AS Řím dokončil příchod obránce Manciniho z Atalanty

17.07.2019, 18:40
Aktuality
Gianluca Mancini se podle očekávání stěhuje z Atalanty Bergamo do AS Řím. Giallorossi 23letého stopera přivedli na roční hostování s povinnou opcí za celkových 15 milionů eur...

Rodák z Pontedery je vychován mládežnickou akademií Fiorentiny, kde se však nedokázal prosadit do prvního týmu. Mancini následně začal nastupovat ve druholigové Perugii.

Po hostování a následném přestupu si 23letého obránce vyhlédla Atalanta Bergamo, kam se Mancini stěhoval jenom šest měsíců po trvalém odchodu z Florencie. A nutno podotknout, že Orobici nemusí 300 tisíc eur, které za něho tehdy zaplatili, rozhodně litovat.

Během předminulého ročníku sice nadějný obránce do sestavy pouze nakoukl, na konečném čtvrtém místě Atalanty v předešlé sezóně však měl nemalý podíl. Ligu mistrů si ale s klubem z Bergama nezahraje, neboť odešel do AS Řím, jemuž se upsal do roku 2024.

"Stát se hráčem takového klubu, jakým je AS Řím, je důvodem být pyšný. Nemohu se dočkat, až pro mě nové dobrodružství začne," řekl Mancini. Ten může Atalantě přinést až 8 milionů eur na základě výkonnostních bonusů, navíc má jeho bývalý klub 10 % z dalšího prodeje.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (96)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

Do horšího

Reagovat
insane

To jako fakt?

Reagovat
Largo

Nech ho, od ty doby, co umrel, je hrozne zahorklej....

Reagovat
Stannis Baratheon

Pojd ven!

Reagovat
rezba

on byl zahořklej už od začátku

Reagovat
Largo

Reagovat
Azazelo RD

Vlastně, co umřel, tak už pak nebyl takovej bručoun.

Reagovat
Stannis Baratheon

No, tabulka pravdy hovoří jasně.

Reagovat
smazaný uživatel

Podle tabulky ano.

Reagovat
Stannis Baratheon

Tabulka pravdy hovoří jasně.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Largo

Konecne! Vitej, tesim se, co predvedes.

Forza Roma!

Reagovat
Francesco Totti AS

To je vůl

Pro nás dobrý. Ještě jeden stoper

Reagovat
smazaný uživatel

Skvěle!!! Under musí tohle léto zůstat, protože křidelniku jé málo. Kdy ten Dzeko odejde do Interu, aby se z něj něco získalo a začal se ředit útočník konečně. Jsem zvědavý co bude se Zoniolem, je dobrý, jenže teď by se asi výměna za Tobyho vyplatila. A prosím pryč Nzonziho, já mu proste nevěřím ve Fonsecove náročném stylu hry ve kterém se furt běhá.

Reagovat
smazaný uživatel

Řešit

Reagovat
Francesco Totti AS

Hlavně ne Tobyho za Zaniola

Reagovat
Lech

citim z toho akorat pruser typu Vidic

Reagovat
Francesco Totti AS

Mě by Toby nevadil, i když bych dal přednost mladšímu stoperovi. Vadila by mi ta výměna právě kvůli tomu věku. Když už ho vyměnit, tak za perspektivního hráče do budoucna

Reagovat
Lech

Tak ale to je prece Zaniolo urcite nechat!

Reagovat
Francesco Totti AS

Mě přijde že ten hype kolem něho je jen na základě toho jednoho zápasu proti Portu. V lize těch super zápasu měl jen pár a pokud má teď cenovku 60m tak bych toho využil a prodal ho. Je pravděpodobné že za rok budeme muset znovu prodávat a jeho cena tou dobou může být poloviční. Já v něm prostě asi takový zázrak nevidím

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Placete tu, ze vsetko dobre predavame, ale Zaniola by ste s radostou predali . Vobec sa necudujem, ze je nedostatok mladych talianskych hracov.

Reagovat
Francesco Totti AS

Může ale nemusí být dobrý. Já v něm ten zázrak úplně nevidím

Reagovat
Largo

Nedostatek mladecj Italů? A to jsi zase sebral kde, prosím?

Reagovat
El-Pistolero-68

Talianum naopak roste hodne silna generace.

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Perspektivnich hracu do budoucna mame plno. Potrebujeme k Mancinimu okamzitou kvalitu.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně, proto nerad říkam, že týmu by výměna za Tobyho prospěla, navíc 29 a stoper ?? Na 4 roky vyřešené, a Mancini vedle něj také dost získá

Reagovat
Largo

Reagovat
Francesco Totti AS

Kvalitu ano, ale na 5 a více let, což nákup Tobyho úplně neřeší. Jak jsem psal výš, dal bych přednost aspoň o dva roky mladšímu, ale je mi jasné že zrovna stopeři se neshaneji úplně lehko

Reagovat
Houfi

5 let u nás nevydrží nikdo

Reagovat
Francesco Totti AS

Manolas

Reagovat
Largo

A dál?

Reagovat
Francesco Totti AS

Třeba Pjanic, ale to je fuk, potrebujem stabilizovat tým, jinak nikdy ničeho nedosahnem

Reagovat
Largo

To je samozřejmost. Jenže to je otázka ambic a vedení.

Reagovat
Francesco Totti AS

A peněz na platy

Reagovat
Houfi

Reagovat
smazaný uživatel

Taky přišel ve 20.

Reagovat
smazaný uživatel

Ve 30 je na vrcholu, nikdo nepotřebuje, aby u nás hrál 4 roky jako zvire.

Reagovat
Francesco Totti AS

Jak říkám, pokud ho koupíme, nebude mi to vadit. Ale jedině solo, bez té výměny

Reagovat
Lech

Reagovat
Largo

Mě by asi nevadil Zaniolo ani Florenzi.

Reagovat
Lech

Reagovat
Largo

?

Reagovat
Lech

Nechapu jak jsou vsichni ok s tim vymenit Zaniola (20) za Alderweirelda (30) + drobne. Zaniolo ma 1 rok v chlapskem fotbalu a byl to on, kdo drzel Di Francesca na lavce 3/4 sezony. V 19 letech. Za takove hrace se plati hlavne za potencial. Ho si muze vytahnout kterykoliv gigant (fakt nemyslim Tottenham) pristi rok a vylozit tech 100+ na stul. Anebo se poserem strachy ze pristi rok neukaze nic a my na nem nevydelame. No boooze. Ja bych nemel nic proti kdyby sel vys po tom co AS prerostl (jako Alisson nebo Manolas), ale odjebat takovy potencial za stopera? Smesny.

Florenzi. Sam jsem ho za priserny vykony chtel prodat. A klidne bych to udelal. Tehdy. Dneska ne. Ho proste chces mit v kadru a lepit s nim 50% moznych pozic na hristi. A potom ta situace po Tottim/De Rossim...

Radsi mi rekni co rikas jako odbornik na Serii A na Veretouta?

Ja Fiore videl parkrat a zaujal me hlavne tim, ze jedenactky kope jen on. Ale herne nevim kam ho zaradit. On asi nahrada za DDR neni, nebo?

Reagovat
smazaný uživatel

Veretout většinu sezony bránil za dva nebo 3 hráče celou zálohu Violy, plus má dobrou příhrávku a neskutečně toho naběhá, nebývá zraněný. Registu hrál z nouze, ale časem mu šlo i to. K Diawarovi se hodí a vyptal si ho Fonseca. Rozhodně byl pro Violu důležitějším hráčem než posraný Chiesa i se Simeonem dohromady.

Nabízí se srovnání s Kevinem před zraněním, podobný typ.

Reagovat
Lech

Kolik hodin tydne stravis koukanim na fotbal pls, jestli se muzu zeptat?

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduju jen AS, jiné zápasy nikdy. Ale jsem denně aktivní v komunitě dalších 500-1000 bláznů, kteří sjíždějí celou Serii, někdy i fans jiných klubů. Někdy tady píšu věci, jako bych denně dával dva zápasy, je mi jasné, jk to vypadá, ale většinu informací mám z druhé ruky - ale věřím ji. Je tam 10-15 borců, kteří ají sami větší hodnotu než všechny evropské fotbalové/ssportvní plátky a magazín dohromady. Hodně z nich v Itálii žije.

Někdy jsem taky samozřejmě mimo, že

Reagovat
KillSwitch

a kde to sleduješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Chiesaditotti

Reagovat
Largo

Reagovat
Zark

Gazzetta dello Sport: "Veretout, la Roma trova il play alla Busquets"

Reagovat
smazaný uživatel

Už není jediný seriozní plátek asi v Itálii

Reagovat
Largo

Tohle hledisko taky chapu. Jen si proste musime zvyknout, ze ani v AS uz klubismus nic moc neznamena. Stve me to, protoze to byla jedna z veci, kterou jsem na nem mel vzdycky rad. Ale potom, co vedeni predvedlo s Tottim a De Rossim nebo Strootmanem, dalo jasne najevo, ze tahle cesta konci. Navic Petrachi se vyjadril (a svyma akvizicema to jasne dokazuje), ze je pro nej dulezitejsi okamzita vykonnost hracu a jejich funkcnost pro treneruv system nez mladej talent, nerku-li status odchovance. Ukazkovej pripad je vymena Pellegrini-Spinazzola. Okamzita kvalita a funkcnost hrace versus talent.

Zaniolo tahal Di Francesca a vyletel neskutecne nahoru, to je pravda. Ale postupne sel dolu a tech zapasu, kdy vylozene zaril, nemel zase tak moc. Ano, je to talent a ma obrovskej potencial. Ale jednak ke konci sezony sel rapidne dolu a jednak je posledni dobou dost nervozni i s ohledem na prodlouzeni smlouvy. Dalsim faktorem je, ze pokud by odesel, porad mame trequartistu obsazenyho (Pellegrini a Pastore). A v neposledni rade, i vetsi kluby jaou schopny vycitit spravnej moment a prodat jednosezonni hvezdicky. Vazne myslis, ze s nasi politikou by Zaniolo vydrzel v AS dyl jak dva roky? Ja ne.

Florenzi je velkej Riman, dobrej univerzal. Ale zcela prumernej obrance. V minuly sezone mel nekolik nevyrovnanejch momentu, kdy byl na dne a herne mu to neslo. jako obrance me nikdy nepresvedcil. Univerzal a srdcar urcite, Conte o nem kdysi rekl, ze takovyho hrace by chtel v tymu kazdej trener a ja s nim souhlasim. Ale problem u nej je, ze zadnej post nezahraje nejak luxusne. Takovej Hysaj by podle me obrance zvladal daleko lip a Fonseca ho sam chce. Je otazka, jestli by pak Florko zustal.

Je mu 28, tohle je jeho posledni sance na zahranicni angazma. Navic porad musi hrat s tim pocitem, ze pokud se z nej stane bandiera, skonci jako Totti a DDR.

Ohledne Veretouta souhlasim s nazorem Pracky pode mnou. Behavej, dynamickej zaloznik, kterej kope skvely primy kopy a udava tempo. Je to typickej stredni zaloznik, kterej toho hodne obeha, pokryje velkej prostor a jde mu utok stejne jako obrana. V sestadvaceti skvelej vek, plat naprosto v pohode a ma dost zkusenosti. Nepotrebuje aklimatizaci a pri soucasnejch cenach je 20 mega skoro zadarmo.

Reagovat
Largo

Nehlede na to, ze Tobyho potrebujem. Na stoperu nas tlaci bota, Toby je svetova trida a Tottenham za nej chce celou vykupku. Kdyz bysme udali Florka, tak bude misto na Hysaje a Zaniolo vzhledem k Pellegrinimu s Pastorem (nebo Fekirem?) bude snadnejc nahraditelnej. Dve mouchy jednou ranou. Prodej Pellegriniho bych snasel hur.

Reagovat
Lech

Me se spatne posuzuje, protoze o Fonsecovi vim prd, kdo by mel jit z kola ven a kdo prijit. Jakou filozofii vede. Kde nas bota teda tlaci nejvic. S kym pocita do zakldu. Komu z mrtvych hracu jeho fotbal muze sedet a vzkrisi ho... Spousta otazek na ktere si neumim odovedet a popravde me to po tom co se delo ke konci sezony vubwc nelaka resit jako minule rocniky. Jedno ale vim jiste. Pokud se bude hrat na 1 hrot, nechcu koukat na Dzeka. Taky doufam ze mi Fonsecuv utocnej fotbal bude po chuti.

U toho Zaniola je vic veci ktere me nuti ten pohled vas, kteri bysteho s klidem vymenili, pochopit, jen ja si ho asi moc oblibil a vidim v nem poklad, kterou je treba si ustrazit, ne se ho zbavovat dokud ma cenu. Porad je velmi variabilni a s Pastorem nevim nevim, asi bych moc nepocital co se tyka odehranych minut na trequ. Pellegrini tam hral dobre taky jen prvni 1/3 sezony a jwho primární pozice to není. Ja ho proste chcu videt dal prat se se staryma pardalama ze Serie A, jak dokaze najit jednoduche a genialni reseni ve slozitych situacich.

O florkovi je toho uz receno dost ale taky bych ho do vymen nezahrnoval. Porad ma co nabidnout. Za toho vaseho "Tobyho" mi vychazi jedine rozumne reseni vyplaznout prachy, precejen to neni zas tolik ani na nase pomery

Reagovat
Emmett Brown

Reagovat
smazaný uživatel

A předkupních práv a podobných sraček.

Reagovat
smazaný uživatel

A ktori su to????

Reagovat
Largo

Zaniolo, Fuzato, Lopez, Mancini, Pellegrini, Schick, Cristante, Ünder, Kluivert, Diawara, Cangiano, Antonucci, atd. Ale máš pravdu, vůbec v kádru nemáme mladý hráče

Reagovat
smazaný uživatel

Toby bude super, pokud se dotáhne. Zaniolo by neměl být součástí.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš, že na AS bude Levy hodný? I kdy vykupka by nebyla problém, však vedení prodává, a navíc semifinále a osmifinále LM přinesli hodně do kasy, s přestupy a FFP by teď neměl být žádný problém

Reagovat
smazaný uživatel

Těžko bude dávat slevy, ale Toby má rok do konce smlouvy a pokud bude chtít odejít, snad mu nebude bránit, samozřejmě nevíme, co mají mezi sebou s Baldinim.

Dostanou každý rok 100 míčů od ligy + marketingové příjmy, loni snad ani neměli jediný nákup, a i když postavili stadion, věřím, že vůbec FFP neřeší a ani nebudou. Love dostanou za Eriksena.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne oni. Často se tu řeší, že snad AS by mělo vyrovnávat příjmy, ale za SF a OF LM + prodeje Alissona se Salahem to je léto pro AS na 5 let dopředu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nefunguje. Počítá se plusvalenza, takze prestupova suma nerovná se příjem do FFP. Peníze za SF stačily tak do nuly, klub prostě nevydelava na výdaje. A Alisson a Salah šli každý do jiného účetního období. Peníze za Salaha projebal Monchi na Pastore ho s Nzonzim, plus půlka Patrika.

Reagovat
Baronne

S Schickem se nepočítá?

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel počítá

Reagovat
Emmett Brown

Z tohto prestupu mám fakt radosť

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně, dobrá cena, dobrá zpráva. Když vynecháme spekulace, hlavně ty ohledně Piguaína, tak to zatím nevypadá špatně.

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Divím se, že odchází. Já bych dal přednost LM.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Jeho som chcel do Interu.. vraj je fanúšik.. škoda

Reagovat
Largo

Cela jeho rodina jsou interisti, navic jeho nejvetsi vzor je Materazzi.

Reagovat
Pinturicchio

"sympaťák"

Reagovat
smazaný uživatel

Až na toho Materazziho Jinak je vidět, že je ze slušné a spořádané rodiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Je to rebel! Takže se do Říma náramě hodí.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Largo

Reagovat
smazaný uživatel

Vsetci ho vychvaluju, tak som na neho velmi zvedavy. Vymenit LM s Atalantou, kde to bude velka udalost, za bordel ... zaujimave

Reagovat
Pipo123

Stale je AS vyssie nez Atalanta, navyse si financne dost polepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Četl jsem, že Malinovskij bude mít s 1,3 snad třetí nejvyšší plat v Atalantě.

Reagovat
LesyJePan

Pre nich super posila, verím že sa presadí.

Reagovat
smazaný uživatel

To jo, sedne tam. Mi šlo spíš o jejich platovou politiku, je to hrozně málo, teď budou muset řešit, jestli chtějí zůstat nahoře, budou muset dávat víc peněz hráčům, aby je udrželi a aby vůbec přivedli další posily, to se jim může hrubě nevyplatit, když na rok dva z LM zase vypadnou.

Reagovat
LesyJePan

mas pravdu, mali by sa na to pozerat triezvo, a myslím že to tak aj zatial robia. Vedia že využili tu neschopnosť bohatších klubov a to sa nemusí opakovať. Som zvedavý na nich v LM, ci budu vobec konkurencie schopný. Ale budem drzat palce.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že leckoho proženou

Reagovat
Houfi

Reagovat
Seydou Doumbia

Hlavně tím, že na italský tým se prezentují úplně odlišným fotbalem než ostatní.

Reagovat
smazaný uživatel

V poriadku, ale mna by premiera v LM s Atalantou lakala viac a prestupit mohol za rok

Reagovat
smazaný uživatel

Dostal dvakrát, mozna třikrát větší mzdu. A třeba fakt ještě máme pro mladé kluky nějaký zvuk.

Reagovat
JackDaniels.

Manciniho navrat do AS

Reagovat
Antijuve

Pro AS dobrá posila.

Reagovat
Rip

Rozehrej se v Římě a pak do Interu

Reagovat
Houfi

Reagovat
smazaný uživatel

Za 60.

Reagovat
The Krupy

Inter striker Mauro Icardi rejected an exchange deal with Arsenal striker Pierre-Emerick Aubameyang, claim Sport Mediaset, as he wants Juventus.

The former captain has been left out of their pre-season tour of Asia and told he is not in the plans of new Coach Antonio Conte.

However, he continues to turn down any and all proposals, because he is convinced that he’ll join Juventus for a reduced fee in late August.

According to Sport Mediaset, one of the latest opportunities he rejected was the chance to join Arsenal, a deal that would’ve brought Aubameyang to Inter.

It’d be a return to San Siro for Aubameyang, who started his career in the youth academy of their arch-rivals Milan.

Napoli remain the most interested team in Icardi, especially if he is available for just €60m, which is half the asking price from a year ago.

However, multiple sources maintain the Argentina international has made a pledge to Juventus and will hold out for several more weeks, at least.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele