AS Monaco má posily do zálohy, přišli Tchouaméni a Fofana

30.01.2020, 10:14
Aktuality
AS Monaco se pohybuje ve druhé polovině tabulky francouzské ligy, vypadlo z obou domácích pohárů a na špatné výsledky před několika týdny zareagovalo výměnou trenéra. Další kroky, které mají pomoci ke zlepšení, pak podniklo včera večer, kdy byly ohlášeny transfery dvou mladých záložníků...

Barvy knížecího celku budou nově hájit jednadvacetiletý Youssouf Fofana a o rok mladší Aurélien Tchouaméni, oba podepsali kontrakty platné do června 2024.

Fofana na sebe upozornil výkony v dresu Štrasburku a zájem o něho měly i Atalanta nebo Watford, Racing za něho dostane patnáct milionů eur. Tchouaméni pro změnu přichází z Bordeaux a jeho transfer je finančně nákladnější, AS Monaco zaplatilo 17,5 milionu a díky bonusům se může suma vyšplhat na dvacet milionů.

"Jsme šťastní, že můžeme Auréliena Tchouaméniho přivítat v AS Monaco. Sledovali jsme ho už hodně dlouho a během působení v Bordeaux ukázal, že se jedná o velmi kvalitního fotbalistu. Zapadá do naší strategie, a to kupovat hráče s velkým potenciálem. Aurélien se u nás bude moci nadále rozvíjet a zároveň přispěje týmu," nepochybuje vice-prezident Oleg Petrov.

Autor: Tomáš Pavlík / getfootballnewsfrance.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

"Au revoir Fofanaaaa"

Reagovat
Vincent Vegan

Oh, Hans..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jak si tam vůbec vede mladičký Španěl fabregas?

Reagovat
Vopi11

legendární hláška

Reagovat
Hafna

To mají potřebu mít 3 jedenáctky? Nechápu co se tam poslední 2 roky děje...

Reagovat
Sir Red Devil

Monaco dlhšie nie je čo bývalo, vďaka trénerským rošádám tam zrejme majú pekny guláš. Otázka či títo dvaja im pomôžu k lepším časom, každopádne stavať na mladých nemusí byť zlá voľba.

Reagovat
shitcool

Kdo z nich je lepší než Souček?

Reagovat
Rarášek

Oba.

Reagovat
Godwinson

Zatím ani jeden

Reagovat
Witcher

Oba mladší a fotbalovejsi navíc umějí řeč, Souček by tam dopadl ještě hůř než v Londýně

Reagovat
Seydou Doumbia

No nevím...ve WHU je solidní konkurence, těžký fotbal, navíc klub labilní tam to bude mít těžký...sice Monaco je taky labilní, ale menší konkurence v sestavě, Fabregas je z formy a slabší liga

Reagovat
Uwe háže buly

Tak oni by tam asi nebyli oba najednou.. A Souček by asi začal jako jednička na DM.

Reagovat
smazaný uživatel

Bububu

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele