Aréola bude hostovat ve Villarrealu

19.06.2015, 09:50
Aktuality
Alphonse Aréola strívil poslední dvě sezóny na hostování a ani během příštího ročníku nebude nastupovat za Paris Saint-Germain. Talentovaného brankáře si tentokráte vypůjčil Villarreal...

Francouzský mládežnický reprezentant je odchovancem PSG, do prvního týmu se však nikdy výrazněji neprosadil. Proto ostatně Aréola odchází pravidelně na hostování do jiných týmů.

Předminulou sezónu pomáhal s postupem do Ligue 1 Racingu Lens, zatímco letos pro změnu chytal za francouzskou prvoligovou Bastii, kde rovněž zastával roli hlavní opory týmu.

Příští sezónu pak Aréola stráví ve Španělsku, kde si jeho služby na rok zajistil Villarreal. Ve "Žluté ponorce" bude mít 22letý brankář jasný úkol - nahradit Sergia Asenja, jenž si obnovil vážné zranění kolena a mimo hru bude minimálně pro podzimní část nadcházející sezóny.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pre areolu rozumna volba

Reagovat
pospech11

Už mu je 22

Reagovat
Murtago

Reagovat
smazaný uživatel

Villarreal ví, kam se mrknout I Asenjo byla dobrá volba tehdy.

Reagovat
smazaný uživatel

Sleduje ho někdo pravidelně? Dřív se mi hrozně líbil, vypadal dost nadějně, jenže čas běží a dlouho o něm nikde nic nebylo :).

Reagovat
smazaný uživatel

vsak este nadejny je prestupom do vilarealu spravil krok v pred kludne moze byt jednotka v PSG o 4 roky

Reagovat
Langi

když vidím, jak PSG neustále spekulují o Čechovi, Llorisovi a přitom mají zatím výborného Sirigua, tak moc nevěřim, že má Areola někdy šanci bejt jednička, pokud na nějaké hostovačce nevyletí jako Courtois.

aktuálně Villarreal pro něj asi dobrej...konečně si zachytá v lepšim klubu, poháry a může se ukázat.

Reagovat
smazaný uživatel

Nevies ci pojde Leo Suarez alebo Nahuel do Acka ? Pri Castillejovi . Viettov odchod uz je jasny .

Reagovat
houdic

Řekl bych že to je i možný, navíc když odešel i Uche. Podle mě ale spíš přeřaděj Sola do Áčka a Suarez si ještě chvilku počká.

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím postupuje po malých krocích stále vpřed, je spolehlivý, nicméně v PSG si stejně koupí jiného pokemona, takže tam šanci nemá.

Reagovat
smazaný uživatel

Barca pres. candidate Jordi Majo: "Ramos offered himself to us as an election secret weapon. But we're not playing that game."

Já nevím, ale tohle mi fakt přijde přehnaný.. Ramos a jeho bratr se s tím fakt neserou. Tohle se Florentinovi líbit nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

S Bejlem si sam na sebe upletl bic, tak at sype.

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Majo nemá ve volbách moc šancí, takže tohle je takový sci-fi.

Jestli je člověk, kterej by dokázal říct Florentinovi svůj názor, tak je to Ramos.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to nepoznas Cristiana a jeho hadky s Florentinom . Hlavne Angel , Ozil a den jeho smrty otca

Reagovat
CHONG

Nevěřím tomu, že by byl Sergio takový sráč.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Tak zrovna Ramos na prahu třicítky a s jeho platovými požadavky není pro culés žádné lákadlo. Ani tomu moc nevěřím, spíše mi to připadá jako pokus naprostého outsidera voleb o přilákání pozornosti pro svůj projekt. Ale je pravda, že Sergio spolu se svým bratrem používají dost tvrdé lokty.

Reagovat
smazaný uživatel

Jak je na tom so zmluvou ?

Reagovat
smazaný uživatel

No právě o ní jde.. smlouvu má na 2 roky ještě s platem 4,5 mega za rok. Ramos chce smlouvu prodloužit a dostat přidáno, Real s prodloužením problém nemá, ale s platem už jo, protože Ramos chce přes 10 mega a Real nabízí kolem 7. No a celý tohle o Ramosovi do Barcy je jen vyjednávací taktika, jak vyvinout tlak na Real.. což koneckonců řekl sám i ten Majo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jedinej mladej brankář ve Fifě s real feacem jde na hostování. Tak to je v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Ter Stegen taky

Reagovat
smazaný uživatel

Nejvíc sexy jméno Ligue 1

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele