ANDREA CARACCIOLO: NEJISTÁ BUDOUCNOST

03.11.2006, 22:34
Aktuality
Sportovní ředitel Palerma Rino Foschi se vyjádřil o budoucnosti 25letého útočníka Andrey Caracciola. O někdejší hvězdu Brescie projevilo zájem několik velkých klubů, nejčastěji se o něm mluvilo ve spojitosti s Liverpoolem. Teď je tu další - AS Řím.

Foschi novinářům řekl: "Caracciolo je velmi talentovaný útočník, v týmu však máme Amauriho, který by v případě boje o základní sestavu mohl přibrzdit jeho další rozvoj potenciálu."

"Můžeme uvažovat nad možností hostování či přestupu se spoluvlastnictvím během lednového přestupového okna, pokud ovšem najdeme adekvátní náhradu a budeme spokojeni s finančními podmínkami nabídky," řekl Foschi dále.

Jenže vše se zdá být opět jinak po čtvrteční porážce 0:1 s Newcastlem v poháru UEFA, kdy se Foschi vyjádřil ve smyslu, že si Caracciola hodlá ponechat: "Andrea je pro tým důležitý a je klíčovým hráčem. Určitě zůstane."

Nezbývá tak tedy nic jiného, než počkat, jak to všechno dopadne.

Autor: Aleš Ratzka

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

acm!

Reagovat
smazaný uživatel

hodil by se co?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele