AS Řím dokončilo příchod obránce Morena

13.06.2017, 15:30
Aktuality
Héctor Moreno se stěhuje z PSV Eindhoven na Apeninský poloostrov. Na příchodu mexického obránce se dohodl AS Řím, za který by měl 29letý stoper nastupovat minimálně do roku 2021...

Zkušený zadák se na první evropské angažmá vydal takřka před deseti lety, kdy zamířil do Alkmaaru, se kterým v roce 2009 vyhrál titul, aby následně odešel do Espanyolu.

Dres barcelonského klubu oblékal reprezentant Mexika, za které doposud odehrál 77 mezistátních utkání, čtyři roky, načež se vrátil do Eredivisie, kde posílil PSV Eindhoven.

Také ve druhém holandském angažmá dokázal vyhrát předminulou sezónu ligový titul, po dvou letech se pak znovu stěhuje, tentokráte do AS Řím. "AS Řím s potěšením oznamuje příchod obránce Héctora Morena z PSV Eindhoven. 29letý obránce podepsal kontrakt na čtyři roky," stojí na webu AS Řím. "Jedná se o stopera s mnoha zkušenostmi a takového hráče jsme přesně hledali," prohlásil na adresu své první posily sportovní ředitel Monchi.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (95)

Přidat komentář
vodka

lamač nohou

Reagovat
kvido17

když ho vidím tak si na to vždycky vzpomenu

Reagovat
jáá

úmysl to nebyl a takováhle situace není ani první ani poslední

Reagovat
vodka

to je mi fuk, když se Shaw zranil, tak byl v perfektní formě, od té doby je to svůj stín...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jáá

to tehdá Fischer také...a nevytahuju to, rok byl zraněný a nehrál a od té doby byl poloviční a nikdo z fansajaxu to nevytahuje furt dokola.....

Reagovat
r.mrazik

Reagovat
Stiksxx

Ajajaj...to byl nas klíčový hráč. Super krok v jeho kariéře a věřím ze dobra posila pro AS. Diky Hectore za vše!

To se nam ta obrana asi cela rozpadne kompletně.

Reagovat
Houfi

Kompenzace 5,7 mil E to není moc

Reagovat
Stiksxx

Neni no. Ale tak ta cena obránců se muze oohybivat u mladých hráču 10-15 mega. Zase mu je 29. Ja bych se spokojil treba s 8.

Reagovat
jáá

taky to tak vidím... no koukám, četl jse že Isimat m jít také pryč...Schwaab mě moc nepřesvědčil, takže jsem docela zvědavý v jakém to bude složení, u Jetra mám také otazník z hlediska přestupu nebo?

Reagovat
Stiksxx

No ja prave hned po skončení ligy četl, ze chce odejít jak Willems, tak Arias. Pak najednou ty spekulace Isimata do Hofenheimu nebo kam a Moreno je blesk s čistého nebe. Schwaab byl hroznej. A bojím se ze koupit hned dva nové stopery nebudeme chtit.

Reagovat
jáá

ty jo, to je tedy pěkný...i Arias chce jít? tak to z té obrany doslova nic nezůstalo

Reagovat
Stiksxx

Ne no. Ale zatím žádné spekulace nectu, tak uvidíme. Jen ten Isimat a jeste jsem četl Zoet ze je v hledáčku Neapole.

A ten Lozano, kterého jsme chteli na kridlo uz minulou sezonu nebo v zimě, tak ten půjde asi do City a oni nam ho pošlou na dva roky na hostovacku prý. Za 20 mega tam ma jit.

To je zatím všechno co se u nas začíná dit. Co u vás? Tak kouce mate z juniorky. To neni špatný krok,sezóna se mu s ni neskutecne povedla.

Reagovat
jáá

ach jo...to jsem doufal, že aspoň jeho ulovíte...obou Manchesterů mám tak akorát...nakupují kde koho a furt to stojí zahovno...no jestli vám fakt odejde celá obrana, tak to je mi vás dost líto snad to nějak pošéfujete a nebude to tak horký

u nás, Dolberg by měl snad zůstat, o Ziyechovi nic, Traorého na 95% nedostanem, Overmars si vyčítá tu sumu za Nerese

- po Sanchézovi se ptá kde kdo, ale Ajax nasadil dost velkou sumu, takže snad to bude vsuchu,

- Younnes v zájmu Lipska, Galatasaray dala nabídku za Teteho 3,5m € takže se to odmítlo, asi bych byl raději, kdyby šel Veltman a místo něj pak hrál Tete...ale kromě té zvěsti o Slípkách o ničem nevím

- Klaassen je spojovaný s Evertonem či Neapolí, ale řekl se min 30m€ tak se uvidí...

- o Riedewalda asi projevila zájem Chelsea - Riedewalda bych děsně rád viděl hrát u nás!

- a o de Lighta prý projevil zájem Bayern

z naší strany o ničem nevím, max se pokukuje po Hapsovi z AZ, ale když na levo může hrát Viergever, Sinkgraven, Riedewald, tak mi to přijde dost zbytečné...

jooo sezona se Jongu dost povedla, tak snad se mu bude takhle dařit i u nás, pro mě doclea překvapivé rozhodnutí, protože jsem na něj úplně zapomněl, já bych děsně rád viděl třeba Seedorfa

Reagovat
Stiksxx

Dolberg by potřeboval ještě u vás zůstat. Ziyechovi je Ered malá. Libil by se mi ve Španělsku. Espanyol, Bilbao něco takového.

Sanchez se mi u vás líbí nejvíc. Hraje výborně.

Klaassen za 30 je moc, ale to je dnešní doba. Nepřijde mi ale nějaký extra zboží.

Hapse máme v hledáčku asi na prvním místě pokud půjde pryč Willems, tak tam jsem na to zvědavý.

Riedewald trochu vypadl ze sestavy, tak se divím, že zrovna Chelsea má o něj zájem. To smrdí akorát doživotníma hostovačkama s posledním angažmá v Turecku nebo Rusku. de Light taky nic ještě nepředvedl na to, že byl měl jít do Bayernu. To je uvažování těch velkoklubů. Radši ho koupí za (pro ně) pár peněz, kdyby z něj něco bylo. A když z něj nic nebude, tak ho pak odhodí. Těm na hráčích nezáleží. Stejné jak ty říkáš s Manchestrama.

Ja si taky vůbec na vaší rezervu nevzpomněl, přitom to není nelogický krok. Jsem na vás zvědavý.

Nám asi ještě odejde Guardado. I když tedy byly spekulace, že má o něj zájem Atlético, ale podlě mě by chtěl blíž domů, i když na to hrát v Evropě má s prstem v nose.

Reagovat
jáá

také si myslím, aby někam šel je ještě brzy, Ziyech je neskutečněj a proto se divím, že jsem ještě nic nečetl..Sanchéz byl opravdu božský kauf, opravdu suprový hráč

mám naprosto stejný názor, jestli to je tím našponovným trhem? ale možná to bude jen dobře a nedopadne to jako Eriksen do Slípek za 12m €

pro nás je to podle mě zbytečný a vzhledem k situaci se bude určitě víc hodit vám to je pravda,děsně jsem se na něj těšil a pak přestal dostávat šanci stejně jako Bazoer, doufám, že u nás zůstane a opět se prosadí, opravdu bych mu to přál

de Lighta není o čem, jako zahrál něco dobře, ale taky udělal dost kiksů, ale když vemu v potaz jeh věk a tak, tak v pohodě, ale je to pouze mnoho povyku pro nic a celý tohle spojený na úrovni "někdo kopnul do kokosu a už se něj sjíždí všichni scouti"....Asi tak nějak, přesně ty kluby co vidí jeden dobrý zápas a už se zajímaj o kde koho

Tak tak, jsem na to dost zvědavý, vůbec nevím co od něj očekávat, ale za výsledky jongu určitě klobouk dolu.

To určitě ano...no uvidíme jak letošní drancování zase dopadne....

Reagovat
jáá
Reagovat
Stiksxx

Tak Hirving Lozano oficiálně u nás. Nevím, jak to Brands dělá, ale dělá to fantasticky. Vyfouknout takového hráče City, Celtě, Socieadedu a Benfice..To je paráda. Ještě musím dopátrat za jakou cenu. Protože 12 mega co nabízely španělské kluby bylo odmítnuto a vypadalo to že půjde do City za 20.

Reagovat
Alberto Aquilani

vedel by si ho prosím ťa viac opísať?

Reagovat
Stiksxx

Střední obránce, ktery dobre odehraje i levého beka. Celkem dobre pohyblivý. Durazna a tvrdá hra. Výborná hra hlavou a orientace ve vapne. Což taky dokazuje ze dal letos v lize na stopera hodne golu. Myslím ze by mu Italie mohla sedět.

Reagovat
Alberto Aquilani

dík

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Asi se neorientuji v nejnovější fotbalové terminologii - "důrazná a tvrdá hra" je dnes eufemismus pro zákeřný prase?

Reagovat
smazaný uživatel

Přestaň tu furt brečet, jak už tady napsalo několik lidí, nebyl to úmysl a Moreno to pak dost těžce bral. Kdyby to bylo nějaký zákeřný prase tak se nad tím zákrokem ani nepozastavi.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenže, jak už tu též bylo zmíněno, v případě Morena to nebyl jediný podobný úlet. A podle tvé logiky, kdybychom se teoreticky potkali na hřišti a já ti zcela neúmyslně prošlápl kloleno, přičemž bych to pak těžce nesl, byl bys naprosto v pohodě a ještě bys mě omlouval, že, ty vtělená empatie?

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, ale určitě bych to nevytahoval ještě 2 roky potom. Moreno se mu několikrát omluvil a přímo na hřišti vypadal, že se každou chvíli sesype. Navíc to byl čistý zákrok, takže od Morena to byla tvrdá hra, ale žádná prasárna.

Reagovat
jáá

Reagovat
smazaný uživatel

Fakt bych nikoho neomlouval, ale podle jedné situace o něm říkat, že je zákeřný prase je ubohost.

Reagovat
Lech

Reagovat
smazaný uživatel

Viz výše, nehodnotím podle jednoho zákroku. Např. cca týden potom předvedl v lize cosi podobného a že to neskončilo zlomenou nohou byla spíš náhoda. A těch "blikanců" má povícero. Jestli to z jeho strany je úmysl, či je jen vohráblo, co nedokáže kontrolovat svůj pohyb, nebo sice dokáže a sem tam mu "rupne cávka," je pro mě bezpředmětné, počítám pouze jeho projev na hřišti. Protože to, zda něčeho ex post lituje nebo ne mu věřit můžu a nemusím a i kdybych věřil, tak jeho lítost nikomu zranění nevyléčí. Čili mi z toho na každý pád vychází "fotbalista," co se mj. vyznačuje tím, že umí hrát jako dobytek. Chceš-li pak to tedy budu formulovat tak, že jde podle mě o fotbalistu, který umí hrát zákeřně a prasácky. Spokojen?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Ad čistý zákrok - najdi si na webu oficiální pravidla FIFA pro posuzování nedovolených zákroků a zákroků na přímé udělení červené karty. Je tam jasně napsáno, že pod to spadají jakékoliv nebezpečné zákroky ohrožující zdraví protihráče. A pokud pro tebe zlomená noha nespadá pod definici zdraví protihráče ohrožující zákrok, tak už nevím. To, že pokud něco bylo neúmyslné nebo přes míč, resp. první kontakt byl s míčem, tak je to čisté, je mýtus, který nevím odkud se vzal.

Reagovat
wiggum

Jako sundal ho dobre, ale tak hrozne to nevypadalo. https://www.youtube.com/watch?v=jjm2yP5oOpk

Reagovat
Pipo123

Aspoň má Radja partáka

Reagovat
wiggum

To teda.

Reagovat
10

Reagovat
Houfi

přesně k tomu se přidá DDR a bude zase sranda

Reagovat
Pinturicchio

A pak budeš první, kdo bude brečet, až Immobilemu přerazí nohu.

Reagovat
Houfi

Bude sranda dokud z toho nebudou dvě rudý v předkole LM, pak tady brečet budu na 100%

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Pipo123

AS keď hraje proti nám tak do toho nedáva 100%, ale proti vám áno, takže aby si neplakal ty, Moreno vs Dybala

Reagovat
Pinturicchio

Ty se tady směješ tomu, že jeden lamač nohou má parťáka, ne já.

Reagovat
Pipo123

Čo mám plakať ?

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
smazaný uživatel

Jde do horšího

Reagovat
smazaný uživatel

Neviem no, v Serii A AS bojuje s Juve a Neapolom o priecky najvyssie. To sice aj s PSV, italska liga je vyssie

Reagovat
Eldarion

Henten šašo pod každý prestup to píše

Reagovat
smazaný uživatel

Zrovna on prave patri k tomu lepsiemu na EF, teda v BL sekcii aspon

Reagovat
MySch017

skurvil si kariéru Lukovi Shawovi

Reagovat
smazaný uživatel

Zase alespoň několikrát vyjádřil lítost, navštívil Shawa ve špitále. Sám měl zlomenou hnátu v době kdy ho sledoval Juventus.... Hlavně to posral rozhodčí, že mu nedal ani kartu.

Reagovat
Stiksxx

Nedal mu kartu proto ze to byl cisty zákrok. Takové zákroky se ve vapne jako fauly nepiskaji.

Reagovat
Mariano13

takže sa hráči môžu zabíjať vo vápne ?? ako nemyslím si, že som zaujatý ale za taký nešikovný zákrok mala ísť karta okamžite ... ešte keď pridal gól tak bol u mňa najnenávidenejším človekom ten večer ... potom keď som si to prehrával tak na ňom bolo vidno okamžite vidno ľútosť, za to

Reagovat
jáá

krásně se pozná kdo fandí ubrečenýmu MU

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Stannis Baratheon

Ale nešel do toho nijak prasácky, prostě klasicky jako stoper, ale měl smůlu. (spíš Shaw teda)

Bylo navíc vidět že ho to fakt dost mrzí a že do toho nešel s úmyslem ublížit úchyláčkovi. Ale chápu, United fan

Reagovat
cr7sux

Uchylackovi?

Reagovat
Stannis Baratheon

Je to samozřejmě nadsázka, ale už několikrát bylo v novinách že nabízel modelkám, herečkám, sportovkyním... peníze za sex. Prostě nadržený hovádko otázka, jestli se tomu dá věřit.

Reagovat
bbbauch

Vypada to, ze mas jasno

Reagovat
MySch017

ja by som nič nehovoril, keby niečo podobné neurobil o pár týždňov na to inému hráčovi, ktorému nohu myslím nezlomil, ale tiež ho zranil...on bude vždy pre fanúšikov United zafixovaný ako prasák, proste sa nikto nemôže čudovať....zlomil by niekto z MU nohu hráčovi tvojho obľúbeného tímu...tiež by si potom viac sledoval jeho hru a určite by si hop za to "nechválil"

Reagovat
Stannis Baratheon

Já to chápu.. Ale tohle mi opravdu přišlo jako blbá náhoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně

Reagovat
Maritazzi

Monchi dobře v tichosti, ani jedna spekulace, která by ho spojovala s námi, snad to takhle půjde dál.

Reagovat
Houfi

To jsem teda koukal, denně x zpráv a x jmen...a najednou Moreno v AS snad bude pokračovat v těhle přestupech za pár

Reagovat
Francesco Totti AS

To sleduju pravidelně, pomalu každou hodinu a najednou vidím na fb tohle. Jsem se musel přesvědčit že je to ofiko stránka AS

Reagovat
Alberto Aquilani

ja si pamätám prvý Sabov prestupák, kedy posledné 2 dni dotiahol myslím Pjanica, Gaga a Kjaera, už si hovorím, že nič nebude, ani sa o ničom už moc nešpekulovalo, a o 19:00 na konci prestupáku refreshnem stránku a tam 18:59 AS Řím získal Boriniho

Reagovat
Francesco Totti AS

To si pamatuju, jak jsem přišel po několika dnech sem na EF a čtu že máme Pjaniče ty Sabove začátky byly super

Reagovat
Houfi

Přesně a pak ještě Transfermarkt vždycky jenom zpráva, že AS chce někoho a za 10 minut, že ho chce i Inter..tak jsem si říkal, že je to marnost letos a najednou tohle

Reagovat
smazaný uživatel

parádní náhrada za dřeváka Fazia,ktrerej pujde do Ruska za Mancinim, Levy by ho mohl strelit za 10-15

Reagovat
Francesco Totti AS

Fazio doufám zůstane u nás

Reagovat
Houfi

V Tottenhamu asi bída, ale letos u nás byl vynikající a nabídka 10 mega od Zenitu mi přijde jako nic v návaznosti na to co předváděl na hřišti a to i přes to, že mu je 30 spíš v Morena vidím jako náhradu za Rudigera

Reagovat
Largo

Misto Rudigera snad prijde nekdo mladej a talentovanej. Lemos, Caio, apod.

Reagovat
Maritazzi

Toho od vás kupujeme za asi tři miliony. Je otázka, jestli je tohle náhrada za Rüdiger nebo někoho z dvojice Jesus nebo Fazio.

Reagovat
Abaddon

Ty vole, Fazio měl vynikající sezónu. Nevyšly mu max. dva tři zápasy, jinak super!

Reagovat
smazaný uživatel

dejte nam 15 mega a je vas

Reagovat
Maritazzi

Jj, jasně, když na něj máme opci.

Reagovat
Lech

Reagovat
Houfi

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Alberto Aquilani

Di Fra je v Trigorii

Reagovat
Francesco Totti AS

konečně

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
Francesco Totti AS

s bradou vypadá líp teda

Reagovat
Pinturicchio
Reagovat
svkmd

aby neskončil nakonec v tom Interi

Reagovat
Pinturicchio

Tuttomercatoweb je hodně nespolehlivý zdroj, Inter údajně chce Mouru.

Reagovat
svkmd

jo no ja väčšinou verím všetkému čo napíšu

Reagovat
Pinturicchio

Sleduj italský SKY, ti jsou nejspolehlivější.

Reagovat
olis

posledne dve leta isli podla mna trosku dole, Sportitalia resp. Pedulla ich podla mna dost dohnal, ale stale pre mna dva naj zdroje ktore nikdy neuvadzaju uplne nezmysli

Reagovat
Pinturicchio

Trošku zbulvárněli, pravda. Pedulla býval hrozný tragéd , takových 4-5 let zpátky mu ohledně Juve nevycházelo snad nic.

Reagovat
olis

4 -5 rokov dozadu si ho nepamatam, vtedy som videl nejaku kravinu od mediasetu, tuttosportu alebo CdS a hned som bol z toho hotovy kazdopadne mozno to Pedullovi stale nevychadza co sa tyka inych klubov to neviem, ale co sa tyka Neapolu tam mu to niekedy vide este lepsie ako SKY resp. Di Marziovi

Reagovat
Pinturicchio

Jsem přečetl "Robben do Juve" a už jsem ho komponoval do sestavy.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele