AS Řím se ve zbytku podzimu musí obejít bez Pellegriniho

29.11.2021, 17:19
Aktuality
Lorenzo Pellegrini (© AFP)
Lorenzo Pellegrini do konce roku vypadne ze sestavy AS Řím. Kapitán italského celku si ze včerejšího zápasu s Turínem FC odnesl zranění svalového charakteru...

Pětadvacetiletý záložník proti Granata vydržel na trávníku pouze úvodních patnáct minut, jedinému gólu Tammyho Abrahama už Pellegrini přihlížel z pozice diváka.

Během dnešního dne odchovanec AS Řím podstoupil podrobné vyšetření a verdikt není úplně příznivý, neboť má absentovat 30 až 40 dnů. Pellegrini určitě vynechá zbytek podzimu.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (2)

Přidat komentář
Kluivert9

Spíš neobejde.

Reagovat
Largo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele