ALEXIS KRŮČEK OD PŘESTUPU DO VALENCIE

22.03.2007, 13:07
Aktuality
Ve Valencii zřejmě již našli náhradu za stopera Roberta Ayalu, který po sezóně zamíří do Villarrealu. Čtvrtfinalistovi Ligy mistrů by se v nejbližších dnech měl upsat 21letý Alexis...

Alexis je hráčem Getafe a svými výkony v letošní sezóně upoutal pozornost řady španělských velkoklubů. Zájem měly Barcelona a Real Madrid, ten ale nakonec dá přednost německému reprezentantovi Christophu Metzelderovi. 26letému obránci na konci sezóny vyprší smlouva v Borussii Dortmund a podle posledních informací zamíří právě na Santiago Bernabeu, kde se již podrobil zdravotní prohlídce.

Lékařské vyšetření je údajně poslední podmínkou angažmá Alexise na Mestalle. Pokud mladý obránce prohlídkou projde, je pro něho ve Valencii připravena smlouva až do léta 2013. Getafe za svůj klenot vyinkasuje šest milionů eur a navíc dostane dva 20leté fotbalisty. Na přestup záložníka Miguela Pallarda, na hostování pak do madridského celku zamíří Pablo Hernandez, kterého Valencia před letošní sezónou zapůjčila do druholigového Cadizu.

Netopýři se o Alexise zajímali již v roce 2004, tehdy ale Getafe nabídku na přestup odmítlo. Šestiletý kontrakt zároveň bude znamenat vysokou výkupní částku, Alexis bude ostatním klubům k dispozici za 60 milionů eur.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Doufám že ho získáme jestli odejde Ayala tak ho budem potřebovat! a peníze budou, když vyhrajem tu ligu mistrů

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas! :)

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

Pallardóa získali na pět let, přičemž má Valencia první dva roky právo koupit ho zpět. Pablo pokud Cádiz postoupí do Primery, tak tam zůstane dál a pošleme jim někoho jiného

Reagovat
HOST*-Kopy-

supr...

Reagovat
smazaný uživatel

Netopýrští hajzli! Ten byl náš!

Reagovat
HOST*filgi

njn...hraci vzdykcy chodi do slavnejsich a lepsich tymu....

Reagovat
HOST*venab

jo, pokud si chcou posedet na střídačce, a pak medit že sou galaktikokos normalni fotbalista si radsi da klub s "mensim" jmenem, a ma sanci vyhrat titul ne, jak luzři z realu

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

shut up cabrone

Reagovat
smazaný uživatel

No, tú cierra tu puto pico, hijo de las cloacas de Valencia a deja de joder a los hinchas honestos del mejor club de todos los tiempos, muy follamonos!

Reagovat
HOST*Vincent Blanquinegro

Cerrados para arriba, bastardo, nunca te perdonaremos la estola de Soldado

Reagovat
smazaný uživatel

bezcharakterní zloději

Reagovat
HOST*-Kopy-

Reagovat
smazaný uživatel

Valencie patří mezi 20 nejbohatších klubů evropy! jestli se udrží do 4 místa v la lize a jestli v létě neodejdou opory týmu Villa, Vicente, Chuaquin atd... tak to bude jeden z nejprespektivnějších klubů

Reagovat
smazaný uživatel

Joaquín s Vicentem už jsou perspektivní 5 let a zatím to vypadá, že jsou stále horší .

Reagovat
HOST*-Kopy-

závist Vicentemu brání zranění a Joaqovi dej čas už se do toho zase dostává

Reagovat
smazaný uživatel

Vicente je skleněná barbie a Joaquín je na ústupu už dlouho, závidět není co, když zpravidla končíte za náma.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele