AS Monaco našlo náhradu za Disasiho, přichází Salisu ze Southamptonu

02.08.2023, 09:08
Aktuality

Mohammed Salisu po sestupu z Premier League opouští Southampton a nově bude působit ve Francii. Čtyřiadvacetiletý stoper posílil AS Monaco, kde podepsal smlouvu do roku 2028...

Knížecí celek tímto příchodem reaguje na chystaný odchod Axela Disasiho do Chelsea. ASM má za francouzského reprezentanta dostat 45 milionů eur a třetinu nyní pošle za Salisua.

Rodák z Kumasi, jenž na sebe poprvé upozornil v Realu Valladolid, mění působiště po třech letech, během této doby za Saints odehrál 80 soutěžních zápasů a jednou skóroval.

Salisu má na kontě šest startů a dva góly za národní tým Ghany. Tři z nich si připsal na nedávném mistrovství světa v Kataru, k postupu ze skupiny ale africkému výběru nepomohl.

Autor: Jiří Vojík / lequipe.fr

Komentáře (13)

Přidat komentář
mesyas

barvou a vzhledově jsou si docela podobní

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Hachim Mastour

Aj menom

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Seydou Doumbia

Disasi odešel za 45, Salisu přichází za 15. Obránce, který má dvě kompletní sezony v PL, byl co se týče obranných statistik vysoko hodnocený, věk stejný jako Disasi a ještě o 30 milionů levnější než tvůj obránce, který odešel. Skvělý podpis a náhrada. Navíc pokud by se mu dařilo rak ještě klidně za dva roky může jít někam výše a zase na tom Monako může profitovat.

Reagovat
Sigma Olomouc

podle mě půjde rozhodně výše.

Reagovat
O.Giroud

Ešte si polepšili

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad jim zbydou peníze i na Luize Felipeho.

Reagovat
Seydou Doumbia

toho fakt chtějí?

Reagovat
smazaný uživatel

Prý se o něj zajímají West Ham, Monaco a Neapol. Betis za něj chce 20m.

Reagovat
El Matador

V Laziu byl výbornej

Reagovat
Langi

OT: co ten Ćaleta-Car? Pamatuju si, že v Marseille nebyl vůbec špatný na začátku, ale pak už si moc nepamatuju proč a za jakých podmínek odcházel? Je to posila, nebo aspon malá náplast za Lukebu?...Toho Umtitiho teda Lyonu pořád nemůžu odpustit, to byl prokauč jako hovado

Reagovat
juninho8

Čo sa týka Caletu-Cara tak to by aj mňa zaujímalo. To môže byť slušný prestup. Ale aj tak som znechutený z celého počínania Lyonu...od toho Textora som čakal rozhodne viac. ako taký rozruch bol len keď chcel dotiahnuť krajana Pulišiča (ktorý samozrejme nemal veľa dôvodov ísť ku nám). Inak je to strašná bieda a rozoberanie kádra. Na Európu to vidím naozaj len pri najväčšom optimizme.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele