Armand o odchodu z PSG nepřemýšlí

31.07.2008, 18:54
Aktuality
Nový trenér Lyonu Claude Puel by rád získal posilu na levý okraj obrany a jednoho hráče si vyhlédl v hlavním městě Francie. V hledáčku sedminásobného mistra je Sylvain Armand z PSG, ten ovšem myšlenky na přestup nemá...

"Pro tuto chvíli o tom skoro nic nevím. Brzy začne liga a já se soustředím jenom na PSG," řekl Armand v rozhovoru pro rozhlasovou stanici RMC.

Na postu levého obránce v Lyonu v současné době nastupuje italský reprezentant Fabio Grosso, jehož Olympique získal před rokem z Interu Milán.

"O posílení tohoto postu opravdu přemýšlíme. Po Fabiu Grossovi již máme jenom dva pravonohé fotbalisty, Reveillera a mladíčka Gassamu," upozorňuje Puel.

Autor: Tomáš Pavlík / sportinglife.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
havrys99

to je dobře...PSG nesmí spadnout

Reagovat
smazaný uživatel

tezko bude bojovat o zachranu...posily jako giuly a makelele...to je jine kafe !

Reagovat
smazaný uživatel

Dobře že zůstane u nás v PSG byl to dobrý kapitán a i jeho výkony podporovali mužstvo ikdyž jeho pozice tomu neodpovídala.Díky Sylve

Reagovat
smazaný uživatel

Armand by určitě přišel vhod. Fotbalista to je bezesporu kvalitní a loni byl jeden z mála z PSG,který se prezentoval i přes krizi dobrými výkony. Navíc když se veme v potaz,že Lyon kromě stárnoucího Grossa nalevo nikoho nemá,určitě by bylo zakoupení a následné podepsání Armanda dobrým krokem.

Reagovat
cetto

mě vždycky pobaví, že kdykoliv si čtu něco o nějakém hráči PSG tak se dočtu: jeden z mála fotbalistů PSG kteří se i přes špatné výkony celého týmu prezentovali kvalitní a vyrovnanou hrou toto je už pátý nebo šestý hráč o kterém jsem se to dočetl to je něco jako když většina lidí kritizovala výkony Chelsea a pak v různých těch neoficiálních výběrech za minulý ročník se tam objevili v průměru tak 3-4 hráči Chelsea v každém výběru a ke všem z nich komentář: jeden z mála, co...a dál už to asi znáte

Reagovat
smazaný uživatel

Já nevím,já bych letos pochvílil možná tak Dianého,Zianiho a Armanda. Nevím,jestli i Rothena,který se to snažil hodně strhnout...

Reagovat
smazaný uživatel

Naprosty souhlas Grosso pomalu starne a krome Fabia tam nemaji zadneho leveho obrance....Armand by se do Lyonu hodil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele