Juan Ignacio Martínez už není trenérem Almeríe

05.04.2015, 21:44
Aktuality
Almería nezvládla ani další ligový zápas s Levante (na vítězství tak čeká už sedm utkání), po kterém byl odvolán kouč Juan Ignacio Martínez. Na jeho místo se posadil trenér rezervy Miguel Rivera...

Skromný celek se loni jakožto nováček jen tak tak udržel mezi elitou, když na osmnáctou Osasunu měl k dispozici pouhopouhý jeden jediný bodík, ještě hůře je na tom Almería letos.

Andaluský celek dokázal z devětadvaceti ligových utkání vyhrát pouze šestkrát, přičemž z posledních deseti zápasů bral plný bodový zisk jen dvakrát. Po porážce s Levante ztrácí Almería na pozice zaručující záchranu čtyři body, stejný počet má k dobru na poslední Córdobu.

Dosavadní trenér rezervy Miguel Rivera bude mít ve zbytku sezóny jasný cíl - udržet Almeríi mezi španělskou smetánkou. Má k tomu ještě devět utkání, hned to první na Camp Nou.

Autor: Jiří Vojík / kicker.de, udalmeriasad.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Po porážce s Levante ztrácí Almería na pozice zaručující záchranu devět bodů

strácajú len 4 body na 17.miesto a to už po odpočítaní tých 3 bodov, čo ešte nie je definitívne..

Reagovat
milan78

doufám, že nové koště ve středu se soupeřem zamete

Reagovat
celeb

v stredu 29.4. moze zametat kolko len chce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak snad předvedeme proti Almérii lepší výkon než ve Vigu a součástí naší hry budou i herní kombinace.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele