ASTON VILLA ZÍSKALA I YOUNGA

24.01.2007, 13:12
Aktuality
Aston Villa získala během jednoho dne hned dva útočníky a po Johnu Carewovi se birminghamskému klubu upsal také Ashley Young. Jeho dosavadní zaměstnavatel Watford za svou mladou hvězdu vyinkasoval osm milionů liber hned a dalších 1,65 milionu na jeho konto může přibýt v případě dobrých Youngových výkonů.

"Má obrovský potenciál a myslím si, že ho naplno předvede. Ashley je opravdu velmi talentovaný hráč. Častokrát jsem ho viděl a za svým názorem si plně stojím," raduje se z nové posily manažer Aston Villy Martin O'Neill.

"Tohle je velká šance a já už se nemůžu dočkat, až začnu hrát. Jsem rád, že je to všechno již za mnou. Je tady dobrá parta a já už chci začít pracovat. O víkendu máme volno, což mě mrzí," těší se na nové angažmá Young, který dal Aston Ville přednost před West Hamem.

Young se ve Villa Parku domluvil na smlouvě do léta 2011 a jeho týdenní příjem by se měl pohybovat okolo třiceti tisíc liber. V útoku birminghamského klubu by měl nahradit Milana Baroše.

Anglický reprezentant do 21 let na sebe výrazně upozornil v loňské sezóně, kdy zaznamenal 14 branek a velkou měrou tak pomohl Watfordu k návratu mezi elitu. Letos se mu ale zatím nedaří, navíc až do konce sezóny bude mimo hru nejlepší kanonýr a kapitán "Sršňů" Marlon King, což se hodně negativně podepsalo na výkonech týmu - Watford je v tabulce Premier League až na posledním místě se sedmibodovou ztrátou na 17. Wigan. I proto se Youngův odchod z londýnského klubu jevil jako samozřejmost.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.co.uk

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Ne proč do Villy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele