Amauri si na zájem nestěžuje, do AS Řím ale nepůjde

26.01.2008, 13:11
Aktuality
Agent Mariano Grimaldi prohlásil, že římské AS vypadlo ze hry o jeho klienta Amauriho. Toho by do svých řad rádo získalo několik věhlasných klubů v čele s Juventusem, AC Milánem a Realem Madrid. Pokud ale chtějí gólového hráče získat, musí splnit nemalé finanční požadavky Palerma.

Útočník brazilského původu je jedním z nejžhavějších zboží na přestupovém trhu, které by nejeden trenér chtěl získat do svých spárů. Palermo ovšem požaduje 19 milionů liber, a tak některé zájemce přešla chuť.

Jedním z takových bylo římské AS, které z pomyslné listiny nápadníků vyškrtl hráčův agent Mariano Grimaldi. "O Amauriho se zajímá mnoho klubů. Jeho přestupní částka ale je 19 milionů liber a AS Řím je ze hry venku," uvedl Grimaldi.

Ti největší se ovšem drží i nadále. Ve hře údajně zůstávají tři zájemci – AC Milán, Juventus a Real Madrid. "Ale Amauri je v Palermu velmi šťastný a Sicílii minimálně do léta neopustí," dodal hráčův agent.

Vedení Palerma si totiž uvědomuje, že pokud by se Amauri procpal do nominace Itálie na evropský šampionát, jeho cena by přes léto mohla vzrůst do závratných výšek.

Autor: Pavel Janega / channel4.com

Komentáře (19)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Hlavně ne do Chelsea

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak!!! DO AC s ním!

Reagovat
Zajda

Ptám se...on je brazilského původu...a má nastoupit na Evropském šampionátu v jakém dresu?

Reagovat
sansiro

...italském

Reagovat
Zajda

Díky moc...

Reagovat
smazaný uživatel

koho ten juventus nechce.pokazdy kdyz je o nekoho zajem tak vzdycky je tam i juve maji asi dost penez nebo co.

Reagovat
M11

to ani ne.. ale tak to uz sou media

Reagovat
Zajda

No média asi dost, ale těch peněz málo mít taky nebudou :o)

Reagovat
M11

malo ne ale po serii B na rozdavani taky ne

Reagovat
smazaný uživatel

Ten hráč je neskutečně přeceňovanej. Jeho agent bude asi dost šikovnej, mluví se o takových velkoklubech, devatenácti milionech liber, ale kvalita tomu zrovna neodpovídá. Že je gólovej? Vždyť dal v Itálii za 7 let 34 gólů, rekord má 11 za sezonu. Takový Iaquinta odvede na hrotu stejnou práci a ještě je efektivnější.

Reagovat
M11

a o polovinu levnejsi

Reagovat
smazaný uživatel

No právě o to mi jde. Amauri je dobrej, ale stojí polovinu. Palermo ho chce v létě prodat a už pár měsíců dělá všechno pro to, aby na něm co nejvíc vydělalo. Ale kdo má ty jejich výmysly každé tři dny číst?

Reagovat
M11

za 19 milionu liber ho muze koupit snad jen Chelsea jinak by byli vseci padli na hlavu...

Reagovat
smazaný uživatel

Možná i Real..

Reagovat
smazaný uživatel

v Realu by byl podle mě zbytečnej

Reagovat
M11

to i u nas a je s nama porad spojovany

Reagovat
smazaný uživatel

kde u nás? no jo media...

Reagovat
M11

JUVE

Reagovat
smazaný uživatel

Skoncil by tam jako Cassano :-/

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele