AS Řím má posilu do obrany, tu vyztuží mladík Kumbulla

17.09.2020, 22:17
Aktuality
Marash Kumbulla se podle očekávání stěhuje z Hellasu Verona. Dvacetiletého obránce chtěly přední italské kluby a boj o jeho služby nakonec vyhrálo římské AS, to dojednalo a podepsalo dohodu o dvouletém hostování s opcí...

Kumbulla je rodákem z Itálie, na mezinárodní scéně ovšem hraje za Albánii a o jeho služby usilovaly i Lazio, Neapol a Inter Milán. V hlavním městě zatím bude dva roky hostovat, opačným směrem se stěhují Mert Cetin, Matteo Cancellieri a Aboudramane Diaby.

"Řím představuje možnost a výzvu, které je nemožné odmítnout," říká Kumbulla ke svému rozhodnutí.

"Přesvědčily mě plány klubu, při rozhodování jsem vůbec neváhal. Udělám vše pro to, abych nezklamal ty, kteří mi nyní projevili důvěru," slíbil.

Kumbulla v prvním týmu Hellasu debutoval v sezoně 2018/2019 a loni si na své konto připsal 25 ligových startů, v těch zaznamenal i jednu branku.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (35)

Přidat komentář
Slavia10

Nevěřím

Reagovat
Alberto Aquilani

Hovorilo sa o 30 mega, no nakoniec je tá suma vďaka tej hráčskej kompenzácii OK. Zaujímavý typ obrancu. Ešte Smaldini a som spoko.

Reagovat
Slavia10

Vypadá to že nový majitel to chce opravdu vést lépe.

Reagovat
Largo

Bez Smallinga budem slabší než minulej rok i s Kumbullou. Prozatím máme nejvyšší a nejmladší obranu v lize.

Reagovat
RadekVonCZE

Obrana Kumbulla-Smalling-Mancini nevypadá špatně

Reagovat
The Krupy

OT: Pije niekto vo štvrtok večer či len ja som alkoholik

Reagovat
ManUnited

já pil včera

Reagovat
smazaný uživatel

půl flašky slivovice

Reagovat
twelwer

Dal som si aj ja

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
Largo

Nechtěl jsem, ale musel jsem Tě podpořit lahví bílýho...

Reagovat
smazaný uživatel

Vínečko z Piemont?

Reagovat
Lech

Uz jen vyresit kraje obrany, nahradu za Zaniola, Undera, nuloveho Kluiverta a teda jeste jednoho hrota k Milikovi, minimalne stejne kvalitniho jak je on

Reagovat
El-Pistolero-68

Milik jde do AS?

Reagovat
Kaka14

Milik do Rima a nasledne Dzeko do Juventusu ...

Reagovat
Largo

Já bych náhradu za Zaniola nehledal. Respektive do ní neinvestoval. Možná El Shaarawy na půlroční hostování. Ale i bez něj máme na dva posty Pellegriniho, Mchitarjana, Péreze, Pedra, Kluiverta a teoreticky ještě Pastoreho.

Pokud zůstane Karsdorp, tak bych do pravýho beka neinvestoval. Bude tam, bohužel, jako záskok Peres, ale co se dá dělat. Snad Karsdorpovi vydrží zdraví, minulej ročník v Eredivisii byl zase skvělej.

Přijít musí Smalling, pokud odejdou Jesus s Faziem. S Chrisem bude ta obrana lepší jak vloni.

Hrot k Milikovi přijít musí, včera jsem zase četl o Scamaccovi. Toho bych v prvním týmu moc rád viděl. Brankáře teď asi nevyřešíme. Teoreticky ještě výměna Diawara-Torreira a budu maximálně spokojen.

Reagovat
Slavia10

Takže si tam necháte pořád hromadu odpadu ale dáte pryč Diawaru, který je zrovna mladý a dobrý.

Reagovat
Largo

Cože?

Naopak mám pocit, že většina odpadu je na odchodu a navíc to vypadá reálně. Fazio, Olsen, Corić, Jesus, Perotti, atd, na všech těhle odchodech se pracuje.

Osobně bych samozřejmě rád udržel Diawaru a koupil Torreiru s tím, že by šel Cristante o dům dál. Ale nejsou na něj nabídky. Ale když už tak, tak jsem pro prodat Diawaru, kterej má bohatý zkušenosti s vazama a vzít levnějšího Torreiru, kterej je čistokrevnej regista.

Reagovat
Lech

Vymenu Diawara - Torreira bych neriskoval, kdyz uz tak ho koupit, zahrl by si na ukor Cristanteho, ktereho bychom udali v klidu komukoliv ze stredu tabulky za 15 mega.

Toho Karsdorpa si aji sledoval? Ja totiz ne, ale i tak si myslim ze to bude on kdo bude zaskakovat.

Tyjo pozice brankare se u nas zminuje casto, tomu teda vubec nerozumim, Lopez je kvalitni a Mirante na zaskok taky v poho.

Celkove je ten kadr nedoreseny, coz je obraz pozice sportovniho reditele, a taky asi ambici na letosni sezonu. Btw pokud odejde Dzeko, pomuze to hlavne Juventusu, coz ale vlastne stejne neni nas souper, u nas byl stejne vzdycky neposaditelnej ikdyz byl nulovej, bez nej ten tym muze mit mnohem vic tvari. Btw bez nej a Kolarova to vypada na kapitana Pellegriniho zatim podle me cela soupiska strasnej bizar na zacatek ligy

Reagovat
Largo

Jo, s Torreirou souhlas. Spíš mi šlo o to, že Arsenal bude Diawaru hodně chtít, pokud už prodá Torreiru.

Viděl jsem zatím všechny přáteláky, ale musím říct, že to prostě nejsou kvalitní soupeři. Každopádně Karsdorp většinou jeden z nejlepších na place, myslím, že zatím navazuje na to, co předváděl v Eredivisie. Fakt se mi líbil. A Perese nějak přežiju, chápu, že teď peníze na rozsáhlý obměny nejsou.

Kádr je nedořešenej, to je pravda a narážel na to i Fonseca na tiskovce. Akutně tam chybí dva hrotoví útočníci. Džekova neposaditelnost mě štvala, to teď beru jako plus. A Milik do dvou let může být i lepší, je to imho už teď lepší zakončovatel než Edin. S brankářem taky problém nemám.

Teď to prostě chce dotáhnout Milika a Smallinga, plus jednoho mladšího hrota a možná jednoho low-cost stopera. Uklidit Perottiho, Fazia, Olsena a Jesuse a budu spokojen.

Reagovat
Largo

Jo, Pellegriniho bych jako kapitána viděl rád, ale ne teď. Zatím z něj necítím tu vůdcovskou roli, jen potenciál k ní a lásku k Římu. Jenže koho jako kapitána? Osobně bych se nebránil Smallingovi nebo Veretoutovi s Mchitarjanem. Pelle jako zástupce.

Reagovat
wiggum

"Přesvědčily mě plány klubu" a to ho nalákali na co?

Reagovat
smazaný uživatel

na setrvání v Serii A

Reagovat
Houfi

Po dlouhé době někdo přišel do AS a já z toho nejsem nasraný ..

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
Largo

Reagovat
Emmett Brown

asi tak

Reagovat
rezba

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Kucka

Reagovat
Zark

už i parma jsou amíci

Reagovat
cresposuper

Pinamonti je spat! Idealna quarta punta

Reagovat
Rip

Impotentní útočník. Zbytečná posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako náhrada za Lukaka měl přijit Petagna,Lasagna někdo takový...Pinamonti je zbytečný hráč akorát ztratí další sezonu v karieře sedenim na lavce a čekáním na 5minutove zápasy

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele