Aston Villa přišla o dvě opory, Heaton a Wesley letos dohráli

03.01.2020, 10:25
Aktuality
Tom Heaton a Wesley ve zbytku sezóny nepomohou Aston Ville. Zkušený brankář a talentovaný útočník si ze zápasu na hřišti Burnley odnesli vážně zraněné kolenní vazy...

Byl to právě brazilský útočník, kdo poslal Villans do vedení, které ještě do konce prvního dějství znásobil Jack Grealish. Po změně stran už jenom korigoval Chris Wood.

Tou dobou už nebyl na trávníku Wesley, který musel se zraněným kolenem ze hřiště zhruba dvacet minut před závěrečným hvizdem. Těsně před koncem ho následoval Heaton.

Zmíněná dvojice následně podstoupila podrobná vyšetření, která prokázala přetržené přední zkřížené vazy a s tím související předčasný konec sezóny. Aston Villa tak s jistotou bude hledat posilu do útoku, přičemž v brance vsadí na Ørjana Nylanda nebo Jeda Steera, jenž překonal zranění lýtka.

Autor: Jiří Vojík / skysports.com

Komentáře (23)

Přidat komentář
Seydou Doumbia

Pokud bude Nyland chytat jako v poháru proti Live tak by to nemusel být úplný průser. Wesley poslední týdny hraje tužku, ale zase by mohli přivést nějakého utočníka na hostování (Batshuayi, Giroud, Cutrone?)

O udržení to bude velký boj. Čekal jsem jasnou výhru Burnley a Villa mě překvapila. WHU se díky Moyesovi bát nemusí a Norwich se mi už ted zda jasný. O sestup potom asi už jen Watford, Bourm, Villa a Burnley. Ostatním týmům věřím.

Reagovat
smazaný uživatel

A kde si nechal Newcastle?

Reagovat
Seydou Doumbia

Trojici Newcastle, Southampton, Brighton věřím že se udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Newcastle je zatim v klidu, ale momentalne mi prijdou mozna jako nejhorsi tym v lize - Watford se zveda, Norwich aspon ma nejakej herni plan navzdory hura fotbalu, Tresinky pujdou nahoru... Oproti tomu Newcastle ma hroznyho kouce, hrajou na 5 obrancu, az na vyjimky jako Almiron jsou to vylozene kopaci - proste vylozene Champovej tym.

Reagovat
Seydou Doumbia

Pravda ten Newcastle nemá zrovna špičkové fotbalisty, ale nechci aby spadli do druhé ligy. Mě zase jako vyloženě druholigový tým příjde Burnley. Klasičtí kopáči podobní Stoke. Watford tam má neskutečný bordel v tom týmu uvidíme zda pár solidních hráčů (Deulofeu, Deeney, Doucouré, Sarr) to urvou. Bourm má hodně zraněných a dostávají dost gólu, ale když se jím vrátí obránci a vzpamatují se Wilson s Kingem mohlo by to šlapat. Bude to vyrovnaný boj o záchranu v PL.

Reagovat
Pride

Tady prostě nějaký blbeček vymyslel, že má Newcastle hroznýho kouče a ovce to opakují. Bruce není špatný kouč, s Newcastlem hraje nad plán a nebude mít problém se udržet. Víc si o něm zjisti a pak píčuj.

Reagovat
smazaný uživatel

Už sa píše o Butlandovi a útočník bude treba určite

Reagovat
JessePinkman

Sturridge

Reagovat
Seydou Doumbia

Aby měl Wesley při marodce partáka na ps4?

Reagovat
JessePinkman

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
8lampard8

Reagovat
smazaný uživatel

Na 90 procent je překvapivá bomba, Aston Villu posílí Bony Wilfried a do branky Butland.

Reagovat
smazaný uživatel

Takze letos nebo ve zbytku sezony?

Reagovat
JacoBee

Reagovat
smazaný uživatel

V Arsenalu ted meli Bellerin a Holding skrz kolenni vazy pauzu tak cca na 10 mesicu

Reagovat
smazaný uživatel

Grealish u nich podle me taky uz asi dohral

Reagovat
wishmaster

Ja si myslím, že sezónu dohrá u Villains. Gólovo sa mu darí a ako odchovanec Aston Villy bude chcieť spraviť všetko pre záchranu. Stále mu je 24 a keď bude takéto výkony podávať naďalej, v lete si bude môcť vyberať z popredných klubov

Reagovat
Noustress

asi si nenechaju odísť klučoveho hráča v boji o udržanie, keď im vypadol Mcginn Heaton aj Wesley zo základu

Reagovat
Kucka

Reagovat
doshcz

Krmenčík do Villy

Reagovat
smazaný uživatel

Kto?

Reagovat
cristiano.K.

na záchranu jim ani trochu nevěřím.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele