Amauri má svolení odejít po sezoně z Palerma

23.01.2008, 13:59
Aktuality
Maximálně devatenáct ligových utkání ještě odehraje v dresu Palerma Amauri, poté dá Sicílii sbohem a přestoupí do nějakého většího klubu. Brazilský útočník se nijak netají úmyslem změnit po letošní sezoně zaměstnavatele a k tomu mu nahrává i předběžná dohoda s vedením Palerma...

"Už v srpnu jsme se s Palermem dohodli, že Amauri v červnu tohoto roku přestoupí do nějakého velkoklubu," informoval hráčův agent Vittorio Grimaldi.

Amauri přišel do Palerma před rokem a půl z Chieva a okamžitě se stal klíčovou postavou klubu. V první polovině sezony ho úspěšně táhl za účastí v Lize mistrů, pak si ale poranil koleno a na trávníku se objevil až v letošním ligovém ročníku. I v něm podává vynikající výkony a o jeho služby se zajímá řada velkoklubů.

"Ještě není o ničem rozhodnuto. Dvoří se mu španělští giganti Real Madrid a Barcelona. V Itálii přicházejí v úvahu Juventus a AC Milán. K dohodě dojde až v červnu ve chvíli, kdy hráč bude mít jistotu, že bude hrát Ligu mistrů," dodává Grimaldi.

Autor: Tomáš Pavlík / channel4.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Amauri do Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Proč?

Reagovat
smazaný uživatel

Protože Juve potřebuje posilovat, aby mohl hrát o titul

Reagovat
smazaný uživatel

ano

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ne o hráče, jakého vůbec nepotřebují .

Reagovat
smazaný uživatel

Juve by si tedka melo pockat do leta a pak koupit Kaloudu! To je borec jak prase... Se muze hodne naucit od nedveda...

Reagovat
Slejdy

ASR

Reagovat
smazaný uživatel

je to jasny juve. a tam se chytí...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele