Arias má zlomenou nohu a přetržené vazy v kotníku, čeká ho operace

11.10.2020, 13:07
Aktuality
Bayer Leverkusen letos v rámci 1. Bundesligy ještě nevyhrál, z úvodních třech duelů vytěžil tři remízy a další špatná zpráva pro něj přišla z Jižní Ameriky. Mimo hru je Santiago Arias, kolumbijský obránce se vážně zranil a bez fotbalu bude půl roku...

Arias je kmenovým hráčem Atlética Madrid, v německém celku hostuje a včera nastoupil ke kvalifikačnímu duelu o postup na MS 2022, v němž Kolumbie doma přehrála Venezuelu (3:0). Na trávníku vydržel jenom několik minut, než se vážně zranil a musel střídat. Arias má zlomenou holeň a přetržené vazy v kotníku.

"Toto vážné zranění nás všechny velmi mrzí, Santiago k nám přišel s velkými ambicemi a tohle je velká rána. Podobně jako Atlético uděláme všechno možné pro jeho co nejrychlejší uzdravení. Po operaci bude v dobrých rukách lidí z Leverkusenu, kde bude probíhat jeho rehabilitace," ujistil sportovní ředitel Bayeru Simon Rolfes.

Osmadvacetiletý fotbalista před reprezentační pauzou stihl debut v dresu Leverkusenu a start v souboji se Stuttgartem bude na hodně dlouho jeho posledním. V tuto chvíli zůstává v Kolumbii a začátkem příštího týdne odletí do Madridu, kde se podrobí operaci.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (9)

Přidat komentář
ACSMan

Karma za Shawa

Reagovat
Stannis Baratheon

Neudělal to snad Hector Moreno? A bylo to spíš nešťastné, takže jaká karma?

Reagovat
Seydou Doumbia

Byl...nechápu moc smysl komentáře synka nad námi

Reagovat
Werkrider

Odišli Havertz a Volland a přišli Schick a Arias. Obe naše "posily" sú na dost dlho mimo hru zranení.

Reagovat
Rudnevs

Taktiež som si vravel, že Leverkusen napriek vysokým prestupovým príjmom nijak zvlášť neposilnil. Asi sa rozhodli radšej neutrácať kvôli koronavírusu a navyše si dosť sľubujete od mladého Floriana Wirtza, ktorý by mal po ofenzívnych odchodoch dostať viac priestoru. (Bosz tuším vravel, že jeden z hlavných dôvodov, prečo neprišiel Götze, bol práve priestor pre Wirtza.)

Reagovat
smazaný uživatel

ten gotze isiel az tak strasne dole ze isiel do slabsej holandskej ligy ? alebo mal len brutalne platove podmienky ?

Reagovat
Rudnevs

Holandská a belgická liga sú celkovo pre Nemcov v poslednej dobe čoraz atraktívnejšie, je to tak trochu taký nový trend a a zvlášť pre hráčov, ktorí boli v Nemecku nespokojní alebo sa nepresadili je to ideálna príležitosť. Z Nemecka to nie je ďaleko a je tam väčší kľud a asi aj lepšie podmienky pre rozvoj. Navyše Götze ide do PSV k Schmidtovi, ktorý tam rozbieha zaujímavý projekt a vznikla tam taká menšia nemecká kolónia (Unnerstall, Müller, Max, Baumgartl, Fein, Götze). Je to taká zaujímavá možnosť na nový začiatok. Preto si myslím, že to pre neho bolo lákavé.

Reagovat
TheMally11

Hvězdy odešly, kopyta přišly

Reagovat
dejvikker

co se vlastně stalo Schickovi?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele