Amauri bude hrát za další italský klub, získal ho Turín

01.09.2014, 22:52
Aktuality
Amauri včera jako střídající hráč zasáhl do utkání na půdě Ceseny a jednalo se o jeho poslední zápas v dresu Parmy. 34letý útočník si zahraje za další italský klub, těsně před vypršením přestupního termínu na Apeninském poloostrově přestoupil do Turína...

Amauri v Parmě působil dva roky, když předloni přišel zdarma po ukončení angažmá ve Fiorentině. Vedle těchto celků v Itálii hrával rovněž za Chievo, Palermo a Juventus.

Turín v průběhu léta přišel o dva své reprezentační útočníky - do Dortmundu přestoupil Ciro Immobile a dnes byl oficiálně dotažen transfer Alessia Cerciho do Atlética Madrid, to údajně vyplatí Turínu šestnáct milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (7)

Přidat komentář
Filip12

vypadá jak Richard Krajčo

Reagovat
smazaný uživatel

Chcem mat jeho peniaze a filipove problemy

Reagovat
Shevchenko

To by byl život.

Reagovat
edejv

Reagovat
DelPiero137

Derby bude mat dalsiu prichut?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele