AS ŘÍM USILUJE O IBRAHIMOVIČE

09.05.2003, 13:46
Aktuality
Italský klub AS ŘÍM by létě rád získal švédského útočníka bosenského původu Zlatana Ibrahimoviče. Tímto tahem by v Římě vzrostla konkurence, již nyní je sestava nabitá skvělými útočníky. "S Tottim by Zlatan vytvořil skvělou dvojici," řekl trenér AS Fabio Capello.

21letý útočník je nyní hráčem Ajaxu Amsterdam. Pod trenérem Ronaldem Koemanem má v týmu neotřesitelnou pozici. "Je to typ hráče, který pracuje pro tým. Navíc umí střílet branky," chválil Capello švédského útočníka.

V Římě však vyrůstá další skvělý talent, Antonio Cassano. Tento mladý hráč má podobné proporce jako Ibrahimovič, ale brzdí ho jeho nezvladatelný temperament. Kromě něj jsou v týmu další skvělí útočníci - Vincenzo Montella, Francesco Totti a Marco Delveccio. Není tedy jisté, zda se v případě přestupu Zlatan prosadí.

Ibrahimovič už mnohokrát říkal, že rozdíly mezi Ajaxem a AS nejsou velké. Jediným rozdílem jsou kvality lig, prosadit se v Serii A není lehké. Taktéž by Zlatan udělal velký krok ve své dosavadní krátké kariéře.

Cena za tohoto mladého hráče nebyla zveřejněna, ale mluví o částce, která by neměla přesahovat 30 miliónů eur.

Autor: Jan Grabec

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele