AS Řím oficiálně vykoupil Cristanteho z Atalanty

28.02.2019, 12:20
Aktuality
Bryan Cristante se stal oficiálně kmenovým hráčem AS Řím. Giallorossi nejprve před sezónou přivedli italského reprezentanta na hostování s povinnou výkupní doložkou, která se nyní po zaplacení 15 milionů eur aktivovala...

Odchovance AC Milán hned po skončení dorosteneckého věku angažovala Benfica, tam se však 23letý záložník neprosadil, to se změnilo až na hostování v Atalantě Bergamo.

Zejména během uplynulého ročníku předváděl Cristante skvělé výkony, čímž na sebe upoutal pozornost movitějších celků. Atalanta přitom talentovaného hráče v létě vykoupila za pouhých pět milionů eur, načež ho obratem dokázala výhodně prodat do AS Řím.

Giallorossi nejdříve přivedli šestinásobného reprezentanta Itálie na roční hostování za 5 milionů eur, součástí dohody však byla povinná předkupní opce za dalších 15 milionů evropské měny, která se nyní oficiálně aktivovala. Dalších deset milionů obsahují výkonnostní bonusy.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (40)

Přidat komentář
Squinty

Co ten Monchi do Arsenalu?

Reagovat
Emmett Brown

Nech ide a vezme so sebou aj N'Zombiho

Reagovat
Largo

Tak nějak to asi dopadne no.

Reagovat
smazaný uživatel

Jste s ním nespokojený?

Reagovat
smazaný uživatel

Je úplně ale úplně zbytečný ve hře.

Reagovat
Largo

Jo, hrozně.

Reagovat
Emmett Brown

Nepamätám si horšieho záložníka, 26 mega tvl.

Reagovat
smazaný uživatel

v seville byl, top, nechapu ze si to v pomalejsi lize nedava

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
ED91

Nefungujúci herný systém...

Reagovat
Alberto Aquilani

Fuh, doprdele. Prvý človek tu, ktorý na to prišiel je Juventino. A "naši" pokračujú v tých básničkách, že po Gonalonsovi sme druhý rok po sebe kúpili najhoršieho hráča na planéte.

Reagovat
rezba

Gonalos stál 5 a bylo to buď se chytne nebo ne. Nzozi přišel za 25 jako hvězda. To je rozdíl.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedna věc je herní systém, druhá jeho nasazení a snaha.. a neustálá potřeba presovat osamoceně a zůstat pak viset vpředu.. Třetí je fakt, že absolutně nemůže hrát jao samotné DM, což pochopili i v Seville, kde až v dvojpivotu šel nahoru.

Maxime by byl do dvojpivota s Danim v pohodě, umí dát vertikální příhru, a Dani by vrovnal ty jeho sklony k minelám.

Jenže před sezonou se nepočítalo s dvojpivotem.

Reagovat
Largo

Reagovat
Alberto Aquilani

Veď tu a aj od tých sprostých Taliánov na sociálnych sieťach dostával čočku ešte aj v tých zápasoch kedy hral dobre. Slabo hrá až posledne, dlho tú zálohu držal. To je totálny problém chápania futbalu, hlavne keď si prečítam hodnotenia po zápase od Talianov. Každý by tam chcel nejakého Kantého alebo koho, aby to všetko obehával a bol rýchly. Proste jak na playstastion. Akurát som pozeral na el classico a som si hovoril, že taký Busquets by bol po 2 zápasoch u nás "pippa assoluta". Veď ten hrá podobne ako Nzonzo a ešte sú aj rovnako pomalí :-) A o takom Willym Carvalhovi z Betisu ani nehovorím. Títo hráči sa všade inde dokážu presadiť, len pod hipsterom si ideme na tej vlne, že kupujeme hroznú zgerbu (chudák Gonalons).

Reagovat
smazaný uživatel

Dobrých zápasů měl jen pár. Na DM nemusí vynikat, ale nepovažuji jeho výkony za víc než průměrné. Ani ty vertikály, za které ho vychvalovali, už nedělá, nechává za sebou lochny a vůbec je takkticky hrozný.

Hájil jsem ho pro tu neviditelnou černou práci, ale jestli se sebou něco neudělá, nemá smysl, aby zůstával.

Můj pohled na hráče jako Busquets nebo Jorginho je že můžou hrát jen v určitém týmu nebo pod určitým trenérem. Jinde vyhoří, proto skončil tak brzo jako hráč Guardiola.

Nikdo tam nechce Kanteho, ale takticky disciplinovaného hráče, který umí odebrat míč, číst hru a pomůže s rozehrou, takový hráč ale nesmí propadnout někde pod útokem (náš presink nefunguje, je nesystémový, ale reaktivní, ale on vyráží ještě dvakrát nesmyslněji než ostatní a navíc se zpožděním) vyklusávat, nahrávat soupeři, ale radši na jistotu. Navíc ani jedno jeho angažmá ničím nenaznačilo, že by se mohl hodit DiFrovi do hry, což mi vadí nejvíc. Osobně proti němu nic nemám, Španělsko, Francie nebo EPL tým, který bude zálohu překopávat mu sedne a zase ho někdo docení.

Reagovat
Francesco Totti AS

N´zonzi je žoldák, co hraje v Římě jenom proto, že ho dotáhl kamarád Monchi, má tu smlouvu a dávají mu peníze. Navíc u něho nevidím jedinou pozitivní herní vlastnost. Podle mě je uplně zbytečný

Reagovat
Largo

Tak zacatek mel vybornej. Hlavne hlavickovy souboje snad vubec neprohraval, fyzickej fond ma vybornej. Ale ta taktika....

Reagovat
Francesco Totti AS

teď koukám na hlavičkový souboj proti Bologne

Pokud budem hrát na dva DM, tak vidím do základu DDR s Lorenzem a mít jako back up

N´Zonziho za 26 mi přijde kravina. Pokud ho chce Arsik a dá za něj ty prachy (jakože dá) tak adieu

Reagovat
Alberto Aquilani

Jááááj, dobrééééé. Totižto všetci ostatní tu hrajú len kvôli čistej láske ku klubu

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Ze sprostych Talianov . Sprosty a ja uz neviem ako moze byt niekto tak prijebany, je ten, kto si donemoty zastava takeho mantaveho kokota ako je Nzonzi. Ze dlho tu zalohu drzal , toto je cista psychiatria. Tebe nefunguje system v hlave, ze problem chapania futbalu

Reagovat
Seydou Doumbia

Tak kdo sleduje pravidelně Lyon tak ví že Gonalons na to poslední dva roky neměl už ani v Lyonu....

Reagovat
ED91

To je to isté ako u Interu, kúpi sa hráč, ktorého posledné angažmá sa považovalo za vydarené a jak preletí hranice Talianska tak zrazu zabudne hrať futbal? Tu vidím iba dva problémy, buď robia tréneri chybu a majú zbytočne pretaktizovaný systém a ten hráč sa nedokáže naňho správne adaptovať a následne začne strácať motiváciu. Alebo privedú hráča ktorý sa nehodí do systému, taký znova zakrnie a potom ho vyjebú z klubu. A v dalšom klube sa samozrejme bez problému uchytí(mimo Talianska).

Reagovat
GEGE

Top rozhodně nikdy nebyl...

Reagovat
exot12

reprnezentanta

Reagovat
smazaný uživatel

Do teď nevím proč ho ACM pustilo

Reagovat
rossoneri89

on sam sa rozhodol odist do Portugalska kde sa mu moc nedarilo ....

Reagovat
Ragazzo d'oro

Přišel Jack a nebylo místo, tak odešel..

Reagovat
Largo

Začátek skvělej, od začátku roku jsme ho ale trochu utavili. Potřeboval by občas vystřídat. Jinak se mi jeho hra líbí a nákup při dnešních cenách i umění prodávat od Atalanty výborný.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi měsíc a půl byl nejlepší hráč, když byli ostatní v piči, drtil soupeře fyzicky, rozdával pasy, měnl tempo hry. Pak zase zhasnul.

Máme tolik hráčů z formy + zranění Under/Schick, kteří šli taky nahoru, že mi nezbývá než věřit, že pprvé v historii AS bude jaro ve znamení zlepšujících se hráčů, a to až do konce roku. Zatím to vypadá, že na výsledky stačí, aby dva tři hráčí v zápase zahráli, a vykompenzuje to špatný zbytek.. Uvidíme. Inter bude asi bez Icardiho týmovější, ale pořád je tady Spalovo stigma utavených hráčů bez rotace, Milán už moc herně nahoru nepůjde a nevěřím, že udrží tu efektivitu. Bylo by super, kdyby Neapol ještě po EL udělala nějaké remízy, aby se to úplně slilo.

Reagovat
Largo

Já si myslím, že největší šance na LM máme přes Inter. AC mi přijde suverénnější. Neapol bude ztrácet, ale nás to moc neovlivní, ta to druhý místo udrží.

Reagovat
smazaný uživatel

Uvdiíme.

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
smazaný uživatel

Může nějaký klub vykoupit hráče také neoficiálně?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že hrajeme takovou grcku záměrně, abychom nemuseli vyplácet bonusy za Bryana 10, za Patrika 8.

Monchi je génius. Di Fra kouzelník.

Reagovat
maras93

Co to je zas za nesmysly ohledně Cutroneho a Torina? Mu něco nakecal jeho agent, ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Pre mna zatial velke sklamanie

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele