Almeríi ve zbytku sezóny povede Barjuán

06.04.2015, 14:35
Aktuality
Po porážce s Levante byl z lavičky Almeríe odvolán kouč Juan Ignacio Martínez, jehož místo měl původně zaujmout trenér rezervy Miguel Rivera. Nakonec ale bude andaluský celek zachraňovat Sergi Barjuán...

Barjuán je odchovancem Barcelony, kde to během své aktivní hráčské kariéry dotáhl až do prvního týmu, za který nastupoval dlouhých devět let. Závěr kariéry odehrál za Atlético.

Také trenérskou dráhu odstartoval pod křídly katalánského velkoklubu, kde během let 2009 až 2011 vykonával funkci mládežnického trenéra. Následně dva roky vedl Recreativo Huelva.

Nyní tak Barjuán poprvé dostává šanci v Primera División, nečeká ho však vůbec snadný úkol: Almería získala z devětadvaceti utkání pouze dvaadvacet bodů a na záchranu ztrácí čtyři body.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de, udalmeriasad.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
Murtago

Tak se ukaž.

Reagovat
smazaný uživatel

nejlépe hned teď další kolo

Reagovat
Murtago

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele