AS Monaco vyřešilo otázku trenéra, Clementa nahradí Hütter

04.07.2023, 16:28
Aktuality

Vedení AS Monaco dnes odpoledne představilo nového trenéra. Na lavičku knížecího celku usedne Adi Hütter, který podepsal dvouletý kontrakt, své místo mu přepustil Philippe Clement.

AS Monaco mělo skvěle rozehranou minulou sezonu, nezvládlo ovšem samotný závěr. Během něho nejprve přišlo o možnost bojovat o Ligu mistrů a po posledním kole se propadlo na šestou příčku, která neznamená ani předkolo Konferenční ligy.

Clement byl odvolán den po posledním kole a porážce od Toulouse, Hütter se dohodl a v úterý odpoledne také podepsal dvouletý kontrakt.

"S potěšením vítáme Adiho Hüttera v AS Monaco. Během uplynulých let Adi v několika zemích ukázal své kvality. Jeho zkušenosti společně s vůdcovskými schopnostmi a ofenzivním fotbalem jsou přesně tím, co jsme hledali, náš tým by díky tomu měl posunout na vyšší úroveň. Vítej, Adi," sdělil nadšený sportovní ředitel Thiago Scuro.

53letý Hütter dříve vedl Salzburg a Young Boys a mezi lety 2018 až 2021 pokládal základy úspěšného Frankfurtu, který před rokem opanoval Evropskou ligu. Hütter u triumfu už nebyl, v létě 2021 odcházel do Gladbachu a odvolán byl po pouhém roce ve funkci. Na profesionální scéně za sebou v roli trenéra má už 539 zápasů.

Autor: Tomáš Pavlík / asmonaco.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
Lojd

nebezpecny jmeno

Reagovat
Rudnevs

"S potěšením vítáme Adiho Hüttera…”

Francúzi v 1940s

Reagovat
Rudnevs

Nah.. trapny vtip. Ani na to nereagujte. Neviem čo som si myslel.

Reagovat
Kucka

Reagovat
Moshe Dajan

Raději se nebudu ptát na jeho asistenta.

Reagovat
Juan Román Riquelme

Monsieur Borman

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele