkem tohoto týdne, Netopýři neměli v plánu prodloužit fotbalistovi končící smlouvu, chtěli ušetřit na jeho platu a obě strany se nakonec dohodly na předčasném rozvázání spolupráce. Volným hráčem byl jenom krátce, rychle se podrobil zdravotní prohlídce v Madridu a následně podepsal kontrakt do června tohoto roku.

Paulista v minulosti oblékal dresy Villarrealu a Arsenalu a na Mestalle působil šest a půl roku. Za Valencii celkem nasbíral 213 soutěžních startů, dal osm branek a v sezoně 2018/2019 s bývalými spoluhráči vybojoval triumf v Copa del Rey.

Atlético během ledna obměňuje kádr a z kabiny odešli Çağlar Söyüncü (Fenerbahçe), Ivo Grbić (Sheffield United) a Javi Galán (Real Sociedad). Vedle Gabriela Paulisty přišli brankář Horațiu Moldovan a záložník Arthur Vermeeren. Novou akvizicí se naopak nestane Moise Kean, útočník Juventusu neprošel zdravotní prohlídkou.

Autor: Tomáš Pavlík / atleticodemadrid.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
kattos

Takovej pardál už

Reagovat
Mass

Ani se nedivim. Předposlední hráč s vyšším platem a Gayu si Lim snad vyhodit nedovolí (i když u toho cocota je všechno možné).

Paulista je hráč pořád dobrý, ale jeho kvalitu snižují různé disciplinární kiksy. A to prostě není dobré, když má řídit kolem sebe mladé spoluhráče.

Reagovat
JakubOcko

Nejlepší zpráva dne Starý, nestabilní výkony a ještě k tomu často zraněný Aspoň dostane příležitost někdo z béčka, kvalitních obránců tam máme hodně Třeba kapitán béčka Rubén Iranzo si konečně kopne v Áčku

Reagovat
-R2D2-

Clement Kounde. Mě z něj jebne. Yamal světovej.

Reagovat
Xavi

Proč není preview k 23. kolu?

Reagovat
Raul=Real

Lebo sa začína hrať až v piatok.

Reagovat
Xavi

Jo aha, to je dohrávka, jak byl ten superpohar.

Reagovat
-R2D2-

V suchym…

Reagovat
Hachim Mastour

Juj pekne Gabrielito

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele