Agent vyloučil odchod Meneze z AS Řím

26.11.2008, 19:37
Aktuality
Jeremy Menez v létě vyměnil AS Monaco za AS Řím a v hlavním městě Itálie si od něho hodně slibovali, místo toho zůstává francouzský záložník za očekáváním. Menez si zatím nevybojoval místo v základní sestavě a mluví se o možném odchodu, něco podobného ale vyloučil jeho agent...

"Jeremy je v pořádku. U mladého hráče je normální, že se v novém klubu v novém městě ihned neprosadí. Není šance, že by odešel. Řím je pro něho ideální, je zde řada šampionů a skvělý trenér. To je důležité pro hráče, který stále potřebuje dokázat svou cenu v nějakém velkém klubu. Ví, že se toho můžeještě hodně naučit a to je důležité," řekl Menezův agent Jean Pierre Bernes v rozhovoru pro Laroma24.it.

21letý fotbalista letos zatím pouze vysedává na lavičce a na hřiště se dostává pouze jako střídající hráč. V Serii A má na svém kontě 11 startů a 481 odehraných minut, v Lize mistrů pak zasáhl do dvou zápasů a na hřišti pobyl celkem hodinu.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
georgeo

věřím mu, že se prosadí. Místo Taddeie a nebo jako náhrada za Manciniho

Reagovat
terry

Římu se nedařilo celýmu, teďka se snad už konečně zvedaj a věřím, že se zvedne i Menez.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdykoliv přijde Jeremy Menez hra v utoku se zvedne mam ho rad dost me ser* ze nenastupuje rozhodne nato ma skoda jen ze trochu filmuje

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrá , lebo sa zmenilo rozostavenie , kde hráme prakticky bez krídelných hráčov . Ak by došlo nejaké krídlo na pravú stranu , Jeremy by mohol hrávať na ľavo .

Reagovat
šolim

Nevím jak Menez, ale AS půjde nahoru určitě!

Reagovat
smazaný uživatel

Menez muze hrat skoro kdekoliv v Monacu hraval aj jako utocnik.

Reagovat
smazaný uživatel

tak já vylučuji že zůstane v as

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele