AILTON ZKUSÍ ŠTĚSTÍ V GRASSHOPPERS

14.02.2007, 21:23
Aktuality
Ailton Goncalves pokračuje v putování po evropských klubech. 33letý útočník se neprosadil v CZ Bělehrad a odchází proto do švýcarského Grasshoppers Curych, kde bude hostovat do konce sezóny...

"Ailton byl do Grasshoppers poslán na hostování do 30. června s opcí na trvalý přestup. Obě strany jsou s tímto přestupem spokojeny," oznámil dnes srbský klub na svých webových stránkách.

Ailton se proslavil především díky angažmá ve Werderu Brémy, s nímž v sezóně 2003/2004 získal prakticky všechno, co mohl. Werder se stal německým šampionem a brazilský útočník získal cenu pro nejlepšího hráče ligy a korunu krále bundesligových střelců. Tu si tehdy vysloužil 28 přesnými zásahy, na tyto časy může dnes pouze smutně vzpomínat.

V létě roku 2004 se rozhodl odejít do Schalke, jenomže v Gelsenkirchenu se neprosadil podle očekávání a tak byli nakonec všichni rádi, když odešel do Besiktase. Ani tady to nebylo lepší, Ailton nesplnil očekávání a nepodařilo se mu to ani loni na jaře, kdy hostoval v Hamburku.

Po šesti měsících v AOL Areně se vrátil do tureckého klubu, ovšem pouze na chvíli, před sezónou po něm sáhl srbský mistr CZ Bělehrad, který si od něho sliboval, že klubu pomůže k opstupu do Ligy mistrů. Ailton v Bělehradu totálně vyhořel, Červená Hvězda v předkole milionářské soutěže nestačila na Slovan Liberec a sám hráč se během podzimní části sezóny ani jednou nezapsal do střelecké listiny.

Autor: Tomáš Pavlík / eurosport.com

Komentáře (3)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Už má své roky, měl by se vrátit do Brazílie.

Reagovat
smazaný uživatel

ale jak s tim svojim pupkem ve sve době prohanel ty obrance....

Reagovat
HOST**nesta

a z Zurichu pojde do Caen, odtial do Furthu az nakoniec skonci v Humennom...ked to nejde-tak to nejde....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele