Alves se nepohodl s trenérem a ukončil kontrakt s Famalicãem

30.07.2021, 13:14
Aktuality
Jenom necelý měsíc byl Bruno Alves hráčem Famalicãa. Již devětatřicetiletý obránce s portugalským klubem začátkem tohoto měsíce podepsal dvouletý kontrakt, který nyní s vedením rozvázal...

Alvese do týmu lákaly vztahy z minulosti, jelikož barvy Famalicãa hájil i otec někdejšího portugalského reprezentanta. Ten s týmem zahájil přípravu, nepohodl se ovšem s trenérem Ivem Vieirou a vše vyústilo v rychlý odchod.

"Touto cestou oznamuji přátelský rozchod s Famalicãem. Rád bych využil této příležitosti, abych všem popřál hodně štěstí a úspěchů. Od této chvíle jsem volným hráčem," napsal na sociálních sítích.

Alves v minulosti oblékal dresy FC Porto, AEK Atény, Zenitu Petrohrad, Fenerbahce, Cagliari a Rangers, poslední tři sezony pak strávil v Parmě, která loni opustila italskou nejvyšší soutěž. Do Portugalska se vrátil po dlouhých jedenácti letech, nyní je ve hře další angažmá na Apeninském poloostrově.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (2)

Přidat komentář
REPLIKATOR

Reagovat
Realita

Jak to může být přátelský rozchod, když se pohádal?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele