Andorra před kvalifikací s Anglií řešila požár na stadionu

08.10.2021, 20:12
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (4)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Sabotáž!

Reagovat
smazaný uživatel

Andorra před kvalifikací s Anglií hřešila, Požár na stadion.

Reagovat
Alons0

Andorra hoří v každém zápase, až na San Marino. Doteď nechápu, jak se mohli ocitnout ve stejné skupině. Ale na opravu budou mít dost času, až jim zavřou stadión, jakmile se anglickým uplakánkům zase nebude něco líbit.

Reagovat
Keeper117

Tak všetky tie v minulosti trpasličie tímy sa už začínajú aspoň raz za čas nejak chytať a hrajú aspoň niečo Luxembursko tam už ani neradím lebo ak dnes doma vyhrajú tak ešte bojujú o postup

A naozaj už vedia pomerne pravidelne získavať body. Ale aj Faerske ostrovy, Gibraltar Lichtenštajnsko atď už vedia potrápiť súpera a v LN aj čo to povyhrávať. Až na San Marino oni sa ani po tých rokoch absolútne nechytajú, videl som zopár ich zápasov a tam ani systémovo nieje možnosť posunúť sa ďalej ak tam budú mať toho 100 ročného deda ktorý tam je teraz + ma ešte sklamáva Moldavsko ktoré postupne padá medzi trpaslíkov aj keď má tím ktorý by dokázal bojovať aj trošičku vyššie.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele