Ajax prodlužoval kontrakty, v týmu pokračují Ziyech a Neres

10.08.2019, 15:51
Aktuality
Ajax v průběhu letošního léta přišel o několik důležitých hráčů, na jejich místa nakoupil posily a s několika fotbalisty zároveň prodloužil kontrakty. Tento týden svou další budoucnost s amsterdamský celkem spojil David Neres a spekulace o možném odchodu ukončil i Hakim Ziyech...

Marocký křídelník měl kontrakt ještě na dva roky a s vedením se dohodl na podmínkách nového, ten mu zaručí vyšší plat a bude platný do června 2022. Neresova nová smlouva je ještě o rok delší.

O Ziyecha se zajímala Sevilla a dalším nápadníkem byl mnichovský Bayern. Ten nakonec nekoupí Leroye Saného, který si přetrhl kolenní vazy a mimo hru bude minimálně půl roku, a nepřijde ani 26letý Ziyech, bavorský celek ale už našel řešení a s Interem Milán jedná o hostování Ivana Perišiće.

Ajax loni získal domácí double a sahal po účasti ve finále Ligy mistrů, za což zaplatil ztrátou řady opor. Z kabiny odešli Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong a Lasse Schone, na výplatní pásce pak už nejsou ani Maximilian Wöber a Daley Sinkgraven.

Autor: Tomáš Pavlík / onefootball.com

Komentáře (16)

Přidat komentář
montaigne33

Dobrá práce

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že ten Ziyech nešiel do Bayernu

Reagovat
Bandita_Harry

Žiadna škoda

Reagovat
smazaný uživatel

Ale škoda adekvatna nahrada za Jamesa hrač ktory by ponukol Bayermu najlepšie roky a potom by prenechal miesto Havertzovy.No realita nieje vždy taka alu si ju vysnivaš,vlastne taka nieje nikdy

Reagovat
Bandita_Harry

Nemusía mať predsa všetko sa čudujem že sa s Bayernom nespája Coutinho

Reagovat
smazaný uživatel

Och to ani nesranduj

Reagovat
Bandita_Harry

Akože prečo? Majú tam snáď lepších hráčov? Len by to bola pálka

Reagovat
smazaný uživatel

Napada ma množstvo inych hračov co su lepsia možnost ako Coutihno....Werner,Sane,Brandt,Havertz,Bailey,Draxler,Tah,Max,Thauvin,Ziyech,Neres,Hudson-odoi

Reagovat
Bandita_Harry

Coutinho je zo všetkých tých hráčov najlepší ak teda chceš hráča čo zahrá zálohu aj krídlo samozrejme sa musí kupovať so systému inak to bude vyzerať ako v Barcelone

Reagovat
smazaný uživatel

Podľa mňa by do Bayernu vôbec nesedel

Reagovat
Ross Geller

Bral bych ho do Realu.

Reagovat
AjaxFans

Konečně dobré zprávy.Nerese chtěla Neapol,ale asi koupí Lozana,tedy levnější variantu

Reagovat
Marv

Alkmaar

Reagovat
Bandita_Harry

Tak v podstate sa ten tím podľa možnosti udržal pokope,snáď už nikto nezdrhne

Reagovat
Elliasson

Možná Donny. Ale ano. Je to úžasné. Jenom Lasse podle mě mohl zůstat.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele