Atlético myslí na budoucnost, z Antverp přivedlo Vermeerena

27.01., 16:13
Aktuality
Arthur Vermeeren (© AFP)

Atlético Madrid pokračuje v posunech v kádru a získalo jednu posilu pro budoucnost. Důležitým článkem pro nadcházející roky by měl být Arthur Vermeeren, osmnáctiletý záložník přišel na přestup z Antverp.

Vermeeren měl řadu zajímavých nápadníků a jeho výkony bedlivě sledovaly Barcelona, Arsenal, Manchester City nebo Tottenham. Atlético s ním podepsalo kontrakt na šest a půl roku, do Belgie pošle osmnáct milionů eur hned, dalších až sedm milionů může doplatit v závislosti na bonusech.

Vermeeren má na svém kontě dva starty za seniorskou belgickou reprezentaci a byl stabilním článkem základní sestavy Antverp. Za poslední rok a půl odehrál přes šedesát zápasů, jeho kvalit si byl moc dobře vědom i trenér Mark van Bommel.

"Suma 25 milionů eur představuje výhodnou koupi, Arthur je přirozený talent. Jedná se o špičkového hráče a během několika nadcházejících let to uvidí úplně všichni. Jakmile odehraje několik zápasů za Atlético Madrid, bude jeho cena okamžitě vyšší," domnívá se Van Bommel.

Autor: Tomáš Pavlík / sport.es

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

U něj jsem očekával, že půjde minimálně za 50, když si vezmu, za kolik chodí hráči z Eredivisie. Mezi těmi ligami podle mě zase takový rozdíl není. Atlético zajímavé a neočekávané posily, pokud dotáhnou i Keana.

Reagovat
Seydou Doumbia

Tři největší prodeje v historii Antverp v této sezoně, zajímavý. Mimo něj ještě Pacho (Frankfurt) a Avilla (Ajax)

Reagovat
Well

Hodně dobrej přestup.

Reagovat
Phillipinho

Sleduje ho nekdo, aby ho mohlo trochu popsat?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele