Alves bude pokračovat i po čtyřicítce, dohodl se s Famalicãem

02.07.2021, 10:58
Aktuality
Bruno Alves koncem listopadu oslaví už čtyřicáté narozeniny, na odchod do důchodu ale ještě nepomýšlí a rovněž tou dobou bude profesionálním fotbalistou. Zkušený portugalský obránce se vrací do vlasti, když podepsal dvouletý kontrakt s Famalicãem...

"Hrát za klub, jehož barvy hájil můj otec, bude velmi speciální. Přijal jsem tuto nabídku, jelikož cítím, že mi lidé z vedení důvěřují, to je pro mě hodně důležité," zdůvodnil Alves svou volbu.

Alves v minulosti oblékal dresy FC Porto, AEK Atény, Zenitu Petrohrad, Fenerbahce, Cagliari a Rangers, poslední tři sezony pak strávil v Parmě, která loni opustila italskou nejvyšší soutěž. Do Portugalska se vrací po dlouhých jedenácti letech.

Autor: Tomáš Pavlík / fcfamalicao.pt

Komentáře (12)

Přidat komentář
FC Porto FC

To je borec

Reagovat
REPLIKATOR

Nikdy nehrál za pořádný klub

Reagovat
Axelrose

No nevím. Co se týká např. LM tak to žádná velká síla nebyla, ale kromě Itálie hrál vždycky v klubu ze špičky ligy.

Takže v lize většinou nahoře, v pohárech většinou dole.

Ale i tak, co by za takovou kariéru dalo 90% našich kopálistů, že jo.

Reagovat
Pharrell

Reagovat
smazaný uživatel

Porto?? mimo to Zenit v te dobe valcoval ruskou ligu a naprosto pravidelne hral evropske pohary, hlavne LM .. 2 roky pred jeho prichodem vyhral EL + SP (nad United) .. co se tyce financniho zazemi ci fanouskovske zakladny taky nejde o klub zanedbatelneho vyznamu.

Reagovat
kattos

Reagovat
smazaný uživatel

Nejúspěšnější fotbalista všech dob!

Reagovat
smazaný uživatel

jezis to neni Dani

Reagovat
Firkraag

Si hraješ na Bosáka jo?

Reagovat
RadekVonCZE

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele