Argentinský tisk: historická porážka, reprezentace byla k nepoznání

22.11.2022, 16:22
Aktuality
Argentinští fanoušci, ještě v dobré náladě (© AFP)

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (98)

Přidat komentář
Kily8

1.polčas to vyzeralo na Argentínsku pohodičku, možno preto hrali tak ležérne. Saudovia hrali dobre v poli, ale ak by Messi pred prvým gólom tak hlúpo nestratil loptu, gól by nedali. Messi opať zlyhá na MS? Už po minulých MS mal problémy s Argentínskymi fanúšikmi. Ak by Argentína vypadla v skupine, tak roky by sa Messi v Argentíne nemohol ukázať.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Messi má zatím jedno finále a o tom si může nechat většina fotbalistů jen zdát. Včetně toho, s kým je tam často poměřován (CR7). A je to třetí až čtvrtý největší úspěch na MS (finálovou účast z r. 1930 řadím vzhledem k systému i stáří na místo páté). Ať dopadne toto MS pro Argentinu jakkoliv. Messi dotáhl Argentinu k jednomu z největších úspěchů v historii argentinského fotbalu.

Reagovat
vladino10

Ten futbalista, s ktorým je porovnávaný vyhral EURO - brutálne prestížny turnaj. Určite prestížnejší ako nejaká copa, kde sú každoročne 3-4 tímy s kvalitou to vyhrať.

A tiež, že by bol Leoš v Brazílii nejakým veľkým ťahúňom...to ako šiel na neuera a manu ho vychytal si budem pamätať ešte riadne dlho a rovnako aj argentínski fanúšikovia.

Reagovat
rominhoFCB

Jediny skutocne silny tim, na ktory Portugalci na Eure narazili, bolo az Francuzi vo finale. A AJ proti tomu sa Ronaldo zranil.

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo byl spíš součástí týmu na Euru 16, než že by ho táhl. Ale když už někdo srovnává úspěchy, ne to, jaký měl na tom úspěchu vliv, tak to pak tak je. Ronaldo je mistr Evropy. Ale Messi má stříbro z MS a ať si říká kdo chce co chce, je to víc než titul z kontinentálního šampionátu.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Messi na Euru nikdy hrát nebude, z pochopitelných důvodů, tak je jediným turnajem, kde je lze srovnávat, MS. A tam Messi dotáhl Argentinu do finále. Což se nepodařilo ani Ronaldovi, ani mnohým jiným velikánům světového fotbalu (Platini, Eusebio, van Basten), takže psát o opětovném selhání není na moc na místě, i když to selhání bude možná podruhé za sebou. Ale stříbro je stříbro, to je prostě úspěch a zrovna na MS 14 ten tým táhl Messi hodně.

Reagovat
rominhoFCB

Naviac Messi sa na tych repre turnajoch stal castokrat najlepsim alebo najproduktivnejsim hracom.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě. Ono se to těžko srovnává a když někdo začne z pozice fandy prvního nebo druhého tlačit argumenty, které mají podpořit, že ten jejich je tím lepším, tak je diskuze těžká. Messi ale finále z MS má, CR7 ne, navíc to je hlavně jeho úspěch. A kdyby tehdy Higuain trefil tu skoro tutovku, tak má možná už dávno titul.

Reagovat
vladino10

Haló, Higuain dal v play off tých ms viac gólov ako celý Lionel čo mal vo finale tiež šancu a tiež ju spálil.

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? Higuain měl tutovku, kterou nedal. Na MS, na kterém MS měl obrovský podíl na finále a fotbal je kolektivní sport, a ty góly taky mohou dávat jiní.

e dal Higuain o celé dva góly více ve vyřazovacích soubojích je asi tak stejně relevantní jako napsat, že Messi dal o dva góly více celkově (bez letošního MS).

Reagovat
vladino10

Ty si napísal, že keby dal Higuain tu tutovku, tak ja som napísal, že keby ju nedal proti Belgicku tak nejaké finále ako riešiť nemusíš. Relevancia oboch argumentov je rovnaká (0)

Akurát je smiešne, že zodpovednosť za prehrane finále každý pripíše Gonzalovi napriek tomu, že nebyť jeho tak tam ani nie sú a napriek tomuz že Messi tam tiež pospaloval veľké šance

Reagovat
smazaný uživatel

Ne, není stejná, protože jsem to psal v kontextu toho mistrovství, kde Messi udělal víc než dost a ten tým stál na něm, a mohli se přičinit i ostatní. Ve finále by tehdy Argentina bez Messiho nejspíš vůbec nebyla.

Nikomu jsem prohrané finále nepřipisoval, to je chybná interpretace textu.

Reagovat
vladino10

Ok, tak potom upravujeme svoj komentár a hovorím, že keby Messi premenil svoju tutovku, tak ma titul MS. Bez higuaina by Argentína vo finále nejspis vubec nebyla.

Reagovat
Zizou

Messiho šance nebyla tutovka, na výsledku mužstva se vždy podílí všichni hráči a porovnávání Messiho a Higuaina je prostě hloupost.

Reagovat
vladino10

Proč to nebyla tutofka?

Reagovat
Zizou

Nooo, beru zpět. Tutovka to byla možná jen proto, že v té situaci byl Messi. Jinak ani náhodou.

Reagovat
vladino10

Takže zahodil tutovku. To gonzalo tie svoje v play off ms premenil.

Reagovat
Zizou

Higuain proměnil jedinou v semi. Tu ve finále bohužel. A pokud by byl v té Messiho "tutovce" třeba ten Gonzalo, asi by si na ni ani nikdo nevzpomněl.

Reagovat
vladino10

presne tak, lebo by sme to už nevolali tutovku, ale zlatým gólom.

Ale nekazme si deň a oslavujme - včera najväčší hráč histórie sveta a priľahlého vesmíru dal gól na piatom MS a ako pravý vodca doviedol tím k víťazstvu nad niekým, kto je o dva levely vyššie ako Saudská Arábia - siuuuuuu!!!!

Reagovat
Zizou

Tak určitě. Počítám, že Higuain by se k té střele ani nedostal. No a nejhorší na té debatě Messi vs CR7 je, že když si fanatik do jednoho, tak absolutně srážíš genialitu toho druhého. Takže já tě nechám v tom tvém snu a svůj názor, i když jasný, si nechám pro sebe.

Reagovat
technecium

Na cem jedes?

Reagovat
vladino10
Reagovat
Kily8

Ano, tu šancu, ako zahodil titul mu nezabudnú nielen argentínsky fanúšikovia, ale ani ja. Veľmi som vtedy chcel, aby Argentína vyhrala.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně měl dát Higuain.

Reagovat
vladino10

prečo on a Messi nie?

Reagovat
Zizou

Reagovat
rominhoFCB

Zatialco bez Messiho mali Argentinian problem sa na zaverecny turnaj vobec kvalifikovat, tak Portugalci vyhral finale Eura I bez zraneneho Ronaldo.

Messi je z Barcelona prec druhu sezonu a druhu sezonu nice je schopna Barcelona postupit zo zakladnej skupiny.

Reagovat
Kundus

Že vás to baví, furt odezdi ke zdi. Pro jednu skupinu je Messi nedotknutelný, pro druhou Ronaldo. Výsledek je ale takový, že je to kolektivní sport a oba jsou postradatelní

Reagovat
Front hell

Klasické měření pindiku.

Reagovat
smazaný uživatel

Měření pindíků, v některých kruzích známo jako hoškiáda.

https://www.youtube.com/watch?v=fJRuDEmBwdI

Reagovat
smazaný uživatel

Ale zrovna to Euro, které se používá jako argument, proč CR7 něco vyhrál, je spíš argument proti. Protože CR7 tam odehrál dobře snad jediný zápas ve finále brzy odstoupil. Messi na MS 14 Argentinu když ne táhnul, tak měl na postupu do finále obrovský podíl. MS nevyhrál ani jeden z nich. Ronaldo nemá ani medaili. Messi má stříbro, ale pro jeho zem a asi i pro něj to je málo.

Reagovat
lampas

Jo jo, když nějakého úspěchu dosáhla Argentina, tak jen díky Messimu. Zatímco když nějakého úspěchu dosáhlo Portugalsko, tak Ronaldovi navzdory

Reagovat
smazaný uživatel

Nechtěl jsem to takhle natvrdo napsat, ale je to tak, no.

Reagovat
F.Torres

Jasně. Messi v play off nedal ani gól. Ronaldo dál ve skupině 4. Nebýt jeho, tak ze skupiny ani nešli. Vy jste fakt hlavouni i a navzájem si ty kraviny palcujete

Reagovat
lampas

Já to myslel ironicky, vždy jsem byl tým Ronaldo Na reprezentační úrovni se není vůbec o čem bavit, kdo je úspěšnější a byl pro svůj tým platnější. Ronaldo byl na každém turnaji tahoun týmu od EURA 04, Messi se z repre akcí tradičně vždy posral a to včetně toho MS 2014.

Reagovat
Kily8

Reagovat
Petr20

Messi má zlatý míč pro nejlepšího hráče World Cupu i Copa America, Ronaldo byl vždycky marný a jen čekal na příhrávky od spoluhráčů... Takže jak píšeš není se o čem bavit, Messi daleko úspěšnější a hlavně na individuální úrovni mnohem lepší hráč

Reagovat
drussbarb

Zlaté EURO pro Ronalda, kde byl tahoun? Pro připomenutí, jak moc je pojem "prestižní" subjektivní

Portugalsko Island 1:1

Portugalsko Rakousko 0:0

Portugalsko Maďarsko 3:3

Portugalsko Chorvatsko 1:0 prodloužení

Portugalsko Polsko 2:1 po penaltách

Portugalsko Wales 2:0

Portugalsko Francie 1:0 prodloužení

Jinak, pokud si to pamatuju dobře, Ronaldo dal dvě branky Maďarsku ve skupině, to je vše, oproti němu Bale hrál opravdu fantasticky a sám dotáhnul Wales do semifinále

Reagovat
F.Torres

Tak to si pamatuješ špatně. Nejprve si najdi spravna čísla a pak házejí moudra a nemistifikuj

Reagovat
drussbarb

Tak mě oprav konkrétněji, dík

Reagovat
F.Torres

Nemusím. Dva góly za turnaj určitě nedal. Tak nekecej

Reagovat
Petr20

Ronaldo dal 3 goly. 2x se trefil ve skupině proti Maďarsku, kde Portugalsko postoupilo ze 3. místa. Třetí gol dal proti Walesu v semifinále, další přidal Nani a skončilo to 2:0. Finále víš jak odehrál Ronaldo. Nejlelpší střelec turnaje Griezmann 6 golů. Nejlepší hráč turnaje Bernardo Silva. Za Portugalsko měl 3 goly ještě Nani, takže Ronaldo opravdu nebyl tahounem, ale byl jen součástí vítězného týmu, a v tom turnaji nijak extra nezářil.

Reagovat
F.Torres

Měl 3+3. Portugalsko dalo za turnaj 10 gólů. Jeden zápas nehrál. Řekl bych že byl sakra klíčový hráč. Takový čísla neměl Messi na žádným ms a to z něj děláte poloboha

Reagovat
technecium

Messi 2014 4+1, podil na 63 % golu svého tymu

Roncek 2016 3+3, podil na 60 % golu svého tymu

Reagovat
F.Torres

6>5 takže cus

Reagovat
drussbarb

Tak se teda rozhodni, kdo je bůh a co je prestižní turnaj. Island, Rakousko, Maďarsko, Chorvatsko, Polsko, Wales, Francie.

Reagovat
F.Torres

MŠ je turnaj evropských týmu a občas se přidá jižanská trojice. Euro je kvalitnější jak ms

Reagovat
drussbarb

EURO je i podle mě kvalitnější a významnější trofej než Copa, o tom není sporu.

Ale zrovna Messi s tím moc neudělá, že? A zrovna argument kvalitnější soutěže je vtipný, když si ještě jednou zopakujeme, s kým Portugalsko na EURU hrálo: Island, Rakousko, Maďarsko, Chorvatsko, Polsko, Wales, Francie - v základní hrací době porazili jen Wales. Když to vidíš takhle napsané, jak můžeš furt dokola opakovat, co tu celou dobu píšeš? A znova zopakuju, na posledním EURU se v tuším 7 klíčových statistikách zobrazuje 7 různých hráčů, na Copě, kde Argentina vyhrála, se ve stejných statistikách zobrazuje jen Messi. Toto je další konkrétní argument o tom, kdo se jak podílel na vítězství svého týmu, co víc ještě potřebuješ?

Mimochodem kdyby Messi před léty začal reprezentovat místo Argentiny Španělsko, tak dnes má tituly z MS i EURA - bude to z něj dělat lepšího hráče?

Reagovat
smazaný uživatel

Srovnávat hráče, kteří mohou na repre úrovni hrát proti sobě jen na MS, podle úspěchů na kontinentálních mistrovstvích je kokotina. Dělalo se to stejně jenom proto, aby Ronaldo mohl být srovnáván, protože z MS nemá nic. Na kontinentálních mistrovstvích je to +- stejné (jedno, že Messi má těch medailí víc), na MS je Messi úspěsnější, má stříbro. Že Messi táhnul pořádně Argentinu jen jednou je fakt, Ronaldo je v tomhle lepší, ale k čemu to je, když Portugalsko na MS nedotáhl k ničemu a Messi aspoň jednou? Messi je z pohledu repre úspěchů o fous lepší, ale na to, jací jsou to hráči, jsou to úspěchy i tak nic moc a Messi stejně potřebuje zlato, aby nebyl srovnáván s Maradonou a stříbro mu je dost možná u prdele.

Reagovat
vladino10

euro je top konkurencia. Vidíš to aj na tom, že ms stále vyhrávajú európske krajiny a krajiny južnej ameriky pravidelne vypadaju pomerne skoro. Toto je dostatočne porovnanie týchto dvoch turnajov.

Reagovat
vladino10

A iba dodám - podľa tvojej logiky sa Messi vôbec nemôže porovnávať s Miňom Stochom, lebo nehrali rovnaku ligu

Reagovat
Zizou

tak určitě

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to je Ronaldo dost velký sráč, když jako tahoun neudělal na MS placku a věčně posraný Messi stříbro. To kdyby se Messi neposíral, tak má už minimálně tři zlata.

Si vybíráš to, co se ti hodí. Messi má stříbro a byla to hodně Messiho zásluha. Ronaldo nemá nic, ač je to tahoun. Na dalších MS to stálo od Messiho za pendrek. Ronaldo byl součástí zlatého týmu na ME, tenkrát mu to zrovna nešlo, ale to zlato má. Messi má titul ze svého kontinetálního mistrovství, které je považováno za méně kvalitní. Je to +- stejné, ale protože MS je nejvíc, tak Messi má o malý fous víc.

Reagovat
drussbarb

A hlavně na Cope Messi ovládnul VŠECHNY statistiky, které si na EURU vybrali různí hráči

Reagovat
Kily8

Ano, vačšina futbalistov si može finále MS len zdát, ale je veľa futbalistov a to sú legendy, ktorý získali titul, niektorý dokonca 2x a král futbalu 3x.

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednom titulu neměl Pelé prakticky žádný podíl a jeden by Brazílie nejspíš získala i bez něj, protože byli nabušení jako hovada. Možná oba. Ale to je kdyby, možná, spousta kopyt se stala mistry světa, protože byla v týmu, který vyhrál titul. Pflügler, Steiner, mistři světa z MS 90.

Reagovat
lofin9

Este stale plati aj Mustafi > Messi

Reagovat
smazaný uživatel

Z pohledu počtu titulů na MS ano.

Reagovat
John Obi Mikel

Tou Copou si to jakž takž vyžehlil.

Reagovat
Zizou

Messi hlúpo stratil loptu. Ty budeš asi nějaký fejsbukový odborníček, čo?

Reagovat
Benfica

Toto im teda nepomoze

Reagovat
Fenix

Tak to po čtyřech letech vypadá na další skupinové drama

Reagovat
smazaný uživatel

A když se zadaří, tak možná repete s Francií. Jak jsem se na MS těšil, tak už teď mám jako fanda Argentiny nervy a Polsko - Mexiko jsem prožíval až do konce, protože 0:0 je ideální výsledek, aspoň teď.

Reagovat
Fenix

Aspoň že ta plichta no...

Reagovat
drussbarb

Taky jsem fandil remíze

Reagovat
smazaný uživatel

Hodně jsem zvědavý, co udělá s Argentinci a jejich hlavou tahle porážka. Mexiko i Polsko jsou dost kvalitní soupeři na to, aby je obrali o body. Messi bude muset ukázat svou extratřídu

Reagovat
smazaný uživatel

Na postup by mohly stačit i 4 body a Polsko bývá na MS v poslední době mdlé. Jestli Argentina zabere a bude hrát to, na co má, tak by klidně mohli vyhrát i dvakrát. Dneska S. Arábie hrála výborně a klidně by mohla ještě o body někoho obrat.

Že to je pro Argentinu průšvih a překvapení jako prase, o tom žádná.

Reagovat
smazaný uživatel

Pomohla jim ta remíza Polska s Mexikem, myslím si, že to nakonec uhrajou..

Reagovat
Kily8

Inak Messi hral na 4 MS. Dokázal dať niekedy na MS toľko gólov ako Robert Vittek(4) ktorý hral iba na 1 MS?

Reagovat
smazaný uživatel

Ano, na MS 2014 vstřelil 4 góly.

Reagovat
F.Torres

Frantík nasázel na 1 tuším 13. David Šuker 6

Reagovat
Zizou

Další blbost

Reagovat
h8_sfatto

morálka "západního světa" byla poražena již dávno před tímto utkáním, režim horší než v KLDR teď zařízl i modlu Messiho

Reagovat
smazaný uživatel

Je vůbec šance, že trenér Argentiny zamíchá sestavou a šanci dostane třeba Dybala?

Reagovat
Salfovic

Otázkou je, jestli se z toho posrali nebo se na to vysrali.

Reagovat
smazaný uživatel

1. poločas b, 2. poločas a

Reagovat
Andis

Tak Argentina shořela jako celek, ale za stavu 1:2 ten Kdessiho klasický kamenný výraz a ploužení že se na rozehrávku, je přesně tak klasika kdy místo aby jako hvězda a údajný tahoun tým začal burcovat nasral se vzal za to tak čumí a čeká co se stane a když se týmu nedaří tak to odchodí.

Reagovat
Lemiux66

Arsin s ceskym dabingem.

Reagovat
smazaný uživatel

Měl tam pár vynikajících přihrávek, ze kterých nebyli ostatní schopni nic vytěžit. Si to pusť znovu. Na konci to Messi posral, když tam kličkoval jako zajíc, místo aby střílel. Ale těžko zrovna jemu něco vyčítat.

Reagovat
Andis

Proto píšu jako celek, netvrdím že za to může on. Ale taková hvězda čekal bych větší emoce a burcování. Sem zvědavej jak se bude tvářit když sem jim tohle stane v play off.

Reagovat
eder

Docela líto je mi Angela di Marii. Takový talentovaný fotbalista, a veškeré vyhlídky jeho týmu mu zkurwí jakýsi skřet chodec...

Reagovat
smazaný uživatel

Skřet chodec mu poslal míč do šance tak, jak by nikdo jiný asi nedokázal,, ale Angelovi se míč zapletl mezi nohy, místo aby pořádně vystřelil.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Swarley

No on je to kus dementa, toho bych zase az tak nelitoval

Reagovat
icka

to je kazdy v manu, si nevyberes.

Reagovat
Kily8

Hm, ťažko sa hrá, keď prehrávaš, potrebuješ pressovať a máš o jedného hráča menej, ktorý sa nezapája.

Reagovat
Lemiux66

Tohle je hrozna blbost, vlastne az zbytecna demagogie. Nevim, jestli ses mladej, tak si ty zapasy jenom nevidel, ale byli i taci, se zlatem na krku, kteri na obranu srali vic nez Leos. A kecy vo tom, ze to moderni fotbal potrebuje jsou taky mimo. Proste bud mas toho jednoho navic do utoku nebo do obrany. Takhle to se zlatejma hnatama funguje.

Reagovat
smazaný uživatel

To jsou takový poučky expertů ve studiu, tak to lidi opakují. Samozřejmě, že když ti hráči nemají co nabídnout, tak musí jak čuráci běhat od brány k bráně, ale proč by to měli Modrič nebo Messi a další dělat, když umějí rozhodovat zápasy? Navíc i ten Messi presuje, stačí na ty zápasy koukat. Dělá to i Ronaldo a spousta dalších hvězd, o kterých tihle pseudoznalci fotbalu opakují jako mantru, že na obranu a presing úplně serou.

Reagovat
Kily8

Preboha človeče, ako možeš dať Modriča a Messiho do jednej myšlienky ohľadom behania. Si totálny analfabet? Prečo by mali Modrič a Messi behať… Jeden behá, druhý nebehá. Neymar behá, Messi nebehá. A teraz nemyslím, že Messi musí robit šmýkačky, ale on nabehá 5,5 km za zápas. To je polovica, čo iný hráči. Áno, čítal som rozbory, že to je zámer, že on má potom brutálnu výhodu, oproti hráčom, cez ktorých preniká, ktorí majú v nohách 3-násobok šprintov. Ale on hrá v strede pola špílmachra, ako Modrič a ten behá a maká pre tým a ako si aj sám písal dokáže byť rozdielový. Nechem to tu rozpisovať na dlho, ale problém je aj v tom, že Messi sa nedokázal presadiť ani cez Saudov, ktorí teda mali v nohách násobok km. Dokonca ešte hlúpo stratil, pred prvým gólom. Áno dostal ťažkú prihrávku, ale práve preto mal dávať z jednej a nie hlúpo sa točiť medzi 2 hráčov.

Reagovat
drussbarb

Tak hodnoť běhání a hlavičkování jako bernou minci. Jinak třeba CR7 není moc dobře hodnocen v kategorii týmový výkon a uběhané kilometry. Jestli dokonce nepatří mezi nejhorší v PL

Reagovat
Zizou

Mně je zas líto tebe, že z toho skřeta máš takový mindrák Tak snad se předvede Kristýnka co?

Reagovat
Kily8

Prečo vy fanatickí zbožňovači Messiho, máte osobné útoky, beriete ako smrtelnú urážku, keď vášho boha niekto skritizuje a musíte tupým, debilným, primitívnym sposobom urážať niekoho kto vašu modlu skritizuje. Takže ja ti poviem na Messiho svoj úprimný názor, ktorý ale vy fanatici prehliadnete a budete ma urážať prečo nezbožňujem božika: Messiho považujem za top svetového hráča, vynikajúceho individuálne, jednu dobu, keď hrával v Barce na krídle, bol pre mňa absolútne najlepší na svete. Takže nie je to tak, že ho neznášam. Len nepatrím k fejsbukovej generácii, ktorá si myslí, zě futbal existuje odkedy sú skilss na youtube. Messimu vyčítam niečo, za čo ani nemože, akú úlohu, mu dali v Barce, že každá lota mala ísť cez neho, napriekt tomu, že bol statický v strede a preto som garantoval po Neymarovom odchode, že Barca s Messim nevyhrá LM a keď ano, tak nikdy nič nenapíšem o futbale. Naopak v PSG hrá teraz dobre, chválim ho. Samozrejme už nemá tie individuálne prieniký ako niekedy, ale ani nespomaluje hru, ako v Barcelone, lebo je len “jedna z 3 hviezd” a hrá pre kolektív, čo je zásluha aj trénera.

Reagovat
Zizou

Tady jsem ale nereagoval na tebe, ty fejsbukár. A ty sračky, cos napsal teď, tu píšeš pořád dokola, vymysli už si něco nového bože. Mně je tvůj názor na Messiho ukradený, hraješ si na odborníka a pak napíšeš, že Messi ztratil loptu nějakým hloupým točením mezi dvěma hráči či co. A ještě napiš, že to byl vlastně jeho gól ne.

Reagovat
Messiáš

Píšeš ten vyblitek úplně pod každej článek, kterej zminuje Argentinu jakýmkoliv způsobem. Prohra se Saudama je průser a ostuda celého týmu, Messiho nevyjímaje, ale udelat z něho strůjce prohry může akorát poloretard, fanatický Ronaldofil a tím jsem možnosti nejspíše vystřílel. Tu obhajující omáčku si nechej pro někoho jiného. Jinak všechny ty přívlastky z první části tvého příspěvku na tebe platí, ještě by se jich i pár našlo navíc.

Reagovat
eder
Reagovat
technecium

Posledni dva roky byla Argentina neuveritelna neksutecna masina, Messi hral nejlíp, co kdy v repre hral, prijde MS a na padne na ne deka, jako by se nic z toho nekonalo. Herni projev na minulem MS a tady naprosto neroznatelny. Neexistujici zaloha, Messi bud neviditelny na hrotu, nebo utopeny ve stredu pole, rozehrávka jedine nakop na prave kridlo na Di Mariu. Takticka tragedie.

Reagovat
pantondavo

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele