AS Řím nedohrál utkání s Udine kvůli kolapsu Ndicky. Je v pořádku, vzkazoval klub

14.04., 23:35
Aktuality
Evan Ndicka byl v utkání s Udinese odnesen na nosítkách (© AFP)

Zápas italské ligy mezi Udine a AS Řím byl předčasně ukončen za stavu 1:1 kvůli kolapsu obránce Římanů Evana Ndicky. Reprezentant Pobřeží slonoviny zkolaboval v 70. minutě a jeho spoluhráči okamžitě zavolali klubové lékaře, ke kterým se rychle připojila záchranná služba. Ndicka při opouštění hrací plochy na nosítkách zdvihl palec na znamení, že je v pořádku.

Trenér De Rossi jej následoval do útrob stadionu, aby se ujistil, že je v pořádku. Po návratu na hřiště si promluvil se svými hráči, rozhodčím a svým protějškem Cioffim z Udine. Sudí Pairetto se po dlouhé diskusi s římským štábem rozhodl zápas předčasně ukončit.

Klub na sociální síti X informoval, že byl hráč při vědomí převezen na kontrolu do nemocnice, kde ho ve večerních hodinách navštívili spoluhráči. Římané v dalším příspěvku uvedli, že se Ndicka cítí lépe a má dobrou náladu, přesto zůstane v nemocnici na pozorování.

Autor: ČTK

Komentáře (20)

Přidat komentář
Pharrell

Ndicka

Reagovat
Vinci

Nechápu to ukončení zápasu, když byl ok.

Reagovat
Godwinson

Taky ne, ale to je dneska holt v módě. Takový sračky.

Reagovat
Witcher

Kdyby byl bílej tak se hraje dál

Reagovat
M.Vaza

Toho by jen zametli za lajnu..

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
GEGE

Reagovat
ratusek

Reagovat
Francesco Totti AS

Reagovat
Han střelil první

Jasně, strašně v pohodě by se to těm klukům dohrávalo, když jim zkolaboval spoluhráč.

Reagovat
Vinci

Neříkám ze v pohodě, ale nevidím důvod proč to nedohrát. Pochopil bych to pokud by ho odvezli v komatu a nikdo nevěděl zda to přežije, ale takto to fakt nechápu

Reagovat
Largo

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
Pozor skluz!!!

To, že je ok, byla až zpráva z nemocnice dlouho po zápase.

Reagovat
Vinci

To ze není v obrození života bylo jasné už na stadionu. Když má někdo zlomeninu holenní a lýtkové kosti nebo urvané koleno, kdy je hodně pravděpodobný třeba konec kariéry, tak se snad zápasy ukončují?

Reagovat
Emmett Brown

Akože mu spravili kompletné vyšetrenie srdca priamo na ihrisku? OK

Reagovat
Vinci

A k čemu bys potřeboval jako kompletní vyšetření srdce? Snad ti stačí jako základ vědět ze není v ohrožení zivota apod.. A to už se na stadionu vědělo relativně rychle

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Hans82

Tak boze zkolaboval nic mu nebylo melo se to dohrat

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele