Arteta: Chci si jednou zahrát za Atletiko Madrid

16.11.2007, 12:47
Aktuality
Mikel Arteta sice podává vynikající výkony v dresu Evertonu, ani to mu ovšem nepomohlo k pozvánce do španělské reprezentace. Svému domovu by se tak mohl přiblížit jiným způsobem, sám fotbalista totiž přiznal, že by jednou rád oblékl dres Atletika Madrid...

"Je to klub, který jsem měl vždycky rád a chtěl bych si v něm jednou zahrát," prozradil Arteta v rozhovoru pro list El Confidencial.

Artetovi sice je teprve 25 let, přesto toho během své kariéry zažil již hodně. Fotbalový chlebíček pojídá již ve čtvrté zemi, když před Evertonem působil v San Sebastianu, Glasgow Rangers a PSG.

"V této hře začnou projekty ve chvíli, kdy to nejméně čekáte. Můj život šel navíc vždy hodně rychle. Pokud by mi někdo na začátku kariéry řekl, že v 25 už budu hrát fotbal ve třech zemích, považoval bych ho za blázna," řekl dále Arteta.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

je dobrej a hooodně se divím,že není v repre.Byť jen v širším výběru.

Reagovat
smazaný uživatel

JN, určitě patří k tomu lepšímu, co Premier League nabízí. Myslím, že by se bez problémů prosadil i ve větším klubu než je Everton (samozřejmě i je považuju za velký klub).

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne je to kvalitni hrac, ale v atletiku je v soucasnosti na jeho miste plno a hraci jsou na vyssi urovni (maxi, reyes, luis garcia...)

Reagovat
Zajda

Hodně dobrej hráč i když hraje za Everton. Nic proti ale hold LFC je LFC...YNWA lásky:-*love Liverpool

.

.

.

Čáo

Reagovat
smazaný uživatel

Je to skvělý hráč, proč Atlético? proč ne rovnou Real?

Reagovat
smazaný uživatel

zůstaň chlape kde jsi, jsi totiž na druhém nejlepším místě, kde bys mohl být....:-)

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to by uz bolo uplne ze Super Atletiko keby ziskaju dalsieho PLaymakera

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele