Ajaxu se nebojíme, hlásí trenér Feyenoordu Been

18.09.2010, 23:52
Aktuality
Na ostře sledovaný zápas se zítra po obědě mohou těšit fanoušci nizozemské kopané, Feyenoord Rotterdam přivítá amsterdamský Ajax. Favoritem bude hostující celek, kouč týmu z přístavního města Mario Been ale hodlá soupeři situaci co nejvíce znesnadnit a věří v bodový zisk...

Feyenoordu vstup do sezony nevyšel ideálně, doma sice ze svou zápasů získal šest bodů, ale sráží ho výsledky z venkovních duelů. Ve třech zápasech na hřišti soupeřů si v duelu s Heraclesem připsal bod, jinak podlehl Excelsioru a Bredě. Ajax je na tom daleko lépe, na úvod sice ztratil vyhraný zápas v Groningenu a bral jenom bod za remízu 2:2, od té doby ale zaznamenal čtyři výhry.

"Na ten zápas se opravdu už hodně těšíme. Může to znít jako klišé, ale tohle jsou vždycky zvláštní zápasy. V neděli určitě budeme mít čanci na dobrý výsledek," věří Been.

"Samozřejmě to bude hodně těžký zápas. Ajax má dobrý tým a především v útoku je hodně silný. Dáva hodně branek a to by pro nás mohl být problém, my se totiž v útoku trápíme. Dobrý výsledek proti Ajaxu by byl skvělý a případná výhra by tým uklidnila. Ajax má za sebou velmi těžký středeční zápas a my máme výhodu domácího prostředí. Fanoušci nás budou hlasitě podporovat a dodají nám další motivaci. Ajaxu se nebojíme," řekl dále Been.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
miky10

přestřelka a 4:5

Reagovat
noustres

3:3

Reagovat
miky10

taky pěkný, ale myslím, že Ajax získá 3 body

Reagovat
smazaný uživatel

2:1 a orgie v Rotterdame.

Reagovat
AjaxFans

1:3

Reagovat
Filipow

2:4 Suárez dá branku z penalty.

Reagovat
REPLIKATOR

Na jejich místě bych se bál

Reagovat
smazaný uživatel

trener mr. been hlasi ajaxu se nebojime byl jsem na prazdninach ve francii trenerskem pobytu kde jsem se mnoho naucil

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele